Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hgfpax

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Szerencsére hamarabb kész lettem a részekkel,itt a harmadik fejezet befejezése! ..
  ...meg kérünk mindenkit hogy szavazzatok itt hogy nektek melyik a kedvenc felvételetek.  Robi nevében is elnézést kérek mindenkitől amiért ekkora áramszünet van az oldalon. Elméletileg már rég Magyarországon kéne hogy legyen Robi de se híre se hamva. iwiw:  Utolsó…..
hgfpax 2011.02.07 19:05:25
Ma feltettem újra az Obliviont, próbáltam egy kicsit játszogatni vele - a hangsúly a próbáltamon van.Kibírhatatlan, a játék állandóan fagy, így nem tudok vele játszani. Betöltés után sötét képernyő fogad, amin csak egy reset segít. Nem minden esetben, de ha némelyik ajtón…..
Sziasztok, most megkérnélek titeket arra hogy mennyetek fel a Live pc cubic blogra és a kommentekbe írjatok sok jót! Előre is köszi mindenkinek!..
S@ti megkért, hogy mivel nincs külön webes megjelenése, rakjam ki a legfrissebb fordítását, hogy emlékeztessük a közönséget, hogy bizony készülnek fordítások. Idő hiányában jelenleg havi 1 epizóddal tervez, de szerintem ha valami jó angolos beszállna, biztosan elfogadná. Itt…..
Sajnos még mindig a második pályánál tartok, de ez nem tartott vissza, hogy egy idióta trailert összedobjak  ..
hgfpax 2010.02.13 16:58:30
Amit még nem említettem. Tudom, hogy Visor is bemutatta már előttem a játékot. És? ..
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..