Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kabrio_Rentier

4 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Év: 1992 Nemzetiség: angol A nő, akit a hangja alapján mindenki fehér, sőt alapvetően szőke nőnek gondolt addig a pillanatig, amíg először nem látta a dal klipjét. Olyan embert is ismerünk, akinél ez a pillanat csak 2011-ben következett be… 1992 egyik legnagyobb slágere…..
Egy kis nyugtató retró hangulat.   ..
Kabrio_Rentier 2011.02.13 14:51:54
Belsőség Kanyarban halni meg 2011.02.02 06:00:00
Sose tudhatod, mikor és ki jön szemben a kanyarban, de joggal remélheted, hogy nem akar megölni. Elvégre szabály is van rá, hogy mindenki a saját oldalán közlekedjen. A kanyartrollok tojnak erre, szándékosan vagy tudatlanul, de orosz ruletted játszanak. Az életeddel. Vélemények az…..
Kabrio_Rentier 2011.02.02 09:11:43
@Vikiszava:
Nem csak nők csinálják így.
Ezen a problémán már elég régóta gondolkozom, hogy milrt vágja le mindenki a kanyart/kanyarodást. Budapesti közlekedésre gondolok most.

Szintén állok a macisajtnál, várok, hogy balra kanyarodhassak, eközben a védett útról mondjuk az autósok 80 százaléka levágja a kanyart.

Fordítva: ugyanaz a kereszteződés (tehát én jövök a védett úton, balra szeretnék kanyarodni), de a macisajtnál lévő a tábla vonalában már az én sávomba lóg át és vár, néz, hogy jön e valaki. Tehát a kanyarodást már akkor megkezdte, amikor még nem is látott semmit.

Tipikus kereszteződések az útvonalamon a Lőrinci út Szabadság út kereszteződése (amúgy is szarul lehet látni a kerítés miatt), de a Lőrinci másik vége is ugyanez a Bélatelepi útnál.
goo.gl/maps/q8CT

Már le is akartam videózni a reggeli forgalmat, hogy ki mennyire bénázik, még nem tettem le erről a szándékomról :)
Itt a tanévkezdés, percek múlva becsengetnek. Mi mással is tudnánk méltóbban megemlékezni erről a neves (bennünket, nemtanárokat általában már maximum csak hozzátartozóink okán érintő) eseményről, mint egy olyan poszttal, amelyben szervesen ötvöződik a pedagógusi mentalitás…..
Kabrio_Rentier 2010.09.05 12:04:02
@_Nyuszi: Balek, firma, hagyományok:

youtu.be/M1_ytKzTI7s
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.  A részletekért kattints ide   Kedves MH terror Blog! Az alábbi történetet szeretném…..
A vártnál is nagyobb sikert hozott álláshirdetésünk. Legalábbis nekünk. 139 írásbeli jelentkezést kaptunk, általában önéletrajzot és motivációs levelet, amiről eddig nem tudtam, hogy létezik, de most alaposan behoztam a lemaradást. A leveleket és önéletrajzokat többször…..
Belsőség Zabszem a seggben 2010.03.02 09:40:00
Csikós és társai ma (kedd) reggel elindultak a 48 éves Mercedesért a 2600 kilométerre lévő Domsjőbe. Több ezer olvasónk és mi is drukkolunk nekik, hogy sikerüljön a vállalkozás és nagyobb gond nélkül hazaérjenek. Blogunkban folyamatosan követjük a történéseket, kora hajnalban meg is érkezett az első…..
Nem könnyű a Relay-nek megfelelni, volt már náluk baj a nagy címlettel is, most meg 600 Ft-nyi apró csapta ki a biztosítékot a kedves újságárusoknál. A mai este folyamán történt meg velem, hogy cigarettát szerettem volna vásárolni a Blaha Lujza téri aluljáróban található…..
...amikor még a világot a dupla Solex-, Weber- és Dell'orto karburátorok uralták és a felkelő nap fénye a trombita-kipufogókon kicsurranó benzincseppeken és a krómon csillant meg, ott, valahol a sperrdifi-hosszú négyes váltó hegygerincen túl, volt valaha egy verseny. Egy 24 órás…..
Kabrio Rentier Megfontolandó 2010.02.10 06:33:00
Modern "mátyáskirályos" legenda fejlődik Indiában, ahol egy egyetemi professzor akciója nyomán egyre szélesebb társadalmi mozgalom alakul ki a közintézményekben tapasztalható, rendkívül elterjedt korrupció ellen. A Fifth Pillar elnevezésű szervezet (az oldal valamiért…..
Kabrio Rentier Lorem Ipsum 2010.02.07 22:31:00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sit amet purus a risus ornare consequat. Nam aliquet odio vel nunc pellentesque vel tempor tortor dignissim. In hac habitasse platea dictumst. Nullam pretium pharetra lectus, non ultricies ante accumsan sit amet. Cras auctor interdum…..
Kabrio Rentier Twitter 2010.02.07 18:56:00
Eljött ez a nap is: regisztráltam a Twitterre. Az a helyzet, hogy ki szeretném próbálni, hogy mennyire tudom hasznosítani a munkámhoz. Tapasztalatokat szeretnék szerezni ezzel kapcsolatban is, mert bár lehet, hogy le van írva csilliárd helyen, de így mégiscsak más.A benyomásaimat…..