Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wurgar

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minecraft panel program Hetedik nap 2013.04.29 10:09:16
Egy napos késéssel ugyan, de itt a hetedik nap.  Nagy ház és három kicsi kész is. Az utat is meghosszabbítottam, egy kis része kész. Már meg vannak a terveim, hogy fogom folytatni. Még két ilyen kis-nagy ház kombót kéne felépítsek. A kórház igazából egy SZTK lesz,…..
Látható, a mai napon befejeztem azt a házat is, nem volt nagy munka, de legalább látványos. Szerintem egész pofás. 20 lakásos. Ennek a szobáit is majd be kéne rendezni. A két ház közötti részt is befejeztem. Vannak fák, virágok, lámpák. Itt látszik, hogy a mások…..
A mai napon rengeteget haladtam. Elkészült a nagy  ház. Igazán gigantikus lett. Látható tényleg be lett fejezve. Még a díszcsíkok is meg vannak. Nem tudom, hány kockából lehet, de majd készítek egy számítást. Belülről is látszik, méretei nem kicsik...
Igen, a mai nap is haladtam vele, nem keveset. A nagy ház majdnem kész és elkezdtem építeni egy kicsit is. Továbbá építettem egy játszóteret. Az a 4 kő blokk, azt mutatja mekkora is a kis házban lévő lakás. Itt nem tudom mennyire látszik, de már csak 1 lépcsőházat kell…..
A negyedik nap sokat haladtam. Ne tévesszen meg, nincs még kész a ház. Addig van teljesen kész amíg a dísz csík tart. Csak a homlokzatot építettem meg, a többi részen.   Itt látszik, hogy alig a felével vagyok meg. Azt hozzá tenném, hogy kiellett egészítenem még két sor…..
Íme amiről beszéltem. Nagyon kicsi. Esetleg van ötlet, hogy rendezzem be?..
Mint látni lehet, nem haladtam valami sokat. Ennek fő oka az, hogy nem igazán tudok vele kellő időt foglalkozni, de remélem holnap sokkal többet haladok. Meg kérdezhetitek, mi az a jobboldali dombocska. Tudjátok, a terep viszonyok miatt a denevérek össze vissza spannoltak. Főleg az…..
  Második nap sokat haladtam, kiderült kétszer is elszámoltam a ház hosszát. Ezért van ez a sok függőleges oszlop. Most már jónak tűnik. Rájöttem, hogy lehet csak monoton beton házak, de túl ronda, ha nem teszek rá díszt. Nem akartam nagyon extrémet, azt akartam…..
Minecraft panel program Első nap 2013.04.22 22:17:07
Első nap persze nem sokat haladtam. Sokat mértem, számolgattam mekkora is legyen az első ház. Milyen magas, milyen széles, milyen hosszú. Alapja agyagból készült, mert ez hasonlít a legjobban a betonra. Lesznek ablakok, ajtók és minden szépség. Elsőnek egy 10 emeletes házat…..
Ez az oldal azért jött létre, hogy egy nagyon nagy szabású dolgot készítsek(készítsünk) Ez nem más, mint egy Minecraft lakótelep. Tudom, hülyén hangzik, de majd meglátjátok nem ilyen olyan rossz, sőt. Minden nap feltöltök képeket, hogy haladok a dologgal. Ha van ötlet, esetleg…..