Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betufalo

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtaláltam az ellenzék kampányát. Frissen megjelent könyvek az elmúlt pár hétből, hónapból. ..
betufalo 2014.03.26 07:37:21
2014. március 15., 11 óra 53 perc. Az MSZP mikroblogja a következőket írja: „miért van az, hogy csak a magyar meteorológia jelez előre vihart mára? és miért van az, hogy pont 3 órára? és miért van az, hogy aki nem a fidesz állam pénzéből él azt mondja, hogy ma nem lesz vihar…..
  Az alábbi dőlt betűs sorokat 2009 decemberében, több mint egy évvel ezelőtt írtam le. A bejegyzés címe Magyarország mindenki ellen! volt. Szimbolikusan azt mondhatnám, mára érett be a vetés. Ma már persze ez nem nóvum a jobboldali médiában, de azért azoknak, akik…..
betufalo 2011.01.20 08:15:45
Szocialista füleknek csakugyan furcsa és érthetetlen, hogy Magyarország önálló független ország. 65 évig mindent elkövetett baloldalunk, hogy ne legyünk azok, merjünk a kicsinél is kisebbek lenni és alázatosan köszönjünk meg minden rúgást amit kapunk. Sőt a külső rugdosók mellé álltak mindig csak azért, hogy meglegyen az uralomhoz szükséges külső támogatás. Ezt ezúttal is megkapták és együtt rágalmazták hazájukat önfeledten a hírhedt pedofillal Cohn Bendittel. Aztán csoda történt. Egy ember egy európai tételesen megcáfolta az ostobaságokat, és elég fájón rámutatott annak ostoba voltára. Határozottan visszautasította az országra szórt rágalmakat. Nyugodt tárgyilagos és tárgyszerű hangot ütött meg, miközben a parlamenti formákra fittyet hányva óbégattak ellenfelei és megválaszolt a vitatott kérdésekre. Jellemző az európai baloldalra, hogy a kérdésre, ami Európa jövője egyetlen hozzászólásuk nem volt. Ugyanakkor a gonosz Orbán még a rollerjukat is elvette, mert egy szakbizottság hatáskörébe utalta a magyar média törvényt. Innentől min rugóznak az elvtársak. De a győzelmi fanfárt sem fújhatják meg, mert azt is bejelentette dr Orbán Viktor, hogy változtatunk a szakbizottság észrevételének megfelelően, de nem egyoldalúan. Tehát a vitatott passzus más EU tagországban sem lehet. Történelmi veresége ez az európai baloldalnak! Jó volt magyarnak lenni tegnap este!
  „Érdekli Önt a valóság? Tudni akarja, kik a barátai és kik az ellenségei? Olvassa a Magyar Demokratát! Itt minden kiderül!” – ezzel a hibátlan szlogennel hirdeti a szerdai Magyar Hírlap Bencsik András hetilapját. Nehéz szóhoz jutni egy ennyire…..
A közmédia Szalai Annamária lábánál hever, szájában biliárdgolyó, fején bőrmaszk, a fekete lakkon a médiatanács elnökének ujjai dobolnak kéjesen. Csend van, vagy inkább csak kuss. Igen az MSZP sajtóközleményei, és az egyre hisztérikusabb baloldali média cikkei alapján a…..
betufalo 2010.12.30 08:31:46
@Nemzeti Gonosz Törpe: Eu állampolgár oda megy ahol megél. Azt hallgat amit akar. De, külföldön, ha az ottani nemzet gonosz törpéje akar lenni, könnyen lehet úgy szájon vágják, hogy a fogai az alfelén jönnek ki. Hja! Ott nem divat az anyanemzetet fikázni.
betufalo 2010.12.30 08:34:10
@Diocles: Kondor Katalin vesszőfutását nem említette, pedig minden perét megnyert, mégis vesztesen került ki az aljas rágalmakból!
betufalo 2010.12.30 08:35:55
@reccs: Majd, ha a műsorvezető kérdezés közben hajrá Fideszre fakad elfogadom a hasonlóságot. Addig nem!
  Néhány napja jelentették be, hogy Gyurcsány Ferenc és szokásos haknibrigádja -  Debreczeni József, Bauer Tamás, Vitányi Iván, Iványi Gábor stb. - egy konferencia keretében fogja értékelni az Orbán-kormány első száz napját. A helyszínt sokáig nem hozták…..
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..
betufalo 2010.04.25 18:45:44
@BéLóg: Sajnos Erdély, Felvidék, Dálvidék, Kárpátalja az élő példa arra, hogy bizony a föld elvihető és el is vitték!
  Az elkövetkezendő két hétben vitathatatlanul Tóth József angyalföldi szocialista polgármester antifasiszta kiskertjében terem a legtöbb fű, mely selymesen cirógatja a pofára esett dolgozók forradalmi hevülettől vöröslő orcáját. A haladó baloldal utolsó…..
2005 decemberében elárasztották az Index címlapját a Gyurcsány Ferencről szóló cikkek, valaki értette a viccet, de volt olyan is, aki élesen hallotta, ahogy csoszogó bakancsban balra átot csinál az egész szerkesztőség. A Story most, a kampány finisében viccelt egy ekkorát, ilyen…..
  „A külföldiek itt soha termőföldet nem fognak vásárolni, akárhogy is döntsenek Brüsszelben. Én elköteleztem magam, hogy megvédjem a magyar termőföldet” - mondta egy ember Hajdúböszörményben, tapsoló emberek előtt. Aztán azt mondta, hogy „a…..
betufalo 2010.04.03 11:19:59
@rajcsányi.gellért (ergé): Lassan mondom, hogy te is megértsd: soha!
betufalo 2010.04.03 11:28:39
@Dr. Zerge: Attól, hogy valaki trágár hólyag mint te rájöhet a föld nem áru sehol a világon. Az utolsó földvételt Alaszkát az oroszok mai napig gyászolják. A földet el szokták foglalni! Ez a különbség. Más: a csodás liberális elmék még nem jöttek rá, hogy ebből is meg lehet élni tisztességes feltételek mellett, persze nem tanulmányok írásával, hanem annál sokkal nehezebben, de meglehet. És akkor az kenyeret ad számos embernek és adót az országnak. Akkor még mondok mást is amitől el fog ájulni! Remélem birtok maximalizálás is megtörténik, mert ezzel sokkal több embert be lehet vonni a termelő, adózó körbe.
betufalo 2010.04.03 15:53:08
@SCUMM: Azért termel, mert meg akar belőle élni ez természetes, de nem jelentheti ki, hogy ez ősi szlovák föld, ha nem tetszik neki eladja egy másik magyarnak. Egyébként munkahelyet is tud teremteni.
Mandiner blog Velem 2010.04.02 18:01:00
 ..
betufalo 2010.04.03 15:48:43
  A Barikád honlapján jelent meg egy képregény arról, hogy Orbán Viktor kiáll-e vitázni Vona Gáborral. A cigány- és zsidó-vonalon a keményebb kontetot toló kuruc.info esetén a Jobbik vezetői következetesen tagadják, hogy bármi közük lenne a kiadványhoz, de úgy…..
Lendvai Ildikó után Verebes István is cáfolja Regőczi Miklós szavait, mondhatni teljesen elgurult a faszi gyógyszere. Emlékeztetőül az interjúrészlet: "– Mely médiumok voltak még fontosak Lelovics Ottónak és a pártnak? – A Klubrádió és a Nap-kelte. Lelovics…..
  Tóta W. megint marhaságokat ír.    „Király esete nemcsak a Jobbiknak kínos, hanem az egész kereszténykonzervatív erkölcscsősz irányzatnak, és annak nemcsak a Jobbikban vannak proponensei, hanem a Fideszben is, ifjúkonzervatívoktól a pártsajtó legaljáig. Ez a…..
betufalo 2010.03.20 06:39:36
   Miután a főpolgármester könyvet írt családja történetéről, még nagyobb vállalkozásba fogott: saját városvezetői életéről kezdett filmet forgatni. A producer Mesterházy Ernő, aki most különböző okok miatt nem tud részt venni a napi munkában, de a kamerák…..
  A sors úgy hozta, hogy ma, néhány perces eltéréssel egymás után szembesültem életem első pro-MDF és pro-MSZP felhasználói videóival (nem tud valaki jobb magyar szót a user generated contentre?). Az MDF-es videó esetében vannak kételyeim, mennyire felhasználói…..
betufalo 2010.03.14 10:55:15
@nestrot10: Az, hogy nem szereted a Fideszt, lelked rajta, de miért kell TWA stílusban utálkoznod. 12 évig ezt a lemezt nyűtétek, koptattátok, így őszintén: te még nem unod? Attól még megnyeri a választásokat, de minek szakmányban hülyeségeket írni, ráadásul a hatalomból. Ha kormányon lesznek legalább hivatkozhatsz ellenzéki hevületre, de kormányról? Ez bizony seggnyalás, ráadásul egy hulla seggének a nyalása. Ocsmány!
  Az álmoskönyv szerint nem jelent sok jót, ha egyszerre tartózkodik egy néhány száz méter sugarú körön belül egy csomó lelkes fideszes, jobbikos, szocialista, illetve rohamrendőr. Ezért aztán nemzeti ünnepeink kezelése meglehetős mennyiségű érzékenységet és józan…..
betufalo 2010.03.14 10:42:46
@Thulsa Doom: Azt a páncélautó dolgot én nem erőltetném. Egyrészt, mert nem igaz, másrészt mert hazugság, harmadrészt mert nagyonaljas bolsi hazugság. Baromi unalmas!
Mandiner blog Sic, transit, gloria 2010.03.05 17:15:00
  Ma ötven éve készült a fantáziátlan bögre- és pólógyártók, valamint a pelyhedző állú komcsifiókák kedvenc fotója a jobb sorsra érdemes argentin-ír orvosról. A Mandiner a maga részéről a fenti festménnyel emlékezik meg az évfordulóról. A D*Face nevű londoni street…..
„A politika az nem életbiztosítás!” - szokták volt mondani. Nos, tényleg nem az. De hát ezt jól tudják az SZDSZ-es, MSZP-s és MDF-es honatyák. Hiszen, ahogy közeledik a tavasz, úgy szűkülnek a perspektívák néhány képviselő és miniszter előtt. Vannak azonban olyanok,…..
betufalo 2010.03.04 22:58:35
  Van egy ember, aki fáradhatatlanul szereti az MSZP-t és Viktorral álmodik. Ezt az embert úgy hívják, hogy Böjte József. Méltánytalanul keveset tudunk róla, pedig ő volt 1990-ben az MSZP budapesti kampányfőnöke. Blogjában azt meséli, hogy újév első napján…..
Mandiner blog Befogott orrok 2010.03.02 15:01:00
Döbbenetes, mennyire képtelenek szembenézni azzal, hogy mennyire demokrácia-rombolók voltak és mennyire hiteltelenek. Döbbenetes, hogy számukra még ma is meghatározóbb a népi-urbánus ellentét, mint minden más. Döbbenetes, hogy ez az értelmiségi réteg mennyire nem méri fel saját…..
Sokan és sok helyütt rúgtak már bele az MDF-be az elmúlt hetekben-hónapokban – olykor telirüszttel jómagam is –, de egész egyszerűen annyira irritáló politikai fenoménről van szó, hogy az ember nem bírja megállni. Tavaly ősszel még a Fideszhez dörgölőztek a…..
Mandiner blog Gréczy tényei III. 2010.02.27 13:01:00
  Gazdasági adatok körüli kutakodásunk következő tárgya a hazai infláció elmúlt 12 évi alakulása. Állítás 3. Az Orbán-kormány idején az infláció 9 százalék volt, tavaly 4,5 százalék.   Nos, ez sem stimmel teljesen, mert az Eurostat adata 2009-re 4, a…..
Többet fejlődünk, mint gondolná! - hirdeti az NFÜ: Többen vagyunk, mint bárki gondolná! - nyilatkozza és dalolja az MSZP:  Véletlen-e?..
betufalo 2010.02.27 10:56:38