Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wraith965

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zandagort Viccoldal Vasmag trailer 2010.06.30 11:06:00
Hát ez a videó őket jutatta eszembe gondolom megéri felrakni:)..
Wraith965 2010.06.30 11:30:21
xD
 A hisztis 9 éves visszavág!Nickneve nem más mint az egykori német diktátoré. Hát nem kis meglepetésre alaposan kevert a történelmen amin a chat olvasók szakattak a röhögéstőlíme a beszélgetés: 09:59:22 Chief (Ronin): nah, megint egy provokátor:D09:59:40 Adolf Hitler…..
Egy nappal a szokásos időpont előtt, mert a hétvégén nem leszek gépközelben. A hét legnagyobb átalakulásai: az Exolon és a Dél Csillaga egyesülése, a Galaktikus Köztársaság bukása. Aki szeretne ezekről ódát zengeni, ne tartsa vissza magát! :-) th {text-align: left; font-size:…..
A Galactic Federation 42 bemutatkozó videója: ..
Wraith965 2010.06.04 17:30:32
Két új videót készített Freelancer19: Vajon megéri az áldozatot? A háború borzalmairól, "amelyek életünk folyamán kétszer zúdítottak kimondhatatlan szenvedést az emberiségre" (hogy az ENSZ Alapokmányát idézzük). Turáni Vérszövetség Fent nevezett szövetség bemutatkozója...
Wraith965 2010.05.04 17:55:08
Most már nagyjából tisztázódott és elkészült a multiszűrő rendszer. Ennek írom most le az elemeit. A legfontosabb: multi az, aki egy IP-ről játszik mással akár munkatársak, akár házastársak, akár valódi multiról van szó nem lehet hitelesen igazolni, hogy indokolt az egy…..
Most jelent meg egy egész részletes leírás a Gamer365.hu-n a játékról. Talán még a régi motorosok számára is van benne új információ, érdemes elolvasni...
Wraith965 2010.04.22 06:21:02
én ezt írtam:

Na figyeljetek... Én Kronox néven vagyok fenn és már az első szerveren is játszottam... Ez a játék több mint egy Stratégiaié játék... Igaz hogy valóban stratégiai, de ha példának összehasonlítjuk a klanháboruval (hogy netes stratégiaiit mondjak) ott nincsen semmi nehézség... építesz fát.... követ... (megmég van valami de nemtom mi ) és ennyi... a zandagortban valóban összetett építkezéseket kell végrehajtani... tudom hogy hülyeségnek hangzik de sokat változtam (a valóéletben is) mióta zandáztam... volt, van egy szövetségem ami jó dolog ám van rajta felelőség is...

Yip Man: Így olvasásra is jó Ám ha reggisztrálsz és játszol vele akkor sokkal jobban fog tetszeni! Ha valamit nem tudnál a játékban akkor ott küldj el levelet nekem! Megteheted ha ott a Levelek menüpontra katitntasz és ott újlevél Cimzett Kronox Bármiben segítek neked!

dreampage: Attól függ mi számít időigényesnek? Én naponta mondjuk 2 órácskát vagyok fenn és még így sem maradok le a többiektől (annyira, de közben én intézem a szövetségi ügyeket) és amúgy elég lenne az is ha naponta felmész 5x egy-egy negyedórára..

Tommy_Angelo: Nem unnád meg ha rendesen játszanál vele... az eleje valóban nem maga az izgalom mert megkell várnod még kitudsz lépni az űrba ahol vár rád a világ! Űrcsaták, bolygó foglalás stb... szoval ha rendesen játszanál vele akkor biztos hogy nem unnád meg!
Van egy jó meg egy rossz hírem. A jó az, hogy már fut az s2 (persze bejelentkezni csak én tudok). A rossz pedig az, hogy rám tört az ínhüvelygyulladás, ami eléggé korlátozza a munkaképességem. Így kénytelen vagyok az s2 indulását egy héttel elhalasztani, április 16-ára...
Volt némi "kényszerszünet" (egyéb elfoglaltságok), de azért a fejlesztés nem szűnt meg teljesen. Ha minden jól megy, április 9-én pénteken elindulhat az s2. Múltkor kimaradt az űrhajós-háborús téma, most erről lesz szó. A koncepció főbb elemei: A hajóknak alapvetően három…..
Norris nem vacakolt. Fogta magát, és Blender-ben lemodellezte a Nemesist: Ha így folytatja, az s3 már olyan lesz, mint az EVE Online. ;-)..
Wraith965 2010.03.15 19:49:12
És íme, a harmadik Zandagort-videó, ami egyben az s2 félhivatalos beharangozója is: A trailer elkövetője Freelancer19 a The Galaxy Fighters-ből. Neki ezúton is nagy-nagy köszönet! A fórumon már felmerült a kérdés: hogy néz ki vajon Zandagort? Itt látható pár másodpercre, amint…..
Wraith965 2010.03.09 18:15:39
Wraith965 2010.03.10 18:17:31
Előzmények Az Imperium Romanum, mint szövetség kezdetektől fogva létezett, a béta 1-en még GZMDT (Galaxist Zandagorttól Megmető Diktátorok Társulata) néven. Ezt a nevet, mint ki lehet találni, 5 perc alatt alkottam akkor, amikor cucu leprogramozta a szövetségeket. Így is csak…..
Nos, megvolt szombaton az első Zandagort-találkozó. A Baross Sörözőben kezdtünk 6-kor, aztán a 10 órás zárás után páran még tovább mentünk a Blaha felé. A kocsmák nagy része dugig volt, így az Old Man's-ben kötöttünk ki, ami elég súlyos stílusváltás volt az induláshoz…..
Sötét van, hideg, egy kicsit fázok. Nem sokára sötétebb lesz, s hidegebb is. Ha majd dezintegrálják az utolsó csillagot is, semmi sem marad, ami fűtené ezt a jól működő porhüvelyt, meg ezt a mára jobbára csak porból, s hamuból álló galaxist. Ha nem járunk sikerrel a…..
Végül eldőlt a találkozó időpontja: február 27-e szombat, este 6-7 körültől, ameddig a szem ellát. A helyszín legyen a Heroes-osok számára már bevált Baross Söröző. Részletes és összességében meggyőző leírás található ITT. A söröző a Keleti pályaudvarnál van, a…..
Tegnap este megérkezett az utolsó hullám, hogy végső csapást mérjen az emberiségre. A pusztítás mértéke kegyetlen: a bolygók 62%-a por és hamu. És mégis, az ellenállást nem sikerült megtörni! Most is több, mint százan vannak online, hogy mentsék, ami még menthető...