Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ubetterwatchout

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izgalmas percek, rengeteg érdekes vendég, sok kínos kérdés és Dömsödi Gábor, akit nem engedtek be a sajtóbeszélgetésre.Kapcsolódó cikkünk blogposztja...
ubetterwatchout 2011.11.12 12:55:07
@Ben Franklin: nehany gondolat csak:

nem 2.5 ert vett repjegyet, hanem 1.2 /fo ert. Ez csak azert mert csusztatasnak hangzik bar ettol meg teny a vegosszeg.

2, a business class on utaztak. Ez mondjuk versenyszferaban alap kernes egy ilyen tarsasag mennyire szamit versenyszferanak...
3, tisztan latszik az oszhaju fazonon, hogy ossze vissza hazudozik. Unnepelni keszultek, megis a jobbkeznel volt a teljes levelezese a domsodivel:) gondolom az unoka keresztelojere is mindig magaval visz egy ket kinyomtatott levelezest amit aztan szet tud osztani 20 peldanyban.
4, domsodirol en nem tudtam hogy kicsoda autos vilagban. azt tudtam h egy rettento bena musort vezetett valamikor az atv n ( nevsor) es, hogy igazabol ciki kategoria.
5, ha masra nem is volt jo, ez a botrany, arra mindenkeppen jo lesz, hogy most egy sajnos csak rovid ideig, de majd latvanyosan jelen akarnak lenni a "jocselekedetekkel" a mediaban az autokub reszerol, mert most aztan elottem nagyon csunyan leegtek peldaul. Nem kell hozza sem papnak sem rendornek lenni, hogy lassa az ember: a fotitkar ur hazudik nem is kicsit.
6, remelem a klubtagok a kovetkezo elnokvalasztasnal nem fognak felejteni...
7, bella gabriella smokin' hot ( feketeruhas holgy aki besetalt a kepbe-) aaaaaaah reggelig...
A választási rendszert megváltoztatni nem ördögtől való, akinek erre lehetősége van, gyakran meg is teszi. A választási rendszer módosítása során a vélt vagy valós politikai önérdek alapján eljárni egyáltalán nem szokatlan, megtörtént már a nagyvilágban Franciaországtól…..
Egy nagyon érdekes tesztet szeretnék megmutatni nektek, amit kivételesen nem újságírók, hanem két profi motorversenyző hozott tető alá: Roland Resch és Martin Bauer. Arra keresték a választ, hogy a teljesen gyári motorokhoz képest hány másodpercet lehet lefaragni, ha a piacon…..
Sajnos úgy tűnik, hogy komolyabb légi esemény történt a Malév HA-LOC jelű Boeing 737-800-asával tegnap a krétai Heraklion repülőterén, helyi idő szerint 15:47-kor. Az MA906-os járat Budapestről érkezett, fedélzetén 187 fővel, ahol, egyelőre ennyit lehet tudni, leszállás…..
ubetterwatchout 2011.07.03 17:47:26
ha mar tailstrike es landing, akkor en egy tailstrike landing videot raktam volna be illusztracionak.

el tudom kepzelni, hogy ez sikerult a sracoknak kretan.

www.youtube.com/watch?v=kIuFzi83Lr4

btw most likeoltam a blogot, es orulok, hogy megtalaltam.
Egy grafikus biztosan sokat segitene a felso banneron, de ezt csak suttogva mondom, mert tenyleg nagyon orulok a blognak.
A tavalyi önkormányzati választás során a Fidesz besöpörte a húsz éve vágyott koronaékszert: Tarlós István személyében fideszes vezetője lett a fővárosnak. Budapest meghódítása második nekifutásra, a főellenfél Demszky visszavonulásával és a Gyurcsány-kormányok…..
Subba Ráverünk az árakra! 2011.05.26 21:24:00
Rajtunk a világ szeme! A SPAR csak egy ártatlan bevásárlótáskát akart terveztetni a néppel, amire a nemzetközi szupercsapat 9gag lecsapott, és az alábbi zöldségfaszt tervezte. Veregesselek!   ..
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
Az Alkotmánybíróság pénteken megint elmeszelte a végkielégítésekre kivetett különadót. (A határozat teljes szövege itt.) Ezt rendesen elkúrta a Fidesz, mivel a törvényük nem csak a "pofátlan" "Szalainés" 90 millió végkielégítésekre vonatkozott, hanem…..
A tegnap nyilvánosságra került hangfelvételből kiderült, Lázár János szerint mennyit érnek a nincstelenek. Az első felháborodást félretéve kövessük a gondolatmenetet, érezzük magunkat a húspiacon, és árazzuk be a vagyonnyilatkozata alapján jómódúnak mondható Lázár…..
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
Egyre jobban dühít, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy valaki ne jósolná meg a világ végét. De míg általában 2012-vel jönnek, a Mokka Habbal című műsorból kiderült, akár már ma elkezdődhet a világégés. Joshi Bharat pénteken meghívta Csillag Lilla (muhaha) asztrológust, aki…..
ubetterwatchout 2011.03.19 15:57:16
@Karipapa01: perverz vagy ez azert van. nem tudom elkepzelni, hogy ne lenne borotvalatlan,es annal mar az sem segit, hogy ha kozben azt visitja, hogy jon az uranusz, vagy telihold.
ubetterwatchout 2011.03.19 16:01:38
@fckyou2: igazad van. a horoszkopunk szerint most varatlan dolgok tortennek. lehet, hogy a romantikus vacsora utan kiderul, hogy farka van. Na az eleg vartatlan lenne.

Igaz a vacsit sem tudnam vegigulni anelkul, hogy romantikusan bele ne suttogjam a porkoltszaftos szammal a fulebe: aszcendens
ubetterwatchout 2011.03.19 16:07:59
@Karipapa01: milyen eleted alkonyarol beszelsz? most mondta az egerfogu h varatlan esemenyek jonnek, akar a vilag vege is. van 8 napod, hogy romantikusan visitson a konyhaasztalodon
Méghozzá széleskörűen!Kérem, aki nem bírja a párt kritikáját, az ne a tovább-ra, hanem ide kattintson.Tehát. Egy plakát Karcagról:Alatta néhány sor:Néhány nap múlva beszámoló az eseményről: Nos, egyvalami nem stimmel csak. A helyi jobbikosok nem ismerik kellően a saját…..
A többség érezhetően ellenzi Szájerék javaslatát. A Fidesz politikusai nem is igazán próbálták megmagyarázni, hogy a szavazójog kiterjesztésére mi szükség van. Heti szavazás-összesítőnk.Úgy alakult, hogy a héten három cikkünkben is ugyanazt a témát jártuk körül, a…..
Totális cigány hatalomátvétel? Ha a szavazati jog kiterjesztése meg is valósulna, a cigányság szavazói súlya csak mintegy 2%-kal emelkedne. De még ez sem reális, hiszen eleve kevesebben mennek szavazni. A Véleményvezér blog szerzői őszintén meglepődtek, hogy a gyerekek után…..
Szerintem például igenis rendben van, hogy levélben kérdeznek az alkotmányról.Igen, rendben van ez így, tényleg érhet annyit, mint egy népszavazás, ha jól megcsinálják. És még olcsóbb is, bár az azért igencsak érdekelne, kik és mekkora haszonkulccsal gyártják le a postára…..
Érdekes táblázatot közölt a nemzeti légitársaság a honlapján. A saját szolgáltatási árait hasonlítja össze két, Magyarországon jelen lévő fapados hasonló szolgáltatásainak áraival. Objektív?  ..
ubetterwatchout 2011.02.16 12:07:05
@_-_-_: jot montal urits egyet...

amszterdamkent reklamozzak a jegyet, igy megesik h amszterdamba is akar utazni a paraszt
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
ubetterwatchout 2010.12.30 00:43:16
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
Varánusz Aláírod, Pali? 2010.12.29 08:00:00
Nagy nap ez a mai, Feleim! Vigyázó tekintetünket a Sándor Palotára vessük és figyeljük, hogy ébred a Nemzet Tolla a mai napon. Eljött a nap mikor döntenie kell: tökös legény lesz végre, vagy pöckölhető fejű vásári figura. Kiteszi az országot EU elnökségesdivel együtt…..
A legutóbbi Semjén vazallus Zsolt interjúból az kiderült, hogy Ő mit gondol a magyar állampolgárságról, cserébe viszont az egyébként eddig sem túl tiszta magyar nemzet fogalma még egy fokkal kuszább lett.„...ha valaki brassói szász felmenőkkel rendelkezik, de kötődik a…..
ubetterwatchout 2010.12.28 15:26:20
@Fell Bandi: ok. mondj egy dolgot, amit a jovobeni altalad megszavazott magyar kormany tesz, es hatassal lesz az eletedre.

egy feltetelem van: olyat mondj ami az ittenieknek nem kerul penzebe, mert hogy nem ide adozol.

de mondhatsz olyat is ami penzbe kerul. lassam mar vegre az erveket egy nem itt elonek miert kene ideszavaznia.
ubetterwatchout 2010.12.28 15:30:58
@Checkpoint Charlie:
"Ezekkel a veszélyekkel együtt, de így működik a demokrácia. Elvben lehetséges forgatókönyv, de gyakorlatilag lehetetlen. Hozzáteszem, elvben ilyen baromság történhet határon túliak nélkül is. "

ERROL SZOL EZ A POSZT NE BSZD MAR FEL AZ AGYAM

ha megtortenhet elvenben csak itthoniakkal is azok akik "itthoniak" a sajat borukon erzik majd h egy naci part uralkodik, de a hataron tuli mit erezne???

ez tenyleg ilyen nehezen megy at?
Pótolhatatlan veszteség érte dr. Magyar György ügyvédet. A kolontári vörösiszap-károsultak jogi képviseletéért vállalt 13%-os ügyvédi sikerdíj mérséklésére kényszerül. Emellett a megbízástól esetleg elálló ügyfelek részéről fizetendő ötvenezer forintos ügyvédi…..
ubetterwatchout 2010.11.08 19:05:40
@jani130: butasagot irsz...
Magyar gy nem tud a masik oldalra allni, ugyanis ez nem ugy mukodik h hova akar allni. a MAL nak megvannak a sjat szakertoi ugyvedei. csak a bajba jutott embereket lehet ilyen parasztvakitassal mint a nemaaa ugyvedur a tevebol idejott segiteni.

egyaltalan miert gondolod h barki aki komoly megbiz egy magyar gyorgy ugyvedet buntetojogi ugyekkel?

O nem a sikeres ugyekre koncentral, hanem a problemasakra amik nagy figyelmet kapnak a mediaban.
Sokként érte a kábelkommunikációs szakmát, illetve a hazai közvéleményt is előbb az RTL Klub, majd a TV2 azon elképzelése, miszerint jövő évtől pénzt kér műsoruk továbbításáért a kábelszolgáltatóktól. A felvetést Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési…..
ubetterwatchout 2010.11.05 12:00:56
@bejgli: az IPTV stream mint megbizhato forrast emliteni nemcsak, hogy tulzott optimizmus, de tokeletes felreertes. a video stream merese iptv n ugyanis haztartasokat mer nem pedig felhasznalot. ezenkivul az STB t nem kapcsolja ki a paraszt ejszakara.
T probalkozott ezzel az agymenesevel 4 orszagban is, oszt mindenhol csak egy fucku t kapott a piactol, mert nem lehet komolyan venni.

persze a nielsen meresevel is van gond, de eddig ez tunik a legmegbizhatobbnak.
meg ugyis, ha leirva hulyesegnek hangzik a panelszam.

mas

Az h a kabelesek nem mernek belemenni az ala carte ba az meg ertheto, mert az senkinek nem az erdeke. de gyaniutom ha belemennenek ha a senkihazi tv2 nem is, de az rtl t szerintem eleg sokan beleraknak, mert az annyira eros brand.

szerintem egy bator, de uzletileg egy eleg jol megmagyarazhato huzas ez az rtl reszerol a tv2 meg bele fog bukni ha koveti az rtl t ebben. Ugyanis sokkal szivesebben mondanak le az emberek a tv 2 rol ha fizetni kene havi kozel 500 HUF ot ...
ubetterwatchout 2010.11.07 17:48:14
@bejgli: azt latom h nem ertesz hozza...