Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SGHC_Totya

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval azt hiszitek, hogy mi ilyen kis pozi arcú srácok vagyunk, akik mindenben csak a jót látják, illetve virágokat szedünk, hogy azokból csokrokat és fejdíszeket kötve táncoljunk egy kör közepén, liberális elvű dalokat énekelgetve, ugye? Hát lófaszt hapsikáim! Kimutatjuk…..
Foton-kergetés Elköltöztünk... 2011.01.22 12:09:00
   ..
Bár a tavasz még távol, az emeszpé nyuszija már megérkezett. Gondolom a grafikusnak senki senki sem szólt, hogy a  művét egy villamosra szánják....    ..
A következő néhány kép nem azért kerül ide fel, mert annyira egetrengetően jónak, vagy egyáltalán csak úgy simán jó fotóknak tartanám őket. Inkább csak azért, mert otthon készültek, Szentgotthárdon, vagy valamelyik szombathelyi hardcore-buliban, vagy istentudja hol, de…..
Foton-kergetés Első képek... 2010.09.14 05:09:00
Gondoltam nem illik az indításkor üresen hagyni a blogot, úgyhogy kezdésnek pár kép a szentgotthárdi kaszagyárból...                      ..
Foton-kergetés nahát... 2010.09.14 05:02:20
Először is leszögezném...írni azt nem tudok, de gondoltam illik valamiféle első, beköszöntő posztot írni, és hát a protokoll az protokoll. Szóval hogy mi is ez?..tulajdonképpen egy sima fotóblog, vagy ami lesz belőle....Néha posztolok pár képet, hátha érdekel valakit, és…..