Regisztráció Blogot indítok
Adatok
96A

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Van betegebb arc a keményvonalas Forma 1- rajongónál? Lehet, de maximum holtversenyben. Szerkesztőségünk egyiküktől, Enikőtől kapott levelet, benne néhány képpel a nemrég megnyílt Enzo Ferrari Múzeumról. Engem Enzo Ferrari mint ember nem érdekel sokkal jobban, mint mondjuk…..
Ez már csak a felületes szemlélő számára különbözik a világvégétől. A TAG Heuer Eyewear, ami fiatal márka, vagy brandkiterjesztés létére az egyik legkonzervatívabb, szakított a téglalappal. A tavaly szeptemberi Vintage Seriest már nyilván 2012-re szánták, és nem ők az…..
Míg a Dolce&Gabbana általánosságban valami enyhén, vagy erősen túltervezett motyó, ami páncélököllel próbálja átütni a nyárspolgár ingerküszöbét, a Prada azzal ad egy gyomrost, hogy annyira letisztult dolgokat csinál a napszemüvegek között, hogy az embernek néha leesik…..
A Magyarországon népszerű Oakleykről szóló poszt a vártnál sokkal jobban érdekelte olvasóinkat, ezért aztán megkértem a Ray-Ban forgalmazóját, nézzen utána, náluk miket szeretnek. Lássuk tehát a magyar Luxottica által a független szaküzleteknek történő kiszállítások…..
96A 2011.10.20 17:42:59
@Mr.Treeger: Ne ebből a kínálatból indulj ki! Ez a Magyarországon legnépszerűbb Ray Ban típusok listája. Hű tükörképe a magyar vásárlók ízlésvilágának... Vannak ennél izgalmasabb modelljei is, csak hát ugye mi megy itt?: "Márkajelzés elég nagy méretben van rajta? Óccsó-e eléggé? Na akkor vegyük csak meg hamar!"
96A 2011.10.21 06:22:42
@Winkler Róbert: A műszálas öltönyöket is frankón ki lehet vele szűrni. Érdekes barnás-bordó színben virít az amúgy fekete szövet. Secc-pecc le lehet venni a hamisított cuccot.
 Jelentős, és jelentős árú termékeket forgalmazó divatházak gyakran jelentkeznek olcsóbb almárkával. Az ötlet filozófiailag és kereskedelmileg is jó, hiszen az alacsonyabb árkategóriával alapban többet lehet kaszálni. Bővül a vásárlókör, és ha valaki elégedett a…..
Megkaptam a forgalmazótól a Magyarországon legnépszerűbb tíz Oakley listáját, ami egyébként nem sokban különbözik a globális trendektől. Van pár Oakleym, de most kellett észrevennem, hogy rettenetesen le vagyok maradva: mialatt én a Persolokat tanulmányoztam, az Oakley elég…..
96A 2011.10.06 12:06:40
@koxx: Nos ha valaki nem érti az iróniát, arról sajnos nem tehetek. :)))))
Az meg hogy 2 milliárd dolcsi sok érte vagy sem az szerintem neked is és nekem is teljesen indifferens, hisz ezeket a bizniszeket nem a mi pénztárcánkhoz mérték. Nagy valószínűséggel ennyi pénzt se te se én nem fogunk látni a büdös életben. Viszont azt nehezen tudom elképzelni, hogy signore Del Vecchio csak úgy marha drágán vegyen meg egy márkát.
Vasárnap tiltott előzésért sorolták vissza a németet Monacóban, négy éve, amikor legutóbb indult ott, pályán parkolásért. 2006-ban másodpercek voltak hátra az időmérőből, Michael Schumacher vezetett, de Fernando Alonso utolsó gyors körén volt, remek részidőkkel. A ferraris…..
96A 2010.05.20 16:58:05
@victor vacendak: Az mikor volt? Mert ha az emlékem nem csal sorozatban max 2 egymást követő évben tudtak nyerni VB címet, akkor is más más pilóták.
96A 2010.05.20 17:49:01
@victor vacendak: Akkor legalább 2 csapat és 4-5 pilóta dominált és látványosabb , izgalmasabb volt egy futam, sok nézővel. Míg a 2000-es évek elején szinte csak a Ferrariról és Schumiról szólt a verseny, csökkenő nézőszámmal. Először a 10-6-5 pontszámítás változott 10-8-6...-ra , ekkor fordulhatott elő , hogy a majdnem a 2 azaz kettő futamot nyert pilóta lett a VB győztes, majd amikor már semmi nem használt jött a gumicserét tiltó szabály, ez beadta a mattot a gyengébb bridgeston gumikon futóknak ( a Ferrarinak)...
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..