Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ptommy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem működik jól a gépezet, de a pénzt viszi, ellenben az utakon rengeteg a rom évtizedes slickeken és pocsék állapotban. Az Égéstér 135. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
TComment Autóbérlési kiskáté 2014.08.07 08:23:55
Az autóbérlés a legnagyobb pontenciális, utazástönkretevő szívásfaktor, ha nem vigyázunk. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
ptommy 2014.08.07 13:32:13
Sziasztok! Mivel én egy ideje a pult másik oldalán ülök, néhány (esetleg) hasznos tanáccsal tudok szolgálni.
1. Általában a kölcsönzőknél (a nagyon lapos időszakoktól eltekintve) a hivatalos listaáron adják ki az autókat. Vagyis pont úgy mint a szállodáknál, a beeső vendég kapja a legkevesebb kedvezményt.
2. A közvetítő cégek, pl. rentalcars.com, rendszerint sokkal jobb ajánlatokat adnak, mint a cég közvetlenül, akár a saját honlapján. AZONBAN itt figyelni kell, hogy milyen extra szolgáltatások fizetendők a helyszínen, minden km benne foglalt-e az árban, külföldre hogyan mehet az ember és ehhez milyen extra költségek jönnek. Ergo, itt is lesz még sok fizetnivaló és pont ezért érdemes a szerződési feltételeket végigolvasni, illetve a kérdéseket E-mailben időben feltenni a közvetítő cégnek és nem utolsó este foglalni az autót.
3. A kiadáskor tényleg érdemes az egész autót végigfotózni, mindent bejelöltetni, a sérüléseket külön is fényképezni. Az ügyintéző nem feltétlenül rosszindulatú, tévedhet is egyszerűen.
4. Bizonyos cégek rögtön leveszik a kártyáról a kauciót, de a legtöbben csak blokkolják a kártyáról. Ilyen esetben a pénz nem hozzáférhető részünkről, de a kölcsönző is csak +1 lépésben tudja a pénzt megszerezni. A kaució helyenként, szolgáltatónként változik, hogy Magyarországtól ne is annyira távoli helyet mondjak, Ausztriában 700-2400€ között mozog. De a spanyoloknál sok esetben csak 100-150€.
5. A kivételekre mindenképp figyelni kell, sok helyen a kerék, illetve a szélvédő nem tartozik még a teljes casco körébe se, erre általában a kölcsönzőknek van kiegészítő biztosításuk.
Remélem legalább 1 embernek segítettem, akkor máris jobb napom lesz! Üdv-
Ptommy
A telefon ismét megszólalt, és ekkor a vonalban lévő illető kicsit határozottabban, de ugyanígy kezdte. Tényleg ő volt Orbán Viktor. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Jajj,de csúnya! Brutál Audi Coupe 2011.02.20 17:00:00
Még mindig nem jutott el az agyamig, hogy hogy lehet ilyet csinálni egy Coupe-val.... Talán az S1-et akarta utánozni? Vagy esetleg az NFSU2 alapján akarta egyedivé tenni..? Nem tudni, ellenben egy biztos: nagyon büntet. ..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...