Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hanyes

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég átlagos erő és már jól érezzük magunkat. És hát...izé...rossz hangja van a négyhengeres E30-nak? Télleg? ..
Hanyes 2015.07.30 18:48:40
@GGab: kettőfeles, ott van a "kesztyűtartón" is, nem turbós, de minek is, utcai verzió volt 238LE, ez lehet 300+ körül is, meg van vagy 1000kg a súlya. A Cserkuti félét láttam ralikrosszban menni, az 295LE körül volt, még nem kettőfeles, de ilyen hanggal, nagyon ment Kokó alatt murván és aszfalton is.
Hanyes 2015.07.30 19:18:02
@GGab: télleg, az Opel se gyenge. :-)
Hanyes 2015.08.01 09:51:50
@Antal Kis: a fenti videoban szereplő autó nem hathengeres és nem is turbós, ez egy ex DTM-es autó, 2.5-ös 4 hengeres szívómotorral, azok 340-360LE-t is tudnak feltöltés nélkül, 9000+ fordulaton, ahogy skybell is írta. Vagy Te egy másik videóra gondolsz?
A Peugeot-nál megadják a módját a Pikes Peak-i visszatérésnek. Az elmúlt hetekben telekürtölték a sajtót a hegyspecialista 208-asuk képeivel, lefoglalták a világ tán legjobb autóversenyzőjét, a napokban pedig már a teszteket is javában tolták. Az első gurulások biztatóak: az…..
Kézzel és lábbal, valamint kézzel-lábbal is tekerhető kerékpárt fejlesztett ki egy holland cég, a TSG Essempio. A terv lényege, hogy a bringán tetszés szerint lehet külön-külön vagy egyidejűleg gyakorlatoztatni az alsó- vagy a felsőtestet. Az ötlettel egy nyugalmazott sebész,…..
Mind a mai napig vannak olyanok, akik szerint a leaszfaltozott Pikes Peak már nem az igazi. Sodrós, poros-homokos kanyarok nélkül már nincs éle a versenynek, csak dúsgazdag autóépítők hétvégi dzsemborija lett.Ez persze egy nettó hülyeség, a Pikes Peak Hillclimb ma sem kevésbé…..
Kézifék? Nem szoktam használni. Visszahúzom eggyel, lelépek a kuplungról és már megy is keresztbe - mutatja be Balázs a gépet. A száz százalékos sperr, a.k.a. hegesztett diffi nem túl kezdőbarát, de annál látványosabban lehet vele autózni, ha ráérzel. Gyomromban háború dúl a…..
Belsőség Heti merítés 2012.06.03 11:57:00
Frissült a Digó Limó! Még régebben eldöntöttük Decsúnya Bélával, hogy elmegyünk Bukarestbe. Az említett reggelen bevágtuk gizda testünket az autóba és elindultunk. Adja magát az obligát kérdés: minek megyünk Mordorba? Ha nagy leszek, Lada leszek! Sokan úgy hiszik, hogy a…..
Belsőség Ha az erő veled van 2012.05.20 08:45:00
Ha netán nem tudott eljutni az idei Traktormajálisra, akkor fogadja szeretettel az alábbi kis videót, mely alig pár hónapja futótűzként terjedt a világhálón. Éppen a videómegosztókon böngésztem, amikor eszembe jutott, hogy vajon lesz-e Bokorban igazi Kirovec? Ha nem tudnák mi ez,…..
Guruló emlékművet avattak a Gödörnél: egy biciklit, amit mindenki megtekerhet. Kilométereket és adományokat gyűjtenek a romagyilkosságok áldozatainak.   ..
Hanyes 2011.07.20 09:29:24
@Modor Tibi: szerintem Te eltévedtél. Nem kicsit. Nem a romák által megöltek hozzátartozóinak gyűjtenek, hanem a megölt romák hozzátartozóinak.
A hagyomány addig hagyomány, amíg rendszeresen - és kitartóan - művelik. Éppen ezért az idei év sem múlhat el a saját kis jól bejáratott, pihentető, olykor zsírban tocsogó és esőáztatta, de mindenképpen jókedélyű kis összejövetelünk nélkül. Bár a kis jelző a tavalyi…..
Egy ártatlannak tűnő teszt-felajánlással lobbantotta lángra Kőbájker a már régen szunnyadó zsarátnokot. Ha tudta volna, micsoda darázsfészekbe nyúl ezzel, talán nem is tette volna. Mindegy is, régen le akartuk már meccselni ezt a dolgot, most tényleg nagyon elszánt mindenki,…..
A laikusok számára semmi érdekes nem történt, csupán egy újabb taxitársaság lépett színre, egy a sok közül – gondolhatnánk. Ahhoz azonban túl sokszor merült fel a Ferihegyi botrány egyik főszereplője, a Zóna Taxi neve, hogy a hazai viszonyokhoz szokott emberben ne…..
Vannak testrészek, amelyek védjegyként határoznak meg egyeseket. Ilyen például Jack Nicholson szemöldöke vagy Angelina Jolie ajkai. Lehet, az összes testrész hibátlan, mégis van egy apróság ami mindent visz. De mi van ha fröccsöntött, kamu Jolie-ajkakat ragasztunk Anettkára?…..
Még a Comment:comon is feltűnnek néha azok, akik már öt éve eladták a tévét, és egyébként is Godard óta rá sem néztek mozgóképre, mert ami azóta készült, az mind csak Mónika show. Csendes sznobok, garbó lelkű hülyék az ilyenek, hiszen nem lehet Gutenberget szidni csak…..
Sokan azt hiszik, hogy az első utcai soros hatos motorkerékpárt a Honda gyártotta. Majdnem, az aranyérem a Benellié. A 750 Sei-hez azért volt köze a japánoknak is, a motorját a soros négyes CB500-ról koppintották, igaz, megtoldották két hengerrel. A hat leömlő ellenére aránylag…..
Ma délelőtt betoppant egy fiatal srác a szerkesztőségbe. Senki nem tudta, honnan jött, nem tudtuk, ki ő. Aztán kiderült, hogy Winkli hívta meg, mert ő egyszerűen kíváncsi volt egy napunkra, mi pedig - minden feltételezés ellenére - nem vagyunk olyan elfogadhatatlan gyökerek, hogy…..
Hanyes 2010.07.24 10:25:43
Zseniális rendezvénybe ráncigált bele Saly Balázs barátom. Évek óta piszkál azzal, hogy ide el kell jönnöm, de pár dolgot nem vett soha számításba: 1) kisgyerekes családos ember hétvégének minden perce arany; 2) újságírónak ritkán van magánideje, ha pedig szórakozni megy…..
Hanyes 2010.06.29 19:42:12
@bulista: dízel Ural is volt a seregben, legalábbis ahol én voltam katona, Mezőfalván, '92-ben, ott voltak dizelmotoros változatok, az "öregek" szerint Kamaz dízel volt bennük, mondjuk hangra tényleg olyan volt, mint a sokfelé látott billencs Kamazoké, de nem néztem be soha a motorháztető alá, meg amúgy is UAZ-t vezettem. De voltam üzakutas is a szolgálat alatt, és többször tankoltam dízel Uralokat.
Hanyes 2010.06.29 19:48:07
@Rocko-: tény, hogy a Kecelen enyésznek a szerkezetek, de ott olyat is látni, amit előtte csak a november 7-én a katonai parádékon láttam anno a tv-ben. És még így enyészve, rozsdásan is üt a látványuk, főleg a nagyobb járműveké.
Belsőség Csendben gyilkolni 2010.06.28 06:00:00
Kérem, ez van. 27 348 900 forint volt tesztautónk listaára, ezekkel az extrákkal, 16 399 000 nélkülük. Persze adódik a kérdés, mennyire van értelme még egy alapáras E-Klasse árát költeni extrákra, de mielőtt elkezdjük szapulni a karvalykapitalizmust, jó, ha helyén vizsgáljuk a…..
Elkészült a motor, a próbaállványon beindítottam, majd beállítottam, szinkronizáltam a karburátorokat, beállítottam a gyújtást ismételten, majd a szelephézagokat is. A motor pöccre indult és szépen vette a tüzet. Járattam vagy 2 órát az állványon, cseréltem olajat, eljött…..
hirdetés 24 literes repülőgép-motor hajtja, 270-et tud menni, két tonna, és összesen két hátsó fékje van. Elakad a lélegzet. Aztán utánaolvastam a történetének, és elájultam. Vélemények azonos című írásunkról...
Belsőség Vorsprung durch Fahren 2009.10.24 14:48:00
Nem a legfrissebb fotók, de a kérdés adja magát. Melyik gyártó sértődjön meg? Skizo?Katt. Galéria nyílik...
Lehet, sőt biztos, hogy Kelvin Burt sem egészen így képzelte el hétvégéjét az angliai Thruxtonban. 2007-ben járunk, a Porsche Carrera Cup aktuális futamán. Burt jól megcsípte a rajtot, majd a  Campbell-Cobb-Segrave kanyarkombinációban sikerül James Sutton elé kerülnie. A…..
Belsőség Élményautó gombokért 2009.07.24 14:55:00
Na jó, ha éppen nem is gombokért, azért meglehetősen olcsón. Jómagam pár hónapja találkoztam a locost-autókkal egy meg nem nevezett pécsi költővel folytatott beszélgetés után, aki épített volna egy gyerek gokartot a remek kartbuilding.net-en található tervek alapján.Szóval a…..