Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adri01

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostanában történt dolgok:Egy többgyerekes anyuka írt, hogy szüksége lenne tüzelőre. Egyik tagunk rögtön jelentkezett, elkérte a címét és merre van a legközelebbi TÜZÉP, majd megnyugtatta, hogy napokon belül leszervezi a tüzelő kiszállítását. (Persze az egészet ő…..
ad6kap6 Csere-bere 2010.02.04 08:14:00
 Megértés, együttműködés. Ez lenne a feladat. A lapon megint forrnak az indulatok. Vannak, aki felügyelik a rendet, figyelnek. Örülök a munkájuknak, mert ennyivel kevesebb a mi munkánk és jut másra is például, hogy leírjak egy-két dolgot. A csere-berétől  féltem, mert…..
Adri01 2010.02.07 11:57:10
@dasilva64: Ez így van ismerős a történet mivel az egyik szereplője én vagyok fel is vállalom!De azért annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy a nagy felháborodás és sár dobálás után megtudtuk beszélni a dolgokat igyekszünk meg is oldani mindent hogy jó legyen részemre is és a másik részére is!Mivel egyikőnk sem haragtartó csak hirtelen haragú így miután jól kibeszéltünk mindent sikerült megegyeznünk mondhatnám azt is hogy puszi pajtások lettünk!A következtetéseket pedig levontuk mi is mások is tegyék ezt!!!!

Mindezek ellenére köszönjük hogy a szállításban segítséget kaptunk tőled és elnézést kérek mind kettőnk nevében a kellemetlenségekért!
Adri01 2010.02.07 12:03:16
@Adri01: Bocsánat az előző kommentet én írtam és nem dasilva64!!!!