Regisztráció Blogot indítok
Adatok
audia6v6

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki eddig kihagyta volna, essen neki az első háromnak, tényleg megéri. Netflixen is van, sőt, az RTL Spike is vetíti, az első évadnál tartanak, van róla hogyvolt is. ..
Az Aranyláz Alaszkában (hetedik évad ma este 9) a Discovery egyik zászlóshajója lett, ami elég érthetetlen, hiszen az alaszkai, valóban szép környezeten túl nem igazán izgalmas ez a széria, vagy csak nem én vagyok a célközönsége az arany után nagyrészt hiába kutató szakállas pasikat mutogató…..
Invitel-ügyfelek, figyelem: aki nem olvassa a cég tájékoztatóit, az január 1-jétől meglepve fogja tapasztalni, hogy az alábbi csatornák minden csomagból hiányozni fognak: Eurosport 1 SD/HD Eurosport 2 SD/HD Eurosport News Animal Planet SD/HD TLC Discovery Channel Discovery Showcase HD ID…..
CouchSurfing A monogámia halott? 2016.05.12 09:19:27
Kathy (30) megérkezett San Franciscóból, a száznegyvenkilencedik vendégemnek derékig érő szőke haja a feje tetejére volt csavarva. Négy estét volt a vendégem. Másnap megkérdezte, hogy van-e leszbikus bár Budapesten, ahova elmehetnénk. Utánaérdeklődtem online és offline csatornákon, de az derült ki,…..
Nem from Atlantis Helyreigazítás 2012.05.31 12:57:00
Mondanom kell valamit. Ha úgy tűnik majd, hogy fizetett pr-cikket olvasol, tévedsz. Nem fizetett. Proof reading sem volt, ezt most csak úgy kilövöm az éterbe. Minden szentnek maga felé lóg ki a lóláb, holott én csak tisztába szeretnék tenni néhány dolgot. Ennyi a cél, se több.…..
Kedves választópolgár, képzeld el azt, hogy neked házat építeni kerekedne kedved. Odaadod a pénzed egy generálkivitelezőnek, aki miután átvette elküld téged a lehető legbúsabb picsába és nekilát a gányolásnak. Nem kérdez meg arról, hogy hová építse, hogy milyen anyagból,…..
„Gratulálok! Magamnak, amiért sikerült a sajnos létező bánataim miatt beszednem annyi szart, hogy majdnem véget ért az értékes életem. Gratulálok! Azoknak, akik szintén így jártak. Gratulálok! Azoknak, akik még most nem jártak így, de sajnos lehet, hogy így fognak. És nagyon…..
Pártunk és kormányunk úgy érzi célszerű beleszólni mindenbe, például a családtervezésünkbe is. Emlegetik a korfát, az elöregedő társadalmat, és ezekkel nehéz is vitatkozni. Viszont a magánszféra elvileg mindenkinek magánügye, és nem feltétlenül igényelünk egy Családi…..
audia6v6 2011.11.07 16:42:51
@Zébácsi: Talán kicsit OFF, de a rezsiről jutott eszembe. Had keseregjek kicsit. Én elvileg egy jobbos szavazó lennék (bár soha nem szavaztam itthon jobboldali pártra), de mégis felháborít, ami itt történik. Menyasszonyommal azt találtuk ki, hogy az esküvőnket Thaiföldön tartjuk, mert ha hiszitek, ha nem, egy tengerparti gyönyörű esküvő hivatalosan olcsóbb, mint itthon. Repülőjeggyel, szállással együtt. Tehát a költségcsökkentést összekapcsoltuk egy egzotikus nászúttal. Igen ám, csak úgy megy el az auró, hogy az ötlet és az olcsó repjegy vásárlása óta eltelt időben minden vagy 25%-kal drágább lett. Szóval kemény bukóban vagyunk, azt sem tudom, most mit csináljunk. Várjunk egy picit, hogy hátha olcsóbb lesz az EUR vagy ennél már csak rosszabb lesz helyzet? Jelenleg veszélyben az esküvőnk... Tudom, kapjam be, mert más a lakása rezsijével küzd, mi meg repülgetünk.
audia6v6 2011.11.07 17:03:05
@a szív fészkei: Bár ez nem az esküvői blog, de nem tudom, hogy olcsóbb-e a Mátyás templomban esküdni, mint Thaiföldön a tengerparton. Nem vagyok benne biztos. A teljes esküvő kijön 500e forintból. Díszítés, vacsora, RUHA!!!, smink az asszonynak, anyakönyvvezető, stb. stb. Igaz, lehet, hogy az esküvői fotókon a háttérben fürdőgatyás emberek fognak ácsorogni :)))
   Népszámlálás 2011 augusztus 10, 2011Posztolta Antal Krisztus  Avagy a nagy nemzeti transzcendens népszavazás Október 1-től népszámlálás lesz, mint amikor összeírják a nemzet birkáit. A…..
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
hogyvolt VV5 - 1X09 2011.09.21 13:15:00
Hát kérem szépen, súlyos esténk volt, a műsor után rögtön meg is beszéltem a nőkkel, ép elmém megőrzésének érdekében ma menjünk a Szépasszony Völgyébe, ne holnap, pedig akkor még nem is szembesültem azzal, hogy a PlázaLuvnyák összecsapását az RTL Cicaháborúnak nevezi a…..
ágy - asztal - tv Igen! - 4. rész 2011.08.31 10:15:00
Arra gondoltam, hogy az augusztust egy esküvősinspirációs bejegyzéssel búcsúztatom (bizony, ez már a 4. válogatás :), mert kifejezetten nem akartam ma búsongani a nyár vége miatt... ... ui. arra számítok, hogy szép, hosszú, napos őszünk lesz :) Hogy telt a nyár…..
audia6v6 2011.08.31 22:48:06
@Allin(HUN)Gary: Az esküvő nem a vendégekért van szerintem. A polgári esküvő ugye azért van, hogy hivatalos legyen Magyarországon. A templomi pedig azért, hogy Isten előtt megpecsételjétek a frigyeteket. A vendégekről igazából a lakodalom szól. De ez csak apró kiegészítés, bocs. Egyébként nekem ez lesz a második. Az első hagyományos volt. Na, még egyszer nem szeretném. Egyébként volt valaki már olyan esküvőn, ami mindenkinek jó volt? Mindig azt hallom, hogy a X.Y.-é szebb volt, a kaja itt rosszabb volt, mint ott, a hangulat itt jobb volt mint amott, stb. Na, erre sincs szükségem. Ez nem egy verseny... Na mindegy. Sok örömöt az esküvődhöz szeptemberben! :)
Áprilisban volt egy történetünk, hogy a Pizzafutár.hu túlvállalta magát kuponilag, és szinte alig tudják teljesíteni az előre kifizetett pizzarendeléseket. Zsoltnak például egyáltalán nem sikerült beváltania, minthogy közben az étterem "technikai okok miatt átmenetileg nem…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
audia6v6 2011.02.10 11:39:31
@Tibike15: Talán én nem vagyok tipikus magyar, mert az irigység távol áll tőlem. Mondjuk én jól elvagyok az A6 3.0TDi-vel, - ami talán drágább is, mint egy nagy köbcentis benzines változat- de engem nem zavar, ha valakinek S8-hoz van gusztusa. Itt inkább szociális érzékenységről vagy annak teljes hiányáról van szó. Nem várja el senki, hogy a politikusaink ezerötös zsigával járjanak, de ha az ország sz@rban van, akkor ne a legnagyobb és legdrágább Audival akarjunk már közlekedni. Sokan leírták már. Egy sima A8-as, 4.0TDi az nem elég gyors neki? Nem érne vele oda időben mindenhová? Ugyan már. Neki a legjobb, legdrágább kellett. Ez a lényeg. A lézerblokkoló (garázskapunyitó) pedig az az igazi "mi közöd hozzá, én bármit megtehetek" hozzáállás, amit már 8 éve is láthattunk, csak sokan elfelejtettük. De mivel ez egy autós fórum. Az S8 egy király autó, a radar is a jobb fajtából való rajta. Szóval kéne! :) Egy jótanás Jánosnak. Szedje le az S8 emblémát!
audia6v6 2011.02.10 11:54:15
@F76: Most valahogy úgy érzem, nincs igazad. Az tény, hogy Magyaro.-n mindenki drágább autóval jár, mint amit a fizetése indokolna. Ez hosszú-hosszú ideje így van. Túl közel van a Balkán. Gondolom ez az oka. Mindegy. A gond az, hogy pont a politikusoknak kellene példát mutatni. És mondom, nem Suzukival kell járni, nem is mutatna jól egy 5 ajtós fekete Swiftekből álló konvoj az Üllőin... Csak nekik az lenne a dolguk, hogy azt mutassák, megértik a népet és osztoznak egy kicsit a sorsukban. Hogy várható el így egy lázártól, hogy megértse az emberek baját, ha azt látják, neki az a legnagyobb baja, hogy az S8-ra milyen felnit rendeljen?
Érdekes sajtóeseményre jutottam el a héten, már a hely sem volt szokványos, nem az étterem-kávéház-cégközpont háromszög, hanem a Lurdy ház garázsa. A téma nem idegen tőlem, megszállottan pucolom a szeretett autóimat, havonta ápolom a bőrbelsőt, brigécioloztam már öreg W123…..