Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fixilány

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évzáró gyanánt, csak most, csak nektek. A produkció zenei értéke eltörpül az ismeretterjesztő értékei mellett.  ..
fixilány 2013.01.04 19:49:43
@recensblog: Nem mindenki olyan BORZASZTÓ okos mint te.
„Egy háborút űzünk a halak ellen.” Aki ott volt az Utolsó fogás című film vetítésén, talán emlékszik erre a mondatra. Ez a háború azonban a legigazságtalanabbak egyike. A legtöbb háború ugyanis azzal végződik, hogy leülnek a tárgyalófelek az asztalhoz, és tárgyalnak a…..
fixilány 2012.12.09 12:50:24
@amergin: Vannak tengeri halfarmok, de azok sem okvetlenül jók - bár biztos jobbak. Meg van valami fenntartható halászatos pecsét is. Gondolom a szerző majd megmondja a tutit, eléggé képben van. :-)
Minden felháborodás mellett nagyon örülök, hogy ennyien érdeklődtök az iránt, miként lehet szobanövényekkel érdemben tisztítani a lakásunk levegőjét. Egy-egy cserépnyi növény meglepően sok káros vegyianyagot képes kiszűrni nappalink, hálószobánk levegőjéből. Van mit: a…..
Megcsináltátok! Már több mint hat hónapja próbáljuk sok-sok ezren arra szorítani a Shellt, hogy tartsa távol magát az Északi-sarktól. Nos, a cég nagyfőnökei tegnap reggel bejelentették, hogy elállnak a tervtől, hogy idén fúrásokba kezdjenek. Ez hatalmas győzelem a…..
fixilány 2012.09.19 12:20:21
@molnibalage: Ha összedobják a fórumozók a pszichiáteri kezelés költségeit, elmész és végigcsinálod?
1968-at írtunk. Pokolian nehéz év volt. Az emberek kimentek az utcára, a forradalom a levegőben lógott; mi akkor adtuk ki White Album című nagylemezünket, az űrhajós William Anders pedig elkészítette minden idők talán legnagyobb hatású fényképét. Épp karácsonyeste volt.…..
fixilány 2012.07.29 10:41:09
@kronstadt: Jól van, akkor felveszem a kesztyűt. Nem, nem arra gondolok, hanem a Az Antarktiszra, a körülötte lévő shelfre és az a körülötti 40 kilométeres zónára.
Most jó? :-)
Kettős Mérce Gyáva nyulak 2012.05.13 13:25:00
Az úgy volt, hogy a Magyar Tudományos Akadémia hosszú évek óta vizsgálta az almásfüzitői vörösiszap-tározókat meg az azokon felhalmozott veszélyes hulladékokat, és most kiadtak egy kötetet, amiben – láss csodát – messzemenőleg egyetértettek a pánikkeltő hippik…..
fixilány 2012.05.14 23:48:25
@TKV_kommunikacio: Tisztelt Cseszregi Róbert!
Azt kérdezném Öntől: miért kéne hinni Önöknek?
Régi újságolvasóként pontosan tudom, hogy nem nagy erőfeszítés egy hellyel-közzel meggyőzőnek tűnő választ összerakni, ami megáll a lábán az olvasók 90%-a számára, azoknak, akik nincsenek képben és nem néznek utána. Mint amit itt most Ön adott.
Nekem nem passzióm ennek az ügynek a követése, de azt látom, hogy Önök szerint nem szivárog az a szar, az MTA könyvében és a neten egy csomó kép, videó van arról, hogy szivárog.
S -ezt megnéztem- sehol nem cáfolják az Átlátszó.hu anyagait, miszerint az önök cége mögött a kolontári "a vörösiszap ártalmatlan, csak le kell slagozni" MAL áll, Simicskával vállvetve.
Szóval miért kéne egyetlen szavukat is elhinni?
De tényleg?
fixilány 2012.05.15 13:11:01
@nyg: Igen, van szerk jogom pár blogban, így ebben is.
És azt nem érzem fontosnak, hogy újabb köröket járjunk a különböző szervezetek különböző papírjai körül, azt meg igen, hogy egy enyhén szólva piszkos társaságnak miért kellene bármit is elhinni. Amikor tudjuk jól, hogy milyen könnyű megvenni egy hatóságot, egy újságot, stb.
Mikor ezeket a sorokat írom, már csak alig több mint két óra van hátra és a Titanic a jéghegynek ütközik. A csillogó teremben zene szól, finom  szivar füstje száll, táncolnak. Néhány szinttel lejjebb, a szegények osztályán is zajlik még az élet. Kártyáznak, iszogatják az…..
fixilány 2012.04.15 13:40:03
@kjapp: Ez egyénileg változó. Van akinek az esze csapható be a legjobban. :-)
Ne gondoljon most a kedves olvasó, valami új, technikai csodára, a kétéltű, szárnyas kamionra még kicsit várni kell. A mellékelt videón a forgószél kapott fel egy kamiont, majd ejtette le, a távoli Texasban, még a múlt héten. Texasról nekem két dolog jut eszembe: a bólogató…..
2012. február 24-én az új-zélandi Taranaki kikötőben a Xéna sorozatból jól ismert Lucy Lawless színésznő hat Greenpeace aktivista társával együtt elfoglalta a Noble Discoverer nevű olajkutató hajót ezzel tiltakozván a Shell Északi sarkvidéken folytatott kutatásai ellen.Ha…..
-t az extrém metál egyik csillaga, az UneXpect öntötte egy csöndes, szomorú dalba:..
fixilány 2012.02.21 17:16:23
Megan Treacy írása, 2011.12.19. Németország történetében először, 2011-ben a megújuló energiaforrások szinte minden más energiatermelési módot megelőztek, beleértve az atomenergiát, valamint a szén- és gáztüzelésű erőműveket is. Az egyetlen kivétel, amely még mindig maga…..
fixilány 2012.01.11 12:25:33
@iii2: Ne légy türelmetlen, egy éve az atompártiak ezt is lehetetlennek mondták! Még pár év, és arról fognak szólni a hírek, hogy a német megújulók energiáját importálja Franciaország :-)
Hétvégén a twitterem nyüzsgött azokról a százezrekről szóló hírektől, akik világszerte – többek között Amszterdamban, fogadott hazámban is – szolidaritásukat fejezték ki az Occupy Wall Street mozgalom iránt.Ez a mozgalom igen nagy gyorsasággal túlnőtt a Wall…..
Greenpeace Magyarország Előzetes 2011.10.11 08:21:00
Régen egyszerűbb volt a dolog.  A vértanút, mártírt látványosan megfeszítették, elégették, oroszlánok közé dobták, hordóba zárták és legurították a hegyről,  felakasztották, vagy éppenséggel elviselhetetlen életfeltételek közé zárták.A civilizáció nem…..
Genevieve Quirk, a Greenpeace Brüsszelben dolgozó óceánpolitikai tanácsadójának írása. Pár hónapja még Ausztráliában éltem a tengerparton egy esőerdő mellett. Mégis elmentem az esős Belgiumba dolgozni. Hogy miért? Mert nemrégiben hatalmas európai halászhajók tűntek fel a…..
... ezúttal az olasz greenpeace-esektől.És egy Kumi Naidoo-s poszt is sorban áll még! :-)..
fixilány 2011.09.28 17:21:14
@EXO: "A riogatók 40éve is 40éve való olajat mondtak: akkor ki hazudik?"
Az nem lehet, hogy csak tévednek és nem hazudnak? Bárkiről is legyen szó?
 Közlemény, háttéranyagok itt vannak...
fixilány 2011.06.15 12:41:05
fixilány 2011.08.25 14:58:26
@A Galaxis Elnöke: Hehe, - ha ezt agresszívnek hívod, milyen kifejezést használsz arra, amikor valaki ne adj isten megüt valakit?
A cseh Greenpeace-t megkereste egy munkás, aki az egyik cseh atomreaktor blokk összehegesztésében részt vett, hogy jelentse: legalább egy alapvető biztonsági fontosságú hegesztés hibásan sikerült, nem felelt meg az előírásoknak, de az ügyet eltussolták.A Greenpeace külföldi…..
Greenpeace Magyarország Klímatt 2011.08.15 09:11:00
Kevés olyan dolog van a világon, amely mutatná az elmevilág  kényelmes, gyors megoldásra törekvő látszatmegoldásainak képtelenségét, mint a klímaberendezés. Minden elismerésem az elnevezőé, aki teljes joggal keresztelte ezt a szerkezetet így, egyszerre utalván arra, hogy min…..
Nem mozgó vonatból, vagy zuhanó repülőgépből, s nem is a tizedik emeletről. Ennél súlyosabb dologról van szó abban a kisfilmben, amit tegnap láttam itt a blogon.  Molnár Zoltán egy nagyáruház kereskedelmi igazgatója volt. Egész addig, amíg elege lett belőle – és…..
A dal Sajókazán született 5 perc alatt egy játékos foglalkozás során, ami a Védegylet és az Ambédkar iskola együttműködésében valósulhatott meg. A foglalkozás utolsó feladata egy reklám vagy figyelemfelkeltő hirdetés elkészítése volt a szemetelésről vagy…..
Ez egy gonosz változat. De legalábbis bizalmatlan.Minapi hír, hogy a Siemens kiszáll az atomenergetikai üzletágból. Pedig nem csekély pénzért most bontotta fel együttműködését egy francia céggel és kelt frigyre egy orosszal. A hivatalos indoklás szerint a japán események…..
Nem fogunk átmenni cukiságblogba, bármennyire is erős gyakran a kisértés, de ezt muszáj. ..