Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lekvároscsirke

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hetek című lap újságírói riportot szerettek volna készíteni a jobbikos (formálisan a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom szervezte) Magyar Sziget fesztiválról. Annak ellenére, hogy megvették a teljesárú jegyet, nem engedték őket szabadon mozogni. Kísérőjük megszabta,…..
lekvároscsirke 2010.08.07 22:11:25
Nincs idő azon szörnyülködni, hogy mennyire gagyi CGI sárkánnyal van dolguk, mert a jószág mindent megtesz, hogy teljesítse őrzői feladatát. Tüzet okád, ahogy az elvárható a fajtájától és sziklát aprít, így viszont hőseink kijutnak a hegyből. A szaladgálásnak azonban ezzel…..
lekvároscsirke 2010.08.02 06:07:11
Még hogy csak Budapesten divat luxusautóval tilosban parkolni! A méregdrága autók tulajdonosai gyakran nem csak itt a Balkán peremén, de az évszázados arisztokrata hagyományokkal bíró Angliában is szemrebbenés nélkül a tiltott helyen állítják le autójukat. Vélhetően az idei…..
lekvároscsirke 2010.07.31 18:45:33
Megdöbbentő kijelentést tett Berlinben, Angela Merkellel közös sajtótájékoztatóján Orbán Viktor miniszterelnök: kerek-perec elismerte a Bajnai-kormány eredményeit. Orbán Viktor lázas és félrebeszél, vagy tényleg ekkora a baj?Először azt hittem, hogy valamit rosszul olvasok,…..
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
lekvároscsirke 2010.07.17 18:07:38
A franc essen a pofájukba! - dühöngött Lacika a fotelben és töltött magának még egy kis sört, mert már lement a hab a korsóban. A meccs elején felolvasott antirasszista nyilatkozat borzolta a jámbor szurkoló idegeit. Ez a jóember azonnal a plafonon van, ha a rasszizmus kerül szóba,…..
Nos, itt vagyunk a sorozattörténelem egyik legnépszerűbb párosának showjával, amelyben a korai 70-es évek autói, bikini viseletei és tízcentis műszempillái szolgáltak állandó kellékül a lightos bűnügyi történetekhez. Érdekesség, hogy a Nagy-Britanniában 1971 szeptemberében…..
 Akkor mégsem leszünk világbajnokok? Ha emberhátrányban kell játszunk mostantól minden meccset, akkor biztos nem. Mi is verhetőek vagyunk, meg szerencsére Alberto Undiano is, aki ha így folytatja nem a soweto-i őslakosok  kapják el, hanem a bajor bőrnadrágos drukkerek, mint…..
lekvároscsirke 2010.06.25 12:01:05
lekvároscsirke 2010.06.25 12:01:05
A sorozat fogyóeszköz a tévében, olyan, mint a szövetségi kapitány a magyar válogatott mellett: ha nem hozza a számokat, kíméletlenül elkaszálják. Nem azt a fejest, aki a tévénél zöld utat adott a projektnek és aki berendelte a sorozatot, majd kis cédulákon elküldött…..
De vajon melyiket? /Borsonline./ ..
lekvároscsirke 2010.06.22 07:26:58
A drogokról vitatkozott a magyar rap két zászlóvivője a minap az echoTV-n, érdemes megnézni, Fanka 7:40-nél akasztana először. Külön felhívjuk a figyelmet a feltöltő nevére! Második, harmadik rész itt.  ..
lekvároscsirke 2010.06.22 07:26:20
Nem sikerült csütörtök reggel 9-kor elkezdeni az ausztrálok elleni felkészülést, mert szét volt fagyva a focipálya Rustenburgban, ahol a ghánai csapat második nekifutásra elszállásolta magát a dél-afrikai focivébén.A pályát végül csak 11-kor vehették használatba a fiúk,…..
Subba Buziverés a Klub64-nél? 2010.06.16 14:00:00
Nem kommentálnám a frissmeleg.hu (:-D) által lehozott levelet, a lényeg hogy most már nem csak zsidókomcsinégyévmúlvalógnifogtok vagyunk, hanem -ezek szerint- buzik is!„Nemzeti érzelmű magyarok. Így definiálják magukat azok az „emberek”, akik rám támadtak 2010.…..
lekvároscsirke 2010.06.17 06:27:04
Remélem tud segíteni.Dolgoztam 1 építőipari vállalkozónál és már nem bírtam tovább a stílusát mert minden órában üvöltött mindenért.Felmondtam 2 hónap után.Márc.18-án kezdtem alkalmi kiskönyvvel majd ápr.1-től heti szerződéssel.Ápr.26-tól padig bejelentett…..
Mivel tegnap csak új off topicot kaptatok, valódi, érdekes posztot galád módon viszont nem tettem ki. Cserébe most a szokásosnál korábban olvashattok egyet, amit Tibor küldött, szemléltetve az igazságos és egyenlő mértékű bírságolási gyakorlatot, vagyis ennek hiányát. És a…..
lekvároscsirke 2010.06.16 09:32:10
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Innen Európából nem igazán tudjuk, egyes helyzetekben hogyan is kell helyesen fújni ezt az elmés kis hangszert, szerencsére a Subba ismét segít a tanácstalan focifanoknak...
lekvároscsirke 2010.06.14 19:42:19
A tegnap esti Anglia-USA angol szempontból legfelemelőbb pillanata az volt, amikor Steven Gerrard egy laza bokamozdulattal megszerezte a vezetést aaz angoloknak - kár, hogy erről az ITV HD-adását követő britek mind lemaradtak. Az alábbi videón jól látható, hogy miközben Johnson egy…..
Kérem szépen, egyik olvasónknak, ubulgézának köszönhetően gyöngyszemre leltünk az internet bugyraiban, mégpedig a nálunk is látható The Big Bang Theory, azaz Agymenők 2006/07-es évadra készített, eredeti, soha be nem mutatott pilotjára. A sorozat első inkarnációjában Sheldon…..