Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szivesen

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Györfi András Ablakzsiráf 2018.07.08 18:23:33
Tavaly augusztusban írtam egy hosszabb posztot a vadászatról, feltettem egy (ál)naiv kérdést. Mégpedig azt, hogy mégis miért létezik még vadászat. A pártolók klasszikus reakciója az, hogy a vadászat a vadgazdálkodás fontos eszköze, nemhogy pusztítaná, kifejezetten építi, menti, ápolja a természetet…..
A termékenység mérőszáma a nő/gyerek; az alábbi térképek azt mutatják meg, hogy ez miként változott az utóbbi évtizedekben. 1955-ben egyedül Luxemburgban lehetett arra számítani, hogy egy nőnek kevesebb, mint két gyerek fog születni, miközben Ruandában, Kenyában, a…..
A német kancellár vasárnapi nyilatkozatában adósságkönnyítést helyezett kilátásba Görögország számára, azonban kizárta, hogy annak akár egyetlen eurócentjét is elengednék. A német rugalmasság hangsúlyozása egyszerre szolgálja a görögök gyors lefegyverzését a harmadik…..
Kedves Liberálisok!  Egy 25 éves és egy 10 éves kisfiú anyukája vagyok. Nagyobbik fiam homoszexuális. Boldog kapcsolatban él egy másik fiatalemberrel. Nagyon szeretik egymást. Az elején nehéz volt ezzel megbarátkoznom, de ma már teljesen természetesnek veszem a kapcsolatukat.…..
Ahogy ígértem, sikerült megszerezni a két csillagos lyoni Le Bec-nél, majd a három (világszette összesen 27) csillagos londoni Joel Robuchonnal dolgozó Bernáth Józsitól a tökéletes steak elkészítésének módját. Biztos vannak, akik a képek alapján rámondják, hogy ehetetlenül nyers, olyan is lesz, aki…..