Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arcsy123

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Csinos lányokat keresünk erotikus masszázsra".Úton-útfélen látható ez a hirdetés, vagyis nem gond elhelyezkednie azoknak a hölgyeknek, akik kígyóbűvölésből szeretnének megélni.Ha nem akarják az egész testüket bevonni a játékba, még masszírozni is megtanítják…..
arcsy123 2010.10.07 13:28:10
www.kenyztetolehetoseg.5mp.eu
lávaköves masszírozás sztori ami komoly balesettel végződőt.
Mopszmánia Mopszlik Azerothban 2009.12.15 10:31:00
 A Blizardnál úgy gondolták a fejlesztők, hogy jó ötlet egy szegény, szeretetre méltó kis mopszot bedobni az orkok, elfek, emberek, törpök, élőhalottak közötti háború forgatagába és animáltak nekünk egy kis seggencsúszót. Mi is úgy gondoljuk, hogy remek döntés! Ha…..
 Jómagam nem tartom túl jó ötletnek, mert szegényke biztos szenved és fél rendesen, de azok a lobogó fülek kurva aranyosak:D  ..
"Csatolva küldöm a kiskutyánk képeit. Ő Csucsu a kis mopsz és szombaton érkezett hozzánk. Nevét a kis csúcsfeje után kapta. Nagyon játékos vagány kiskutya. Kicsit csúnyácska szegény de mi annál jobban szeretjük" - írta nekünk Kati. Kattintás után további képekkel…..
arcsy123 2010.02.22 05:12:37
" A képeken Vacak található, egy osztrák mini pincser. Ő egy elég hiperaktív kutya. Folyton ugrál, rohangál, hangoskodik és állandóan enne, de ezektől függetlenül, vagy pont ezek miatt olyan imádni való. A hatalmas égnek álló füleivel és a nagy kerek szemeivel…..
arcsy123 2010.02.22 05:09:59
A beöltöztetett, szereplésre kényszerített, vagy bárhogy máshogy macerált kutyákat alapvetően inkább sajnáljuk, mint tartjuk cukinak, de ennek a telefonáló bambaságnak nem tudtunk ellenállni. Önök szerint cuki, vagy inkább ciki?..
arcsy123 2010.02.22 05:08:50
Ralph tényleg embertelenül nagy. Tavaly májusban elhunyt édesanyja, Amy a halálakor 19 kilót nyomott és 1,2 méter hosszú volt. Ralph őt már túlszárnyalta, de nem lehet tudni a pontos méreteit. Az biztos, hogy napi háromezer forintnyi kaját eszik, és elég ritkán emelik fel, annyira…..
comment:com Hajdú Péter álma 2010.02.08 16:22:00
Hajdú Péter megcsinálta. Nem hiába mentette el vezető szocialista politikusok számát, nem hiába szólította apukának Medgyessy Pétert, vagy hogy annyit vacsorázott Friderikusz Sándorral. Így visszatekintve pedig még az sem volt rossz befektetés, hogy annyiszor csináltak belőle…..
Futurisztikus üvegforma materializálódott a Kálvin téri aluljáró felett, ami olyan hatással volt rám, mint Neóra a piros kapszula. Körbenéztem, és szürreális térben találtam magam. Nem arról volt szó, hogy a fejemre esett az egyik szerelés alatt álló üvegpanel, nem is az…..