Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OscarKo

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Demszky Gábor és Molnár Gyula mosolyogva tandembiciklizik valamelyik választás előtti időszakban. Többek közt ez a kép is felvillant a Fidelitas mai településkonferenciáján, amelyik a két évvel ezelőtti Városálom 2010 folytatása volt, ezúttal "2 kerék - 4 kerék"…..
OscarKo 2010.02.07 04:25:41
@GaZe:

Látom te már nem is erőlteted meg magad, inkább a haveroddal/mestereddel/vallási vezetőddel beszéled meg, hogy szerinted mit gondolok :) Belátom, ez lényegesen egyszerűbb mint érvelni.

Átjött minden amit a mestered előadott, csak épp nem értek egyet vele. Nem tudom, hogy ezt fel tudod e fogni? Attól mert ti kinyilatkoztatjátok, hogy 100 busz árából mennyi bringautat lehet építni, az még nem jelenti azt, hogy akkor azt a 100 buszt nem is kell megvenni. A bringaút nem vált ki egyetlen buszt sem, ellenben a busz kiválthat egy rakás bringást, autóst.

És igen, valóban úgy gondolom, hogy több pénz megy kerékpáros fejlesztésekre mint amennyit a jelenlegi helyzetében megengedhetne magának a város. A gond ott van, hogy ahogy a BKV problémáinak megoldását halogatjuk, úgy ülnek át egyre többen autóba és ha valaki már átült, azt utána sokkal nehezebb lesz visszacsábítani, tehát ez a folyamatot meg kell állítani minél előbb. Erre pedig a bringa nem alkalmas. Elhiszem, hogy ti azt gondoljátok, hogy nektek az és ebből kiindulva mindenkinek jó kell legyen, de ettől még a többség nem így gondolkozik, legfeljebb ti nem vesztek erről tudomást.
OscarKo 2010.02.07 04:26:36
@OscarKo:

ezt persze csak egyszer írtam be, éljen a blogmotor.
OscarKo 2010.02.07 04:39:39
@KurtiGabor:

Mit akarsz még mindig az olajtól? Az olaj el fog fogyni, kész.
Viszont addigra már rég lesz más.

Nem igazán értem, hogyan gondolhatjátok akár csak egyetlen másodpercig is komolyan azt, hogy majd a hatalmas autógyártó konszernek csak ülnek a töküket vakargatva és ha elfogy az olaj, akkor szépen becsukják a boltot és hazamennek. Esetleg a mikulásban is hisztek még?