Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szinema1 (törölt)

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy az én figyelmemet kerüli el, de a mese, mint műfaj gyakorlatilag teljesen eltűnt a TV-ből. Nyilván én is kinőttem abból a korból, amikor a médiafigyelés szokásaim csupán a Hoo-Hoo-Hoo Nagy Horgászra korlátozódtak. Bár badarságnak tartom, hogy a mese csak a gyerekeknek…..
Ma délelőtt szavaztak a kettős állampolgárságról, Vona Gábor például úgy, hogy nem szavazott. Megesik az ilyen, különösen ha valakinek tényleg annyira fontosak a határon túli magyarok.A Jobbik-elnök indoklása saját honlapjáról röviden: "Rosszul tájékozódtam, és ennek…..
  Ergé kollega hívott fel minket csütörtök este, hogy azonnal kapcsoljuk be az internetet, mert a parlamentben szopatják a szocikat. Ekkor zajlott ugyanis a határon túli magyarok kettős állampolgárságáról szóló törvénytervezet általános vitája, amely leginkább arról…..
szinema1 (törölt) 2010.05.25 20:38:00
Gustavo Hernández rendezése, a The Silent House horror igaz történeten alapszik. Azaz volt ilyen egyszer valamikor, megírták az újságok és a filmesek még hozzáadtak ezt-azt, hogy félelmetesebb legyen. Egy apa és lánya Uruguayban  valahol vidéken renoválna egy lerobbant házat, a…..
szinema1 (törölt) 2010.05.23 20:44:09
Újra érdemes nézni a parlamenti vitákat: az új szereplők érdekesebbé és egyben kiszámíthatatlanabbá tették a törvényhozást, ráadásul egyelőre szokatlanul komolyan is veszik feladatukat, versenyre késztetve ezzel a korábbi időszak „egyik A-t, másik B-t” unalmában…..
Subba Eközben Abu Dhabiban 2010.05.17 23:54:00
 Az élet gondtalanul zajlik tovább pláne most, hogy már van aranyautomata is! ..
szinema1 (törölt) 2010.05.18 21:45:19
"Vágási Feri pályamódosítása óta már a nyomdaipari tördelőszerkesztő szakma sem egyenes úton halad. Izgatottan várom a termékcsoport dinye, kőrte és bánan ízű képviselőit" - írta Konok a Homárnak. Hogy mi heccelte föl enyire? Hát a fenti nyomdahiba.  ..
szinema1 (törölt) 2010.05.17 21:11:22
Azonkívül, hogy -miután pár nap alatt meggyőzték magukat(!!), hogy Igen, tényleg kell!- az Apple hívők verjék rá a nyálukat meg a faszukat, remek kis könyvtámasz lehet ezzel a hasznos kis kiegészítővel! És akkor az is igaz lehet, hogy ez a túlszteroidozott iPhone jelenti a…..
szinema1 (törölt) 2010.04.08 22:49:19
  Pár napja az LMP is előrukkolt Budapest-programjával. Bár nem tartalmaz olyan látványos elemeket, mint az MDF "szélcsatorna-tisztítása"  vagy a Jobbik tehervillamosai, de elég sok mindenre kiterjed. Valójában két dokumentumból áll össze: egy általános…..
Úgy tűnik, nem csak a pártok szeretnek ígérni, hanem az ásványvizek is, csak a vizek úgy ígérnek, hogy eljátsszák, mintha nem. Meglepő módon két konkurens márkára is rábukkantunk, melyek nagyon hasonló módon játsszák el, hogy nem. Ez itt a nemrég átpozícionált Kristályvíz…..
Habár Budapest ingatlanárak szempontjából jóval kedvezőbb, mint a nyugat-európai országok fővárosai (igaz, ennek meg is van az oka), azért nálunk is egyre kevésbé számít ritkaságnak az egymillió euró feletti vételár. Akad azonban olyan árcédula is, amely már nemzetközi…..
szinema1 (törölt) 2010.04.03 19:57:06
Hiánypótló diagramot közölt a Slashfilm: helyre tette azokat, akik a nerd, geek és dork szavakat egymás szinonimájaként használták. Nem is beszélve a dweebről, amit én speciel most hallottam először. Biztosan azért, mert geek vagyok, legalábbis a diagram alapján bátorkodom magam…..
Húha, nem tudjuk eldönteni hogy ez most fake vagy nem fake, talán inkább csak szeretnénk, hogy az legyen. Egy normálisnak tűnő fiúról kiderült egy csomó csúnyaság, de hát a szerelem az szerelem. 16 éves koromban kiszúrt magának egy srác egy nyári táborozás során.Másodszori…..
szinema1 (törölt) 2010.03.30 21:55:02
Terence Hill neve a spagetti-westernekből, illetve a Bud Spencerrel közösen forgatott könnyed pofonosztó vígjátékokból lehet ismerős, a színész ma töltötte be 71- születésnapját. Mario Girotti néven látta meg a napvilágot Velencében 1939 március 29-én, édesapja olasz,…..
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
Ma Magyarországon kevés lenézettebb hivatás létezik a kukásokénál. Sokszor eszembe jut, hogy ha ők nem lennének, megfulladnánk az általunk tonna számra termelt szemétben, és anyáznánk, miért van ilyen mértékű rendezetlenség és szemét az utcákon. Persze egy eldobott…..
mozigekkó Heti premierek 2010.03.25 15:28:00
 Így Neveld a Sárkányodat – Vikingek, sárkányok, ősi ellenségek. Legalábbis a film szerint. Trailer alapján végre pixar szinten van a dreamworks és még Kristen Wiig is van benne. Hétvégén toljuk.             The Men…..
Ha egy szóban kéne összefoglalnom azt a maníros, túlbonyolított és néhol kifejezetten giccses két órát, amit Martin Scorese Viharsziget címen összerakott, akkor a "túlrendezte" megfogalmazás fejezné ki legpontosabban azt a hibát, melyet az egykori rendezőzseni jelen…..
szinema1 (törölt) 2010.03.25 20:08:48
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
szinema1 (törölt) 2010.03.21 21:18:10
A napokban rendezték meg a GLAMOUR Women Of The Year díjkiosztó gáláját. A partin rengeteg hazai sztár részt vett, köztük sok férfi vendég. A legtöbben közülük nem bonyolították túl a dolgokat, de nem is baj, mert az öltönnyel legalább nem fogtak túlságosan mellé, ráadásul…..
Igen aktuális kérdés: hová tegyük az egyáltalán nem jó fej, sőt, gátlástalan bűnöző burzsujainkat? Van, akit egyelőre mentelmi jog véd, van akit nem, de hogy néhány jól öltözött, dúsgazdag politikus-vállalkozó hamarosan hűvösre kerül, afelől ne legyen kétségünk.…..
szinema1 (törölt) 2010.03.21 20:41:45
Steve McQueen (mint kiderült, semmi köze ahhoz a Steve McQueen-hez) bemutatkozó rendezéséhez az angol-ír konfliktus egyik közelmúltbeli kicsúcsosodását, a bebörtönzött IRA tagok 1981-es éhségsztrájkját választotta témául. Az ötletben és az alapszituációban ott van a…..
Half Pécs Squad [REC] 2 (2009) 2010.03.13 22:35:00
A szokásos felvezető köröket tudjuk le gyorsan (minden ott van az első résznél leírva) és rágjuk át magunkat röviden, tempósan a nagyot szóló, többnyire pozitív visszhangot kreált, már-már kultikus státuszú [REC] című horror második részén, amely halkabban jött, de már…..
Politikatörténeti szempontból, mindenek előtt muszáj áttekinteni az előzményeket, hogy kicsit jobban megérthessük majd azokat az okokat, melyek egy olyan éhségsztrájkhoz és a filmben egy olyan képi világhoz vezettek, amely mellett nem tud átsiklani az egyszeri néző jó ideig. A…..
Sokunk nagy kedvence, a történelmi sorozatok műfajának egyik királya, a Róma állítólag a mozivászonra tart. A két évadot megélt, borzasztó drágán forgatott széria brutális naturalizmusa, kiváló szereplői, végletekig kidolgozott díszletei és jelmezei mellett szórakoztató és…..