Regisztráció Blogot indítok
Adatok
titkoljukegyutt

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két Gulfstream V típusú izraeli kémrepülőgép közelítette meg szerdán a Ferihegyi repülőteret, majd távoztak. Egyelőre nem világos, hogy mi járatban voltak. Az izraeli nagykövet szerint rutinfeladatot láttak el, máskor is történt már ilyen. Két, első ránézésre civil…..
Pár nappal korábban írtunk a gender mainstreaming-ről. Véleményünk szerint ez a hír is arról szól, hogyan ágyaznak meg neki a társadalomban. [szerk.] Általános térítési díj bevezetését javasolja a bölcsődékben egy, a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) megbízásából készült…..
Több mint húszmiliárd forintot fizetett ki a MÁV Zrt. az elmúlt hat évben informatikai fejlesztésekre saját leányvállalatának, a MÁV Informatika Zrt.-nek, amelynél februárban hűtlen kezelés gyanúja miatt rendőrségi vizsgálat indult. A MÁV tájékoztatása szerint csak…..
A Gender Áramlatról (Gender Mainstreaming) egy rövid leírás, összefoglaló itt olvasható. [szerk.]Sokadik támadást intézik a baloldali kisérletezők a társadalom alapintézményei ellen. Eddig csak a család volt ellenség, most már – ugyan tagadják, de – a nemi identitást…..
Ironikus módon épp Bajnai Gordon kormányfő korábbi üzleti köre, a Wallis-birodalom jár rosszul azzal, hogy a parlamenti többség megvonta a céltámogatást az MTV-től. A médium nem tudja fizetni a székház bérleti díját, de ettől függetlenül folytatódik a tévé kivéreztetése.…..
Súlyos veszélybe került a magyar gyümölcsök génállománya, miután kényszer-végelszámolás alá került az érdi gyümölcstermesztési kutatóintézet a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) hibájából – mondta el Font Sándor (Fidesz) sajtótájékoztatón szerdán. Az…..
Titkoljuk Együtt! Robotkolibri 2010.03.03 16:20:00
Japán jobbat csinált mint az USA. Japán kutatók a Chiba Egyetemen elkészítették az eddigi legkönnyebb, távirányítható repülő robotot. A szerkezet tömege mindössze 2,6 gramm, és a kolibri testfelépítése illetve aerodinamikai képességei után modellezték (az egyetlen…..
 Mi a fene történik itt? Az elmúlt hetekben az ügyészség olyan sztahanovista munkatempóba kezdett, hogy hamarosan Lenin rendet kapnak. Már, ha lesz kitől, mert mindenkit lecsuknak.   Városháza iktatórendszere, sokmilliárdos önkormányzati sikerdíjsztori,nyírkátai…..
 Ez még egy pár éves hír. De hozzám is csak nemrég jutott el, ebből is látszik, mennyire "felfújták". Az utóbbi négy évben 13,5 milliárd forint folyt át azon az Euro:contact nevű cégen, amely - az osztrák sajtó szerint - Strabag-pénzeket juttatott a magyar politika…..
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. humánpolitikai és koordinációs főigazgatója, Szilvásy György felesége újra az állami beszerzések felügyelője lett. A Bajnai-kormány január közepén döntési moratóriumot rendelt el a központi államigazgatási, valamint a költségvetési…..
Elkészült az orosz katonai doktrína harmadik változata, amit a világhelyzetben bekövetkezett "kardinális változásoknak" megfelelően módosítottak. A dokumentum a nemzetbiztonság szempontjából kritikus helyzetekben nem zárja ki az agresszorra mérendő, megelőző nukleáris…..