Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béta

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen hirdetésre akadt Zoltán, amit szerencsére elküldött nekünk is (kösz!) 20+5 szoba 20 millióért, szerintem a legjobb négyzetméterár a városban :-) Valóban hihetetlen. Nem is hisszük el! Itt alighanem arról van szó egyszerűen kamuzik a hirdető. Vagy csak…..
Béta 2009.01.28 08:24:27
@Marcell: Csak csendben jegyezném meg, hogy Budapesten több zsinagóga van, mint egy.

hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1gi_zsinag%C3%B3g%C3%A1k_list%C3%A1ja
Nem volt elég, hogy verőfényben, ellenszélben kellett végigbringáznom a rakparton, a regisztrációnál ráadásul egyből közölték velem, hogy "biztonsági okokból" nem vihetem be a laptopot. Kérdeztem, hogy milyen biztonsági kockázatot jelent a laptopom, mikor még repülőn…..
Subba Gabber Piet 2008.04.28 08:22:00
Lassan elérjük, hogy ki sem kell mozdulni az embernek a lakásából, vagy a városából mert úgyis mindenhol csak a hülyék vannak. Tessék, ez itt például zagyvaság a javából, egyenesen Hollandiából.   ..
Munkába, iskolába, vagy ahova hétfőn reggel szoktál igyekezni? Miről maradtál le, mi maradt el? Kinek anyáztál? Vagy még most is a dugóban ülsz?..
Valószínűleg ez volt az RTL televízió történetében a legviccesebb jelenet, ami valaha képernyőre került. Beleértve a magyar rokon teljes munkásságát is. (De tényleg, emlékszik valaki olyan műsorra az ertéelklubon, amin őszintén, felhőtlenül kacagott volna? Naugye.)…..
Webisztán Újbeduinok a .hu ugaron 2007.11.23 14:05:00
A Webisztán rendszeres olvasói nyilván emlékeznek még arra, mikor március idusán írtam az éledő amerikai neonomád kultúráról. Az apropót az SF Chronicle cikke adta, melyre később a BBC is felfigyelt. A komolyabb hatás azonban elmaradt. A cikk rámutatott egy San Franciscóban…..
Vegyünk ismét egy alapalkalmazást. A Movies, vagyis a Flixster filmértékelős widgetje egyszerű közösségi játék: értékelsz egy csomó filmet, aztán ezt az értékelést összehasonlíthatod barátaid filmízlésével, és a rendszer megmondja, hogy melyik ismerősöd filmízlése…..
Bigyóblog Itt a gőzgépes iPod 2007.11.15 20:46:00
Kicsit unalmasak már a futurisztikus iPod bugyik? A gumi tokok, cuki iPod-zoknik, neonszínű karpántok? Akkor ideje igazi súlyt adni legjobb zenei ízlésű útitársunknak: A Steampunk iPod-bőr tényleg punk! És nem csak azért, mert olyan, mintha nekünk már akkor is lett volna iPodunk,…..
Bár már be lehet lépni, úgy tűnik, az interfész ezúttal nem változott. Vagy csak én nem látom, hogy miben. A fejleményekről egyelőre az üzenőfalon sem jelent meg hír. Mindenesetre néhány klikkelés után ezt a hibaüzenetet dobta az oldal. [update1 15:10] A Webisztánon…..
  Régóta tudjuk, hogy ha hirtelen rákiabálsz egy amerikaira, hogy "hülye, egzotikus nyelv" jó eséllyel azt vágja rá, hogy "magyar". A legújabb, a maga nemében - Mentos típusú, szándékosan ultradebil reklám - igen erős példa erre a Jimmy John's…..
Vajon ki az a nagyon fánki fiatal férfi előadóművész akit nem először találnak a lakók a lépcsőházban eszméletlenül? Úgy hírlik, hogy gyakran "megy el a sérója" a túl sok viagra és egy bűvös fehér por kombinációjától. Ráadásul sokat…..
Béta 2007.10.30 14:58:42
Médiageci ÖTVENHAT, ÖTVENHAT! 2007.10.22 15:13:00
"Azt ismered, hogy egy pasi kiesik az ötvenedik emeletről? Miközben zuhan, azt mondogatja, hogy nyugtassa magát: Eddig minden rendben. Eddig minden rendben. Eddig minden rendben. Eddig minden rendben. Nem a zuhanás számít ... a leérkezés." 2006. október 23-adikáról leginkább…..