Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fikifiki

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors szerint Andy Vajna a TV2 új tulajdonosa arra készül, hogy átcsábítsa az RTL sztárjait a saját tévéjére, mert ezek szerint abban látja a nézettség zálogát, hogy milyen beszélő fejek néznek le az emberre napról nap. Vajna ugye arra számít, hogy ha ő lesz a góré, akkor a…..
Az egész ott kezdődött, hogy a múlt vasárnapi Összezárva Friderikusszal című műsorban szereplő Nagy Alekoszt a Mokka szerkesztői behívták egy reggeli, habkönnyű beszélgetésre. Erre azért van ilyenkor szükség, mert nyomni kell a műsort, és ha már kifizettek egy rahedli…..
Hosszú évek után az RTL-hez szerződik Papp Gergő a Tv2-től, a műsorvezető pedig a Blikknek beszélt a váltásról. Papp meglehetősen őszinte nyilatkozatában azt mondta, hogy Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni. A nem túl elegáns nyilatkozatra elég…..
Fikifiki 2015.05.13 11:32:44
A Bors azt írja, a hat éven át bolíviai börtönben ülő Tóásó Előd nem kért Friderikusz Sándorból és az Összezárva Friderikusszal című műsorból, és inkább Fábry Sándor talkshow-jába megy el, hogy meséljen megpróbáltatásairól. Pedig Hajdú Péter producer nemcsak…..
Fikifiki 2015.05.11 10:51:49
A Központi Hatalom nevű zenekar úgy akar punk lenni, hogy közben kurvára fosik beleállni a dologba, hiszen a fenti, nem túl fantáziadús vagy különösebben jó nóta szövegében egyértelműen a TV2-s Berki Krisztiánt kutyázzák néhol egészen elképesztően tapló stílusban, de…..
Azt írja a Bors, hogy Damu Roland nem túl nagy meglepetésre nem a TV2-nél folytatja karrierjét. A Jóban Rosszban című sorozatban elindított, szédítő karrierből nőverés, nemi erőszak és sitt lett, a szenvedő alany meg ugye nem más, mint Vajna (született Palácsik) Tímea. Damu…..
Fikifiki 2014.12.30 11:24:42
Nem igazán jutok most szavakhoz. Kiszel Tünde és Baukó Éva beszélgetnek a BeleValóban, aztán egyszer csak megtörténik a csoda: Kiszel mond valami félreérthető baromságot, Baukó erre egy másik félreérthető baromsággal reagál, majd ez a teniszmeccs megy még 2-3 szettet, hogy…..
Bochkor Gábor, a nemzet önérzete vasárnap fejtette ki, hogy szerinte, Feke Pált ki kéne hajítani a TV2 Rising Star című műsorából, mert a vasárnapi adásban az egyik félvér indulót lenemmagyarozta - miközben az énekesnőnek készülő Mira egy kisfilmben elpanaszolta, hogy milyen…..
Fikifiki 2014.12.03 13:55:47
850 000 szavazatot kapott Molnár Andrea a Celeb vagyok, ments ki innen! szerda este véget ért negyedik évadának döntőjében, legalábbis ezt a számot hozta nyilvánosságra az RTL tegnap. A teljes szavazatszám 1 000 046 volt amiből Aleska Diamond 44 000, Baukó Éva pedig 152 000…..
Az egész internetet bejárta és óriási botrányt kavart a Hír TV-nek az a felvétele, amin Vida Ildikó próbál bizonyítékot szerezni az amerikai kitiltásra André Goodfriendtől, de angoltudás híján tolmácsot kér. A botrány kirobbanása óta eltűnt az ominózus felvétel a…..
A Neo Fm ügyes kivéreztetése óta nem rádiózik Bochkor Gábor, pedig ő örök partnerével, Boros Lajossal ellentétben nem tervezte, hogy visszavonul. Szerződtette ugyan rövid ideig a TV2, de komolyabb feladata nem volt, pedig nem titkolta, hogy rádióműsort szívesen vezetne. A Blikk…..
L. Simon László, a Miniszterelnökség államtitkára "nehéz életet ígért" a Hír TV-nek, amiért a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó, és nyíltan Fidesz-barát tévécsatorna munkatársa kérdéseket tett fel a másodjára is átadott Várkert Bazárról. A hírt…..
Az RTL Klub új főzős reality-vetélkedője már a promókampány alatt idegesített egy kicsit, Itt az Iz-faktor vagy mi is volt a szlogen ugye, amikor pedig elővezették a zsűrit, akkor nagyon vakargattam a fejem, mert értem én, hogy nem kellenek az elhasznált arcok, és Gianni már eleve…..
Bezony, Hajdú Péter és Sarka Kata párosa előrébb végzett a Forbes celebnépszerűségi listáján, mint Scobert Norbert és felesége, Rubint Réka, igaz, ha a pénzcsinálási faktort nézzük, akkor senki nem érheti utól a szarból is aranyat gyártó Norbit, az biztos. És ez nem csak…..
Fikifiki 2014.07.04 13:18:31
Rogán Antal tegnap már jóelőre megírta a Facebookon, hogy most aztán nagyon fogják bántani az RTL Klubon, és hogy ez milyen már, politikai zsarolás és társai, erre tessék: az este hatos Híradóban hát nem kapott egy külön szegmenst a kertévétől? Hát dehogynem. Az RTL Klubnak…..
Ha valakinek a véleményére még súlyos szükség volt az egész kormány kontra RTL Klub pofozkodásban, az nyilván Rogán "Louis Vuitton" Antal, akinek a legújabb Facebook-posztja szerint egészen addig tetszik a bulvár világ, ha ő mondja meg, hogyan mutogassák benne. Most nem úgy…..
Akkor is járhat a teljeskörű kártérítés a bicikliseknek, ha bukósisak nélkül állnak fejre. Ezt mondta ki a német Szövetségi Bíróság. A kérdés egy 2011-es észak-németországi baleset kapcsán merült fel. Egy nő munkába igyekezett, amikor egy járdán parkoló autós kivágta…..
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új…..
Aki azt gondolta, hogy a fideszes érdekkörbe került TV2 nem fogja feszegetni a kormányzati politikusok necces ügyeit, az nagyot tévedett. A Mokka vendége volt ma Rogán Antal, és bár a műsorvezető Kárász Róbert egy bocsánatkéréssel fordult rá a vagyonnyilatkozat-ügyre, legalább…..
A vasárnapi párbajdöntésdráma főszereplője nem a kieső Szabó Ádám volt, hanem mentora, Tóth Gabi. Amint a kamera rásvenkelt, mindenképpen csinálnia kellett valamit, mi meg köszöntük szépen, és animgifekbe öntöttük a prodáksönt, jól.  Minden akkor kezdődött, amikor…..
Fikifiki 2013.12.02 13:57:08
Nagyon elégedett a főpolgármester 20 pontjával a Critical Masst fasisztázó Empamo (Emberibb Parkolásért Mozgalom). Az autósok hegemóniájának fenntartásáért küzdő társaság szerint Budapest nem lehet a hangos kerékpáros lobbi kísérteti terepe, azért szavaztak annak idején…..
Fikifiki 2013.11.12 12:56:28
@Kara kán: Húzzál innen!!!
A stábot és a szerkesztőket is hidegzuhanyként érte a hír, hogy a Barátok köztből is ismert Bozsek Márk úgy döntött, kiszáll az X-faktorból. A versenyző péntek délután döntött úgy, hogy abbahagyja a küzdelmet, amit az az RTL Klub péntek esti Fókuszában jelentettek…..
Fikifiki 2013.11.09 11:11:36
Évente egy koncertre összeáll a Kispál és a Borz. Mindezt egy pécsi sajtótájékoztatón jelentették be kedd kora délután. A 2014-es Fishing On Orfű nulladik napján csinálják meg hivatalosan először a nagy összeborulást Kispál és a Borz Original néven, amikor a zenekar korai,…..
Fikifiki 2013.11.06 12:20:18