Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yacht Life

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korzika, Cote d’Azur, Monaco, Karib-tenger... Hajózni életre szóló élmény - és ha életformává tud válni,... hát igen, nem kell több. A hajósok mind megállapodott emberek, persze olykor-olykor csak a látóhatár a társuk.Elképesztő magyar vállalkozás kínál lehetőséget -…..
Yacht Life Kulcskérdés 2010.04.28 11:48:00
Ismerős szitu, amikor egy elegáns partraszállásnál finoman kicsúszik az ember zsebéből a kulcs, csak néz utána bután, amíg el nem nyeli a kikötő feneketlen gyomra, és leesik a tantusz, hogy immár leginkább Búvár Kund vagy egy kikötői zsilipes szárazdokkolás segíthetne csak…..
Aki nem bírja, hogy sok ember között kell élni, ki nem állhatja a városlakó vagy, horribile dictu, elővároslakó droidok seregét, irtózik a tömegközlekedéstől és minden egyébtől ami osztályon aluli, annak itt a remek lehetőség: a Live Oaks Island. Új területfejlesztési…..
Ha valaki tényleg hajóbolond (a családtagok szerint szimplán futóbolond), vagy egyszerűen nem bírja az elvonási tüneteket addig, amíg nem jut végre vízpartra és fedélzetre (pedig már nem kell sokat aludni), annak bátran ajánljuk a holnap a szakma, holnaputántól a közönség…..
Yacht Life Hajóvontató 2010.02.25 11:40:00
Lassan beizzítják a traktorokat a kikötőmesterek, és mi is elkezdhetünk azon gondolkodni, mivel vonszoljuk a hajónkat, ha ránk tör az idegen vizek meghódításának kényszere.Szögezzük le előre: tisztában vagyunk azzal, hogy a Volvo XC60-as modellje nem tartozik a kimondottan…..
Yacht Life Elkelt Armani jachtja 2010.02.17 17:21:00
A Large Yacht Solutions hétfőn jelentette, hogy eladták a 49,9 méteres Mariut, amit 2003-ban épített a Codecasa Giorgio Armani megrendelésére.A Mariu minimalista designja - a divatguru ízlésének megfelelően - egyedi jellegzetesség, míg a full luxus a kategóriában elvárható…..
Yacht Life Mi az a TiAlN? 2010.02.13 13:20:00
Mielőtt kevéssé ismert bolygót, fura kemikáliát vagy titkos szervezetet sejtenénk, eláruljuk: ma egy karóráról ejtünk szót, méghozzá a finoman szólva rendhagyó designjairól és technikai megoldásairól neves svájci URWERK műhelyéből származó óráról. De a címben…..
Yacht Life Tiszta Hawaii! 2010.02.12 16:28:00
A havat még csak-csak bírja az ember, de a latyakot tényleg nehezen. Nem akar valaki melegebb éghajlatra elküldeni? Mondjuk Hawaii legtutibb szegletének, Kauinak a legújabb csúcsszállodájába, a St. Regis Princeville Resortba? Mondjuk ezt elviselném, még akkor is, ha viszonylag…..
Yacht Life Leonardo 100 2010.02.11 09:59:00
Mielőtt bárki valami halálosan unalmas évfordulóra vagy átverésre gondolna (mondván, Leonardo sokkal régebben született vagy halt meg, ennyi képet ember nem tud attribuálni neki, és egy százasért dollárban és ezerben sem lehet igazi Leonardot kapni), érdemes vigyázó szemünket a…..
Yacht Life Dilemma 2010.02.10 11:05:00
Miért érdemes Angliába menni? Új hajót vegyen az ember vagy elhozzon egy Morgant? A kérdés nem egyszerű... Új hajó úgyis kell a szezonra, márpedig - DN jégvitorlás VB a Fertő-tavon ide vagy oda (apropó, tud erről valaki bármit? perpill csak az első napi futamok…..
Az "attól hogy még bálna, nem kell tötyörögnie" igazságát a felizmozott luxuslimuzinok óta jól ismerjük. Viszont vizen ritkán lát olyat az ember, hogy egy 110 méteres motoros jacht 40 csomó (74 km/h) feletti sebességgel hasítson a tengeren. A Blohm+Voss nevét nem kell…..
Valljuk be, van, akiknek a méret a lényeg.És most itt ne menjünk mélylélektani elemzésekbe, hogy miért kell soppingolni vagy plázázni indulni Hummerrel vagy Ferrarival, balatoni kikötőben parkoltatni közel kétméteres merülésű tengeri vitorlást vagy a Dunán grasszálni tizenöt…..