Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiszaladtaszámon

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Következzenek a szegény, olyan gyakran lesajnált bölcsészek után a MÉRNÖKök, akik hajlamosak magukat mindenkinél különbnek tekinteni - Non scrivetemi (király nick lenne, de ez csak a mailküldő-szolgáltatás volt) ajánlotta nekünk a Budapesti Mérnök egyik…..
kiszaladtaszámon 2010.02.19 16:44:29
Beküldött intő következik megint, a szót át is adom Zsófinak. Ez az intő úgy keletkezett,hogy utolsó óránk volt a drága földrajz tanárnővel,akiről tudni kell,hogy rühellt engem,de ez az érzés kölcsönös volt ... A lényeg az,hogy folyton "kóstolgatott" engem,mert mindenáron azt akarta,hogy…..
kiszaladtaszámon 2010.02.16 14:01:57
A faszirigy lányok jellemét és viselkedését pellengérre állító, a férfi nem ellen elkövetett bűneiket kíméletlenül leleplező doktori értekezés komoly visszhangra talált. Sokan vádolták a Bünti blogot elfogultsággal, hímsovinizmussal és túlzott macsósággal. Aztán egy…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Amikor nyolc nappal ezelőtt, közvetlenül a Fehérvár–Jesenice jégkorongmeccs után azt írtam, engedjék szárnyalni Léderer Ákost, a legkevésbé sem arra szerettem volna utalni, hogy hadd repüljön. Ehhez képest főnökei majdnem kirúgták szegényt. Történetesen az év…..
Ténykérdés, hogy az ebek mindig oda szarnak, ahová nem kellene. Ezért azonban nem dorgálhatjuk meg őket, hiszen nem ismerik az utóbbi pár évszázadban kialakult szarási etikettet, hanem ősösztöneiktől vezérelve akkor és ott tolják ki a kulát, ahol éppen az inger éri őket, mint…..
kiszaladtaszámon 2010.02.10 17:48:15
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
FASZKIVAN! blog Frizbi 2010.02.07 23:33:00
Na hát ma kiderült, hogy a TV2 új reménysugarának színvonala fordítottan arányos a műsorvezető-ötletgazda Hajdú "lángosképű" Péter beképzeltségével. A Norbi féle interjú szánalmasan kusza volt, a kérdésekre ez a dadogós kis törpefasz (Norbi) vagy nem válaszolt,…..