Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeHe

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hobbivegyész olvasónik csak somolyogni fognak ezen a gyenge kutatásfejlesztési próbálkozáson, hogy a kóla széndioxidját -monoxidra cseréljék, amikor már legalábbis az őssejtkóla nanoízesített változatainak kellene tarolniuk: Olyanról írok most Neked, amitől torkodon akad a…..
Viti tulajdonképpen boldog, hogy a Vodafon egy autókereskedő régi számát adta el neki és nem egy kurváét, mert így szimplán csak a nyitvatartása után érdeklődnek, nem pedig a torka mélységéről és az extrák árairól. Viszont ha új, szűz számot szeretne, fizetnie kell. A minap…..
A Homár nem egészen érti, mit vártak az emberek egy olyan hipermarketlánctól, amelyik a termelői árak alatt vásárolt cuccokból saját noname márkákkal felvértezett Lidlnek illetve a kínai piacoknak állít konkurenciát. A Velvet jól kioknyomozta, hogy szinte minden kizárólag…..
Bárcsak minden scifi-film ilyen megkapó lenne, mint ez a kétperces Sci-fi Channel promó! A saját gyártású Battlestar Galacticának azért vannak elég jó pillanatai (minthogy a legjobb scifi-sorozat ever), úgyhogy már csak azért megéri életben tartani a csatornát. "Fogadd…..
HeHe 2008.05.18 18:11:35
  Régóta tudjuk, hogy ha hirtelen rákiabálsz egy amerikaira, hogy "hülye, egzotikus nyelv" jó eséllyel azt vágja rá, hogy "magyar". A legújabb, a maga nemében - Mentos típusú, szándékosan ultradebil reklám - igen erős példa erre a Jimmy John's…..
Még csak kéthetes a hír, de Indexanyánk sem vette észre, úgyhogy legalább itt legyen meg, hogy a Coca-Cola önhűtő üdítőpalackokkal szeretné letarolni a piacot. A jövőre Angliában debütáló technológia a kupak első elcsavarása után fagyasztja meg kissé az italt, így a…..
Carti lőtte ezt a hirdetést Szuperinfóból, amiben a Datanet durván szembemegy a trendeknek. Az internetszolgáltatók mostanában további hálózatbővítések helyett egyre több fronton korlátozzák a nagyobb sávszélességet használók vonalát. (A havi forgalom korlátozása két év…..
Ez igen, ez olyan, mint Pirx kapitány majdnempornó-változata, ez az igazi nemzeti reklámpolitika! A TvNet új online ADSL-hirdetési oldalán élő, mi az, hogy élő, meztelen, szilikonmellű, trimmelt pinaszőrű létramenüt vet be. A lenyügöző, überbluebox technikával készült…..
Mindannyiunk kedvenc témája (sajnos) a minősíthetetlen postai csomagkézbesítés, ami továbbra is a kaparós sorsjegy oddszával vetekszik. Lacus arra lett figyelmes, hogy egy újabb online üzletből tiltották ki az országot: Volt idő, mikor sok cikk született Magyar Posta ügyben, azaz…..
Az év eddigi legeredetibb csalását fedezte fel kopasz. A fenti levélben egy "közvéleménykutatás" résztvevőjét értesítik laptopnyereményéről, amit a nyereményadó  egy magánszámlára történt előzetes befizetése után vehetne át. Aha. A segítségetekre lenne…..
Egy újabb érdekes anomáliára hívta fel a Homár figyelmét Indy, aki mindössze a hamarosan kezdődő angol bajnokságot szerette volna nézni. Igenám, de azt idén kizárólag az Eurosport 2 közvetíti, azt meg sajnos nem lehet fogni sehol kábelen, vagy ha mégis, kiderül, hogy az nem az…..
Erre varrjanak szociológusbajusz-szálakkal borzasított gombot: kollégánk, B., a hétvégén tanú volt egy esküvőn, ahol a nemzetiszín szalagos néni pikk-pakk levágta a vőlegényt egy számla nélküli ötezresre. Az indoklás volt a legszebb: azt mondták, négyen jönnek, de hat lett…..
A csatornába dobott és ott gyilkossá vált aligátorok mintájára csak rövid idő kérdése, hogy a magyarországi hipermarketekben tenyésző állatfajok környezetükhöz extrém módon alkalmazkodó, gyilkos mutánsokat neveljenek ki. Először ilyennek néztük a Zoltán által beküldött…..