Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Drunken Master (a.k.a. Eltiron)

44 bejegyzést írt és 766 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kosár és a labda elválaszhatatlanok, eme egység létrehozásában kell segítenünk a Basket and Ballban. 50 szint vár ránk, hol a labdát irányítva kell a kosárba jutni, hol pedig jól irányzott dobásokkal kell elérni ugyanezt, ügyelve arra, hogy minél több csillagot szedjünk…..
The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2016.01.25 12:40:23
Sosem fogom megérteni a magyar futballt vezérlő logikát. Sőt, már azt is a néminél egy Radó-lökettel nagyobb eufemizmusnak érzem, hogy egyáltalán logikának írom. Elmondom a legújabbat, ami ugyan már van másfél hónapos, de még mindig nem értem. Ugye Storck szövkap…..
Imádok vidéki kiskocsmákban lenni. Általában a szomszéd asztalnál telepedek le, elmerülök a helyi lapban, és hallgatom, ahogy az asztalokhoz, székekhez, lambériához hasonlóan szinte leltári tárgynak számító mindig jobban tudja kollega elmondja a tutit a többieknek. A többiek…..
Bizony, már nagyon nyakunkon a Season 5 vége, aki eddig nem tört ki a bronz egyből, az remélem már nagyon izzad. Az új előszezon szinte már kopogtat az ajtón, olyannyira, hogy már elég sok részletet tudni abból, hogy mennyire alakítják át mindjárt a világ legnépszerűbb…..
The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2015.11.10 23:34:26
@aegithalos: Sztem is némileg flamebait-gyanús. Én már úgy 2 éve abbahagytam a LoL-t, de szerintem most újra fogom kezdeni, ezek a változtatások igen érdekesek, de ezért nem fogok új gépet építeni :) Amúgy a lagolás inkább a trágya netkapcsolat miatt van, nem a gyenge gép okán.
Johnny Depp olyan mélyre süllyedt az utóbbi időben, hogy onnan már csak felfelé vezet az út. Úgy tűnik, végre rájött, hogy annyi év után eljött a komolyabb szerepek ideje, a Fekete mise előzetesében már azt a formáját idézi, amelyet nagyon régen láttam tőle. Egyből eszembe…..
The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2015.11.06 10:35:28
Három héttel a pótselejtező előtt a válogatottat 18 év után újra a nemzetközi futballtérképre felhelyező Pintér Attila szövetségi kapitánnyal készítettünk interjút.- Gondolta volna tavaly szeptemberben az Észak-Írország elleni vereséget követően, hogy bő egy évvel…..
Újabb sorsdöntő mérkőzésekre készül a válogatott. Az eddigi eredményei alapján csak X-men -nek becézett kapitányunk most Feröer és Görögország ellen vezetheti harcba a csapatot. Az első meccs kivételesen nem szerdán vagy pénteken lesz, mert  - bár mi ezt a két napot…..
Jubileumi, 10. fordulójához érkezett a megújított Bohócliga. A hétvége 6 meccse átlagos históriájú találkozókat hoz ezúttal, két egykoron rangadó-szerűséggel, várhatóan fékezett habzású izgalmakkal. Bár, az örök Bohóc törvények szerint talán pont ebben bízhatunk,…..
Ezen a héten tehetséges klubvezetőink vigyázó szemeiket a déli határra vetették, ki scoutjai útján, ki személyesen tekintette meg a menekülttáborokban és tranzit zónákban próbajátékon szereplő szír és magát szírnek valló labdarúgókat. A szokásoknak megfelelően először…..
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2015.09.19 09:37:46
Mielőtt legyintenénk, hogy "Nekem nyolc!" , ami egyfelől rárezonálna az aktuálsi forduló sorszámára, másfelől hű képet festene az eddigi hétről, nos azelőtt még az elején szögezzük le : ez a derby végre Derby volt. Igen, így, hogy : "Derby" nagybetűvel az elején ( majd négy…..
Vége a szeptemberi EB-selejtezésnek, így legjobbjaink visszatérnek végre a szivük csücskének számító szeretett hazai klubjuk kötelékébe, illetőleg a haldokló nyugatot képviselő külhoni klubjuk kispadjára, hogy a hétvégén ismét elkápráztassák a stadionokba kilátogató…..
Ma sorsolnak az EL-ben, de minket ez aztán egyáltalán nem érdekel. Tényleg sikerült az, amit aztán idén nem gondoltam, hogy a söreim 27%-ból telepumpált kormánycsapatok még egy árva EL-csoportot sem tudtak összehozni, miközben Azerbajdzsán három csapattal is megérte a nemzetközi…..
Jártál már a Krisna-völgyben? Láttál már itthon Tudor-korabeli hangulatot árasztó kastélyt? Ismered a magyar Jurassic Parkot? Tudod, hol van az egyik leggyönyörűbb vidéki zsinagóga? Balaton. Pécs. Győr. Eger. Pannonhalma. Hortobágy. Jól ismert turistacélpontok, ha belföldön…..
IDDQD Heti retro: The 7th Guest 2015.08.01 18:03:13
Ezen a héten sajnos technikai okok miatt elmarad a Checkpoint Mini, de cserébe felélesztem hosszú Csipkerózsika-álmából a Heti retrót. Tudom, hogy a Half-Life-cikkel régóta lógok, de most időszűke miatt nem az jön, hanem egy olyan játék, amit nemrég toltam végig újra, így egész…..
The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2015.08.06 18:53:48
@Bobby Newmark: Panaszkodás és kurvvanyázás helyett keresd fel szépen a www.oldversion.com-ot és szedj le magadnak egy megfelelő verziót. én utorrentből a 2.2.1-et használom, a frissítési funkciókat pedig letiltom.
Amúgy zenehallgatásra tényleg az AIMP3 a király jelenleg.
Alig ért véget az első forduló, máris nyakunkon az újabb megmérettetés. Nem csak a meccsek hangulata lesz forró, hanem az időjárás is, és sajnos szeretett MLSZ-ünknek máris át kellett szerveznie a programot, mert Szentpétervárott hirtelen, ámde váratlanul pont este 6-kor akarnak…..
Július közepe, itt az ideje, hogy kezdődjön az őszi szezon, ami csak alig hangzik szürreálisabban mint egy burját nő újratemetése Petőfi dublőreként. Kevesebb csapat, több forduló, magasabb színvonal, pénzügyi stabilitás, fény az alagút végén, akkor vágjunk…..
Egy regény első fejezete sorsdöntő lehet: ha működik, megnyeri és magába szippantja az olvasót, ha nem, legtöbbször félre is tesszük a könyvet. De mi a helyzet az első mondatokkal? Van, amikor már az telitalálat, mint az alábbi 11 klasszikus, az elmúlt 300 év világirodalmi…..
The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2015.07.13 00:25:04
@Mostly Harmless: Most kapsz tőlem egy hatalmas képteletbeli +1-et, a Leibowitz vastagon benne van életem 10 legjobb könyvében.
Bejárta a világhálót azoknak a görög újságíróknak az esete, akik ellen azért indítottak eljárást, mert nem a kormány álláspontját képviselték a vasárnapi népszavazáson. A szenzációhajhász cím után az apróbetűs részből kiderül, hogy igazából nem is…..
A filmvilágban se szeri, se száma a születésnapoknak, vagy egy filmhez kötődő évfordulóknak. Nem könnyű követni, éppen melyik új vagy régi kedvenc ünnepel, általában aznap szembesülünk az eseménnyel, és jut eszünkbe róla egy szép emlék, vagyis egy jó film. Mi is így…..