Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P3T1

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
3 éves szolgálat, videószerkesztés és képfeldolgozás után az örök vadászmezőkre távozott a Sapphire 4870-esem. Sajnálom, nagyon elégedett voltam a teljesítményével. :(A sorozatra ez olyan szempontból van hatással, hogy valószínűleg csúszik a videóm (amíg egy új VGA-t…..
Nos igen, új szerkesztővel bővült a Rossz PC Juniorok csapata! Mondhatni törzs- és visszatérő vendég itt, nagyjából minden videó alatt ott a kommentje az értékeléssel.. aki még nem látta itt, az most egy órája regisztrálhatott, hiszenThéo-tszerintem mindenki ismeri! És ezentúl…..
Értékelés:Szerintem, azzal mindenkit egyetért, hogy talán kicsit túl sokat káromkodtál a videóban. Értem én, hogy így is tudomásunkra akartad adni a véleményed, de erre rengeteg más megoldás is van, mint a trágár beszéd. Nem tudom, hogy esetleg játszottál-e a régebbi részek…..
Értékelés:Ez a remake határozottan jó ötlet volt, sok hibádat kijavítottad, ami külön dicséret! Az intró ugyan kicsit hosszúra sikeredett, de kezdésnek nem volt rossz. Az elején eléggé elhadartad az információkat, azután pedig hirtelen belassítottál. Feltételezem a legelső…..
 EDIT: A szavazás 19:00-kor lezárva! Hamarosan eredmény hirdetés!A hamis profilok kommentjeit, még a héten törölni fogjuk, így az ő szavazatuk nem lesz érvényes! Szavazás: CSAK a számot, kommentben. Mindenki egyszer. Köszönjük mindazok fáradozását, akik a szavazás…..
P3T1 2010.12.27 12:38:34
3
Új rovatom első témája a mai illetve régi FPS-ek lesznek, valamint szó lesz, hogy mi kell egy jó FPS-be, valamint a végén saját toplistámat is felállítom.   Kezdjük mindjárt azzal, hogy végül is mi az az FPS? Angol rövidítés (First Person Shooter) jelentése: Belső…..
"Akik figyelik a Twitterem, azok tudhatják, hogy videószerkesztő programot váltottam. Meguntam a Pinnacle Videospin-t, mert csakis 4:3 arányban mentette el a videóim, sz*r volt a minőségük, stb. Hiába ingyenes, hiába profibb, mint a Movie Maker, de ha egyszer nem felel meg, akkor nem…..
P3T1 2010.10.29 15:06:51
P3T1 2010.10.29 21:55:25
@VIDEACITY5: inkább betlfront
P3T1 2010.11.02 18:56:47
@VIDEACITY5: ugy ahogy te nem és nem kellet volna semmit kapnom... ÉS BÁTLEFRONT?? OEMGÉ TE SzERNECSÉTLEN ahelyett hogy beugatnál inkább nézd meg a kiejtését A BÁTL AZA AZ ÜVEG URISTEEEEEEEEEEEN szégyen....újra...
és ha mégis kapnék velemit remélem értesiteneke róla ^^