Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piraeus

0 bejegyzést írt és 404 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Piraeus 2014.04.09 10:47:55
@bocsánat: "Pusztan ezert a politikai helyezkedesert elfogadni azt, amit ez az emlekmu jelent, azaz a felelosseg aloli totalis kibujast, ez undorito es felhaborito. Hanyinger ez az ember es ez a part."

Nem fogadja el. Nézd meg újra a videót és próbáld megérteni amit mond!
Mégsem LMP Nem jut be az LMP 2014.04.03 10:50:24
"A hosszúra nyúlt szavazócédula vesztesének látszik az LMP is: jelenleg a választani tudók 3 százaléka támogatja, tehát enyhén szólva bizonytalannak látszik, bejut-e a következő parlamentbe..." A legmegbízhatóbb kutatócég, a Medián szerint csak 3%-nyian támogatják…..
Piraeus 2014.04.07 12:20:08
Zoltanus blogja Dolgozz, magyar! 2013.05.16 10:05:24
Dolgozni akarok. Szeretnék minden hétköznap reggel bemenni a munkahelyemre, és valami hasznosat tenni. És nem aggódni azon, hogy nem lesz miből megélnem, hogy nem tudom fizetni az albérletet és azon aggódni, hogy csalódást okozok a szüleimnek, amiért nem tudok megállni a saját…..
Piraeus 2013.05.17 11:28:30
@apanna: Neked is szép napot! Kár hogy ennyi jött le az üzenetből.
Piraeus 2013.05.17 13:04:10
@apanna: Ha te MLM-es szöveget látsz abban amit leírtam, akkor megértem amit írtál. És sajnálom.

Egészen konkrétan javasoltam neki, hogy vegye fel a kapcsolatot az öregdiák-társaival. Ők is ott vannak a Facebookon, csak venni kell a fáradtságot rá, hogy rákeressen. De ha nem megy, segítek: www.facebook.com/groups/pazmanyklub/

Azt is komolyan gondoltam, hogy máshogy álljon az egészhez, találja ki mi a célja. És azt is, hogy a fenti írás semmire nem való azon kívül, hogy könnyítsen a lelkén.

Voltam munkanélküli.

Amit írtál az nem frappáns, hanem kritikán aluli.
Piraeus 2013.05.17 13:09:38
Mint köztudott, az LMP tavaly novemberi kongresszusa olyan határozatot fogadott el, amely kizárta a Lehet Más a Politika csatlakozását az Együtt 2014 választói mozgalomhoz, de felhatalmazást adott arra, hogy a párt képviselői megkezdjék a tárgyalást az együttműködés más…..
Piraeus 2013.02.14 13:42:01
@balage_81 reloaded: Várjuk ki a végét! Mert nem csak az a kérdés, hogy hányan mennek el, most hogy az SZDSZ kilépet az LMP-ből, hanem az is, hogy hányan fognak csatlakozni.
Piraeus 2013.02.14 15:28:09
@mikénehavóna: Engem speciel az kevésbé izgat. Aki eladja magát és lepaktál bármelyik oldallal, amelyik bebizonyította, hogy fütyül a demokráciára, azzal sajnos úgysem egyfelé visz az LMP útja.
Piraeus 2013.02.14 21:15:10
@rabelais: Aha! Értem. Akkor itt nem valami titkos közvélemény-kutatásról van szó, hanem az általános felmérésekről. Értem.

Akkor viszont semmi újat nem mondtál: van egy vaskos tömeg, aki ma is csak abban tud gondolkodni, hogy MSZP-E14-DK vagy Fidesz. Igen egyetértünk.

Abban nem értünk egyet, hogy egy pártnak feltétlenül úgy kell politizálni, hogy ezeket a birkákat kiszolgálja.

Méghozzá két okból nem kell így politizálnia végre egy tökös politikusnak / pártnak:
- Egyrészt mert NEM igaz, hogy az MSZP-E14-DK vagy a Fidesz tudja jól irányítani az országot. Sőt! Bevizonyították, hogy morálisan és politikailag is alkalmatlanok rá, ráadásul korrupt, aljas és antidemokratikus társaság mind a kettő.
- Mert ez a sok birka azért válogatja folyton a "kisebbik rosszat", mert NINCS ALTERNATÍVÁJA. A nácikra nem akar szavazni, az LMP meg nem elég egyértelmű.

Hát most végre elég egyértelmű volt, nem hagyta bedarálni magát az elmúlt évtizedek rendszerébe. :)
Így továbbra is van rá esély, hogy lesz az LMP-ből valami. Feltéve, hogy továbbra is megőrzik az elveiket. Az idő, és a két nagy tömb elvtelen korruptsága nekik dolgozik.
Decemberben betértünk egy bécsi vendéglőbe és egészen megdöbbentem, hogy milyen cigifüst van benn. Leginkább az lepett meg, hogy alig fél év alatt teljesen elfeledtem, hogy tavaly nyárig nálunk is hasonló volt a helyzet. Annyira gyorsan megszoktam a tilalmat, hogy ma már az…..
Piraeus 2013.01.30 21:25:15
@Nbl: Arra alapozza, hogy régen is így volt. Mindig szempont volt, hogy hol lehet rágyújtani. Bármelyik hely kitilthatta volna a dohányosokat, de a dohányos ismerősök azonnal unszoltak volna, hogy "menjünk már inkább a Köcsög-Kricsnibe, ott rá lehet gyújtani". És nálunk hagyományból ilyenkor MINDIG a nem dohányzó enged. Mert bunkónak érzi magát (és a dohányos is ezt gondolja róla), hogy nem elégíti ki a másik szükségleteit, mert "ennyit nem tud megtenni". Mert a dohányzás ugye szükséglet: függés, tehát illik tiszteletben tartani. Mert egy dohányos elvonási tünetekkel való kínlódása látványos és agresszív jelei vannak. És milyen ember az, aki tétlenül nézi a barátja kínlódását.

Ezért ha nem engedsz akkor nem mondják ugyan, de negatív benyomást keltesz. És te magad is egy szar alaknak érzed magad.

Kár, hogy a bennünk zajló rákosodási folyamatok nem láthatóak úgy ahogyan az elvonási tünetek.
Piraeus 2013.01.30 21:27:31
@GepidaPampass: "Ausztriában megoldották,nagyban függ ettől az évi beutazó és ott pénzt elköltő turisták száma!!!"

Hogyne. Nálunk meg a romkocsmákban tilos dohányozni. Azért panganak az ürességtől, és azért nem jönnek ide miattuk a külföldiek sohase...
Piraeus 2013.01.31 14:20:07
@omlósz: Igen. Én egy rohadt igénytelen alak vagyok, aki minden nap leült egy kávéra, pohár borra barátokkal, munka okán és utána nem akarta minden nap kimosni a ruháit (a kabátját beleértve) és megmosni minden nap a haját. Egy igénytelen alak vagyok. Szemben veled, aki igényes vagy, hisz nem csak úgy kávéznál, hanem elegánsan rá is gyújtanál a társaságomban.
Bocsáss meg.
Ha gondolod, sorolok neked olyan helyeket, ahol nem viszik el a poharadat, amíg kimész, nem néznek csúnyán rád és nem ülnek a helyedre. Velem még egyszer sem fordult elő, pedig 5-ből 4-szer kikísérem a dohányos ismerőseimet amíg rágyújtanak és otthagyjuk az asztalt. Az általam látogatott helyek berendezkedtek ennek a jelenségnek a kezelésére. Ahova te jársz, ott nyilván direkt szívatnak. Durva.
A szelektív hallású magyar nacionalisták esete a Beneš-dekrétumokkal és Schwarzenberggel. Repedés a Beneš-falon, Végre egy normál hang, Hűha, Schwarzenberg elvágta magát a csehek előtt, korrekt ember, óriási respect – örömtüzek gyúltak és rácsodálkozott a nacionalista…..
Ghostwriter Az ostromlott légvár 2012.12.03 20:07:31
Az írja az újság: az LMP-t mostanság folyton üldözik. Egyre arrogánsabban, egyre vadabbul. Sőt, liberális körök „direktben mondják”: ki is fogják őket nyiffantani, ha nem csatlakoznak az ellenzéki együttműködéshez. Pedig Magyarországnak inkább büszkének kellene ezekre a…..
Piraeus 2012.12.04 16:38:58
@Sötét korom: Az üzeneted első és második része között üvöltő ellentét van.

Az első mondatod hogy az LMP-ben "nem látsz semmit", jogos felvetés. Én is akarom tudni, hogy mit gondolnak adórendszerről, nemzeti alaptantervről, EU politikáról, pártfinanszírozásról - és nem tudom. Ez gáz. Akkor nem fogok szavazni rájuk ha nem tudom meg az álláspontjukat ezekről a kérdésekről, vagy ha tudok egyet érten velük.

Az üzeneted második fele viszont pont az ami idáig vezetett minket. 94-ben védekeztünk Antallék Horthy romantikája ellen, ezért megszavaztuk Horn Gyuszit és a korrupt posztkommunista bagázst, aki ellen '98-ban úgy védekeztünk, hogy megszavaztuk Orbánt. 2002-ben ellene védekezve szavaztuk meg újra a posztkommunistákat és beköszöntött a soha nem látott sötétség, gazdasági válság, rendőri erőszak. Ez ellen védekezve megszavaztuk Orbánt aki jelenleg felszámolja az alkotmányosságot.

Mi kell még?
Hadd kérdezzek vissza! Az LMP-ben "nem látsz semmit", ezért nem szavazol rájuk. OK. Az Bajnai-Mesterházy koalícióban mit látsz??? Mert őket az LMP-vel szemben már igen jól ismerjük. Sok mindent láthattunk már belőlük, csak olyat nem amit szeretnénk. Ők már bizonyítottak negatív értelemben...

Tényleg kezükbe adnád az Orbán által a lehetetlenségig kitágított végrehajtói hatalmat?

(És csak hogy értsd: nem az LMP mellett kampányolok, sőt téged és mindenkit arra bíztatok, hogy csak akkor szavazzon valaki MELLETT, ha megismerte az elképzeléseit, egyetért azokkal és hisz neki. És ne szavazzunk többé hisztis pics@ként senki ELLEN, olyanok kezébe adva a hatalmat, akiket valójában nem ismerünk. Ha nincs kire szavazni, akkor inkább menj el és adj le egy érvénytelen szavazatot. Orbánék úgyis ezt akarják megakadályozni a regisztrációval, mert már jóval előtted meg előttem végiggondolták ezt az egészet.)
Piraeus 2012.12.04 16:41:36
@Piraeus: Bocsánat kapkodva írtam. Ezt akartam írni:

"Az első mondatod, hogy az LMP-ben "nem látsz semmit", jogos felvetés. Én is akarom tudni, hogy mit gondolnak adórendszerről, nemzeti alaptantervről, EU politikáról, pártfinanszírozásról - és nem tudom. Ez gáz. Akkor nem fogok szavazni rájuk ha nem tudom meg az álláspontjukat ezekről a kérdésekről, vagy ha EZEKBEN A KÉRDÉSEKBEN NEM tudok egyet érten velük."
A TASZ jelenti A diktatúra neve 2012.11.25 20:34:04
Bár a választási eljárásról szóló törvényjavaslat zárószavazását elhalasztotta az Országgyűlés, ez a hét sem múlt el egy újabb antidemokratikus és alkotmányellenes törvény elfogadása nélkül. Az egyes törvényeknek a XX. századi önkényuralmi rendszerekhez köthető elnevezések tilalmával összefüggő…..
Piraeus 2012.11.26 10:39:42
@neoteny: OK. Ezeknek az idézeteknek mi közük van a kommunista vérengzéshez, amit a szovjetek, vagy bármelyik mocskos "elvtársuk" a világ különböző pontjain elkövettek? Ez egy ideológia, ami sem koncentrációs táborok felállítását, sem tömeggyilkosságokat nem irányoz elő. "Harcot" az elvei győzelméért igen - mint ahogy a világ minden forradalmi ideológiája. Utólag felelőssé tenni valakit azokért a bűnökért amit a nevét vagy a gondolatait felhasználó utókor elkövetett történelmietlen és logikai hiba. Ez a gondolkodás semmiben sem különbözik attól, mint ami pl. felelőssé teszi Jézust és a mai keresztényeket a keresztény csoportok különböző középkori vagy újkori bűneiért. És ugyanígy igaz ez a fentebb idézett példáimra.
Én is utálom a kommunistákat - súlyos személyes, családi és elvi okaim vannak rá. De Marxot bűnösnek tekinteni a bűneik miatt egyszerűen tájékozatlanság.
Piraeus 2012.11.26 14:25:11
@Farkantoán Chatpartner: >>"Ez egy ideológia, ami sem koncentrációs táborok felállítását, sem tömeggyilkosságokat nem irányoz elő" - "nem tudhatjuk,"
- De igen pontosan tudjuk, csak olvasni kell. Marx ilyesmiről nem írt.

"mindenesetre mindkettőt megvalósították, Hitler előtt, a későbbi nácizmust megszégyenítve méretben és kegyetlenségben."
- Jól írod. Ezért kell betiltani a bűnökért felelős személyek nevének használatát. 22 éves szégyen, hogy van még Lenin utca és Kun Béla utca Magyarországon.
De ezek nem összekeverendők Marx-szal!
Piraeus 2012.11.27 00:08:50
@neoteny: És? Mi közük van hozzá? A kis Lenin 13 évesen Marx londoni halálos ágya szélén kapta meg az instrukciókat a tömeggyilkosságokhoz? Esetleg az ötéves Sztálinka is mellettük ücsörgött hogy a Töke közgazdasági elvei alapján a Holodomort tervezgesse? Vagy esetleg Kun Béla és Rákosi az időben visszafelé utazva születésük előtt találkozott a gaz filozófussal, hogy közösen tervezzék meg a magyarországi terrort?

Marx semmiféle diktatúra kiépítésében nem vett részt. Nem is élt már, amikor azoknak az alapjait elkezdték lerakosgatni. Rá hivatkoztak, mint Oszama bin Laci Mohamedre. De mi köze neki ehhez?
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Indul a Ferenciek terének átalakítása Gyalázat, erre bezzeg van pénz. Tényleg ez volt most a legfontosabb? Ebben a helyzetben? Amikor a hajléktalanóvodát lelkes civilek tartják fent, a tanárok, rendőrök pedig nemzetközi szinten is alulfizetettek? Én azt mondom: amíg ebben az…..
Piraeus 2012.10.28 10:07:09
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: "eloszor nem a kossuth terrel kezdodott, hanem a kiskoruttal, ott kicsinaltak egy savot, es ezt viszik tovabb"

Azt a sávot nem "kicsinálták", hanem biciklisávot csináltak belőle. Egyre több a biciklis Pesten, és köztük egyre több olyan munkába járó emberek van, mint aki kocsiban ül. Muszáj összehangolni a két fél érdekeit és meg kell érteni, hogy nem csak az autósok szempontja létezik.
Kösz, hogy te is megérted ezt.
Piraeus 2012.10.28 10:11:50
@HgGina: "De azért egy olyan hülyét, aki közvetlen egy Hummer elé áll, ne temessünk már dísztemetéssel."

Az a hülye azért állt az elé a Hummer elé, hogy a benne ülő gyilkost megállítsa. A te érdekedben.
Mert a normális rendőrök még az ilyen bunkókért is megteszik.
Megbeszéltem öreg Biszbasz barátommal, hogy idén Magyarországon nézzük az olimpiát. Biszbaszról annyit kell tudni, hogy elég messziről érkezett, az ókori Görögországból, régen nagy sportoló volt. Szimpatikus srác, tetszenek neki a magyar lányok, Budapest fantasztikus, és azok a…..
Piraeus 2012.08.11 10:52:04
Egy két apróság ehhez a lehangoló poszthoz.
- Budapesten a gyrost a legtöbb helyen gyrosnak hívják, még az azt amúgy dönerként ismerő törökök is, mert így terjedt el. Kéne tájékozódni.
- A "kángátolni" helyett bizonyára "kámingáutolni"-t akartál írni, irtó viccesen. Bízom benne, hogy csak elgépelted és nem arról van szó, hogy nem ismered a szót amivel viccezni akarsz.
- Az ókori olimpiai játékokat összevetni a maiakkal elég nagy butaságra vall. Akkor a kb. 60 000-es görögség versenyzett, így logikusan nem lehetett szó nemzetállamokról. Már csak azért sem, mert nem voltak nemzetállamok. Időszakos békét teremteni is kicsit egyszerűbb volt ezen a ma országrésznyi területen.
- Rajtad kívül senki nem állította, hogy a kormány aktuális összetételének köze lenne az elért sikerhez. Még a kormány képviselői sem.
- Az Olimpiai Bizottság olyan embereket is adott nekünk mint Egerszegi Krisztina, vagy Darnyi Tamás. Persze, lehet Schmitt Pált is emlegetni. Végül is lehet a "cseh politikusra" mintaként emlegetni a nagyszerű Václav Havelt, vagy a kommunista Gustáv Husákot is emlegetni. Kérdés, hogy mi a szándék: a cseh politikusok rossz színben féltüntetése, vagy más. Te tudod...

Az olimpia szerinted csak üzlet és a nacionalizmus melegágya. Ez önmagában egy végtelenül buta kijelentés, azok után a gesztusok után amit a győztes/vesztes sportolóktól láthattunk, de ha ez nem lenne elég, elmesélek neked egy történetet. Tegnap este egy budapesti kerthelyiségben az emberek kivetítőn nézték a férfi kézilabdázók elődöntőjét. Végig hangosan szurkoltak. Aztán elképesztő közdelemben a magyarok kikaptak. Ezután az a párszáz ember, aki egy élettelen kivetítőn nézte a tőle 1600 kilométerre zajló eseményt elkezdett tapsolni. Egy vesztes csapatnak, meg egy idegen ország győztes csapatának.

Nem tudom eldönteni, hogy csak nem érted mindazt, amit az olimpia jelent, vagy csak szeretnél egy kis gyalázkodással Index címlapra kerülni. (Sikerült, bemutatkoztál.)
Azt sem, hogy melyik lenne a rosszabb.

Hajrá csehek, hajrá magyarok, hajrá szlovákok: hajrá olimpia!
Európa egyik legfigyelemreméltóbb teljesítménye a rasszizmus és az antiszemitizmus elleni küzdelemben következett be: amikor amatőr és hivatásos gyűlölködők e jelenségről beszélnek, szinte kivétel nélkül, múlt időben mondják: a németek elkövették a holokausztot. Európa a…..
 Szórakoztató dolog Ángyán József interjúit és jelentéseit olvasgatni. Érdemes a magát kuruc szabadságharcosnak maszkírozó államtitkár álarca mögé pillantani. Érdemes odafigyelni azokra a tényekre, amelyekről az államtitkár nem beszélt. Valójában ő…..
Piraeus 2012.05.03 07:08:31
@Mark'yhennon: Mert nyolc évig ugyanezt az antidemokratikus, arrogáns mentalitást néztem, megspékelve 2006-tal és azzal, hogy hagyták csődbe rohadni az országot.
Mert reméltem, hogy véget ér a kommunizmus és a gyurcsányizmus végre.
Tévedtem.
Piraeus 2012.05.04 08:27:11
@Mária: Szerintem te most abba a hibába esel, hogy mivel a jelen szar, idealizálod a múltat.

Szólok, hogy tévedsz. Se te, se én nem a "HírTV-t néztük", hanem a valóságot... És az pont olyan szar volt, amilyennek láttuk.*

Magadat szívatod, ha visszafordulsz oda megint.

Másfelé kéne a kiutat keresnünk.
Piraeus 2012.05.04 09:32:45
@Mária: Jézusom... Én erre nem is írnék semmit.
Azt hiszem eléggé félreértettél és amit írsz az rólad szól.
Próbálj elvonatkoztatni. Nyugi.
  A Mandiner, a Jobbklikk, a Mos Maiorum és a Konzervatórium szerkesztőinek közös nyilatkozata.   Szűkszavúak leszünk, mert ez ügyben szinte már mindent leírtak: a köztársasági elnöknek le kell mondania. Schmitt Pált kiváló sportemberként, olimpiai…..
Plazma néven lépett a világot jelentő deszkékra a szúnyogcsődörre hajazó fiatalember, akinek nagyon sok baja van a nőkkel, és ezt a sok baját úgy gondolja kiadni magából, hogy a fasz, geci, kurva, ánusz, baszás, szopás, farok és pina szavak segítségével rappel egyet a Csillag…..
Piraeus 2012.03.19 18:02:37
 A civil szervezetek és demokratikus ellenzéki pártok közös tüntetése az Operaház előtt. Benn az épületben közben a kormányzópártok az új alkotmányt ünneplik.   ..
Piraeus 2012.01.02 23:44:10
@Battlestar Galactica: "@Piraeus:"Jó hír, hogy már nem verik a tüntetőket az utcán, mint az előző kormány alatt. :) "

Mert ezek az emberek nem olyan erőszakos, infantilis barmok, mint a jobbikos haverjaid, te gyökér!"

Az én haverom kicsit zsidó és egy kocsmából rángatták ki a rendőrök a Blahán, hogy megverjék. Maradandóra. Azóta kapott kártérítést... a te adódon, professzor úr. (Nyugi, még az előző kormány alatt.)

De nem akarom megzavarni a sztereotípiáidat. (Már ha tudod mit jelent ez a szó, professzor úr.)

Azért én még hiszek benned, professzor úr.
  Hajléktalan-ügyben érintettek vagyunk, mivel a házunk egyik befalazott kapualjában él egy idősebb fedél nélküli úr. Azt hogy él, konkrétan onnan lehet tudni, hogy levet ereszt. A lé szarból, húgyból, tablettás borból, barack ízű alkoholos italból és tébécés…..
Piraeus 2011.11.20 11:45:32
@Karcolt lendület: Tökéletesen egyetértek. Az, egy értékrend, arról lenne értelme beszélni. A megoldást én sem tudom. Arról is lenne értelme beszélni.

De mondd mi volt ebben a cikkben? Leszólták a tüntetést, amit részben megértek. Leannyizták a résztvevőket, ami az említettek egy részével kapcsolatban még kevés is, másoknál viszont nem világos, hogy miért kellett. Betettek egy fantáziátlan, sőt bunkó képcserét. Fölrajzoltak egy sztereotív hajléktalanképet és jól nem kezdtek vele semmit.

Ezeket a srácokat az intelligens különbségtételeik, az építő gondolataik, a tabudöntögetésük és a humoruk miatt olvasom. Ezért járok be ide.
Ennek most csak az ellenkezőjét olvastam. Kiábrándító.
Az is hogy látgatóan nem is értik mi a baj.
Piraeus 2011.11.20 12:01:57
@hiba:

(Kivéve ha ügyesen csinálják.)

10 pont
Piraeus 2011.11.20 16:29:59
@Karcolt lendület: Valószínűleg épp azért nem emlékszel, mert ilyen gyenge és buta cikkeket nem is produkáltak korábban, így még nem is kaptak ilyen kritikát. Tőlem pl. korábban biztos nem.

Az önreflexió az jó dolog. Jelen esetben a szerzőknek is jól jönne.
Az imént a postás egyéb küldeményekkel együtt a kezembe nyomott egy kis cetlit is, ami öklömnyi betűkkel arra buzdít, hogy „a népszámláláskor valljuk meg, hogy katolikusok vagyunk!”Az Erdő Péter bíboros, prímás, érsek, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke…..
Piraeus 2011.09.28 00:11:37
@pirosfeherzoldezamagyarfold: Állítottam én olyat, hogy nem? Nem.
Kérte Iványi, hogy ne hívják hatásvadász módon hajléktalan óvodának az intézményét? Igen.
Jelezte, hogy fogalma sincs ki találta ki ezt a hatásvadász krumplis történetet? Igen.

Akkor köszi.

Nem Iványi Gáborék támogatandó munkáját kérdőjelezi meg a hatásvadász szöveg, hanem a továbbítót minősíti...

És erről itt ennyit. Ha érted mit írtam jó, ha nem akkor majd máshol leírom, ahol nem off.
Piraeus 2011.09.28 00:13:08
@pirosfeherzoldezamagyarfold: Abban a kocsmában nem is várnám el, hogy felfogják, hogy a valaki mit akart elmagyarázni. Legalábbis nem mindenkitől.
Piraeus 2011.09.28 00:18:55
@pirosfeherzoldezamagyarfold: Szia! Lehet, hogy anoním ez a fórum, de van az a szint és az a stílus, amit még így sem vállalok és amivel még így sem állok szóba.
További jó netezést neked!
Nem tudom, meddig mehet ez még így, de ahogy elnézem, fogytán a türelem. A kormány úgy döntött: normává emeli Lázár János hírhedt mondatát. Eszerint aki szegény, az annyit is ér. A szemmel láthatóan mentális problémákkal küzdő Orbán Viktor, végképp elfeledve, honnan…..
Piraeus 2011.09.19 14:09:38
@pástétom: Például érzékelem, hogy az a célja, hogy ebből a rakás szarból és csapdából kikeveredjünk. Ez egy állati nagy változás a "nem csináltunk semmit másfél két évig válság idején, csak azért hogy megnyerjük a választást, hogy utána ellophassuk Sukorót is" mentalitáshoz képest.
Ezerszer inkább egy Bajnai vagy Orbán féle megszórító, próbálkozó politika, mint a Gréczy vazallus úr által hűségesen támogatott gyurcsányi öngyilkos semmittevés helyett.

Arról meg már nem is beszélek, hogy embereket nem veretnek az utcán, meg nem akarnak jogtalanul tüntetőket bebörtönözni a "köztársaság barátai".

Nem kell nekem Orbán ha van jobb. De ha a Gréczy-Gyurcsány vonallal összevetem, akkor nem kérdéses az eredmény.
Piraeus 2011.09.19 14:11:14
@Piraeus: Bocs az elgépelésekért és a pontatlan fogalmazásért... Rohanok vissza dolgozni. Hali.
Piraeus 2011.09.19 18:34:04
@Kompli: "'meg nem akarnak jogtalanul tüntetőket bebörtönözni a "köztársaság barátai"."
- Ezt meg meséld el légyszíves csóri tibetieknek."
Olvasgass utána a Kruchina fívérek történetének, csak annak, amit a bíróságon sikerült bebizonyítani! Számold össze, hogy mennyibe került a per, és a kártérítésük a te adódból! Aztán nézegess hozzá még egy-két hasonló történetet! Ha nem megy, akkor segítek.

Ha mindezzel megvagy akkor gondold újra a csóri tibetiekre vonatkozó mondatodat!

És ennyit Gyurcsányról meg a demokratikus elkötelezettségről.
Átalakítják a balesetveszélyes Andrássy úti bicikliutat, mondta Vitézy Dávid vasárnap az Autómentes Hétvégén. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezetője ígéretet tett, hogy megcserélik a bicikliutat és a parkolókat, azaz a kerékpárosoknak a változtatás után már nem a…..
Jön a forró ősz, szakszervezeti és civil tüntetések sorozatával. Tízezrek lesznek az utcán, hogy jelezzék: elegük van Orbán Viktorból és nemzetpusztító kormányából. A Vezér érzi ezt: tudja, hogy ha valaki, akkor ő qrta el: nem kicsit, nagyon! Kétharmaddal, totális hatalommal…..
Piraeus 2011.08.24 13:42:17
@Kelemen Csaba: Naná. Tudod a "zigazi demokraták". Fő jelegzetességük:
- a 600 milliárdért saját zsebre épített évek óta csúszó félkész metró,
- a rendőrökkel agyba-főbe veretett és a randalírozókkal együtt bekasztlizni próbált tüntető és járókelő,
- és legfőképen a másfél-két év semmittevés válsághelyzetben, amibe emberek nyomorodnak bele, de pénztárcák telnek meg parlamenti és egyéb állami pénzekből.

"Demokraták"? Szégyen... Börtöntöltelék gazemberek.
A repülés évszázados története tele van misztikus eseményekkel, különösnél-különösebb sorsokkal, s gyakran a vakszerencse dönt életről-halálról. Népszerű témája nemcsak a katasztrófairodalomnak/filmeknek, de a parapszichológiai "iparág" is sokszor rátalál.…..
Piraeus 2011.08.05 22:15:53
@Shopping: Miért nem olvas?

"Ezért örültem meg hogy rátaláltam a blogodra, mert azóta is keresek egy elfogadható magyarázatot, mi történhetett Pilisborosjenőn."