Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cybergyerek

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zseniálisan nyomasztó ár/teljesítmény arányra bukkant Gábor csomagküldésileg. Nagyjából azonos méretű pakkot Németországból Magyarországra feladni épp feleannyiba kerül, mint innen oda. A sebességet és a biztonságot meg kell fizetni: Csak azt a kérdést szeretném feltenni a…..
cybergyerek 2009.07.24 00:42:19
@pobeda: nemtom, szerintem ez változó lehet, mert több dolgot rendeltem íbéjről is, meg más oldalról is 6-8$ értékben free postával.
cybergyerek 2009.07.24 00:48:39
@reunalla: haha, ilyeneken én is elmatekoztam, hogy egy 0,99$-os mobilvédő fóliából hány darabot kell egy hónap alatt elküldeni freeposttal, hogy megérje az adott eladónak a befektetett munka :)))
cybergyerek 2009.07.24 00:50:39
@reunalla: ja, azt vágom, hogy ugyanannyi, arra akartam utalni, ha esetleg a 25Ł postai kézbesítés, akkor sok, mert ugyannyiért létezik futár
László barátnőjének új jegyet kellett váltania 37 ezer forintért, miután másfél órás ráhagyás ellenére lekéste a berlini csatlakozását. A mozdonycsere és a felsővezetékszakadás a MÁV szerint vismajor, a lekésett vonat 16 ezer forintos jegyét elrakhatja emlékbe: A…..
Új szelek fújnak Brüsszelben ... Mohácsi Viki befejezte 5 éves "tevékenységét" Brüsszelben és hazaköltözött. Viki elmúlt 5 brüsszeli évéből maradandó nyomot csak az hagyott bennem, hogy senki más nem tudja olyan hamar letolni a "Brüsszel -> random magyar…..
cybergyerek 2009.07.20 20:30:28
@Wilbur Nárcisz-11 Swain:
"Ja, Mohácsi és Morvai nem egy súlycsoport..."

ja... ezt majd elfelejtettem...
cybergyerek 2009.07.20 20:35:54
@dr.justice: ez azért elég durva volt, már ne haragudj... jól képben vagy hallod...
cybergyerek 2009.07.20 20:43:19
@Bit Rot: ööö az elégedetlen fiatalokról csak annyit, hogy mihaszna, lébec, harmadgenerációs bevándorlógyerekekről van szó, akik szar helyre születtek, mert a francia nép lassan kezd rájönni, hogy az arabok minden négyzetmétert elfoglalnak. Ők azért "tüntettek", mert az őseik által befoglalt föld nem kívánja őket tovább etetni, és ahelyett, hogy hazamennének, inkább felgyújtanak mindent, mert az a mocskos rasszista franciáké.
Vega előző posztjával megihletett :-)   A vevőszolgálat a világ egyik legkülönösebb helye, s olyan, mint a diliház: nem szívesen megy oda az ember, de ha már ott van, akkor kiadja a dühét. Az igazság kedvéért tegyük hozzá, hogy az esetek 90%-a teljesen normálisan, az…..
Vicces sztori volt a pinceellenes villányi borturistáé, aki mindenáron látni szerette volna az időmérő edzést, de még viccesebb a pince internetes reakciója. Respekt és süveglengetés! ..
cybergyerek 2009.07.15 21:15:24
@Secnir:
"amúgy meg:
tegnap moziba mentem, elolvasni egy jó könyvet, erre basszus lekapcsolták a villanyt..."

LOL ez mekkora, ezt kerestem, ez a legjobb:)))

A Gálnak gigaríszpekt!
Ennél elegánsabb megoldást nem láttam még.

Akik meg papolnak itt a bunkóságról, meg hogy milyen borozó ez má, azoknak:
a borospince nem borozó, hanem egy szentély. Oda nem azért járnak az emberek, hogy bepiázzanak, hanem, hogy szertartásosan bort fogyasszanak, ezzel párhuzamosan kihangsúlyoznám, a jó bor nem vendéglátóipari fogyasztási cikk, hanem élvezeti cikk, amelynek fogyasztása bizonyos szertartásos elemekkel, és a bor iránti tisztelettel párosul. (tévézéssel, sörözéssel véletlenül sem)

Ha bemenne valaki egy menő szivarklubba, és rágyújtanál egy fecskére, vagy egy szimfóniára, valszeg többé nem lenne meg:)))
Pali jóhomáros önbüntető naivügyfélként újfent az Auchanban vásárolt, ahol mitadisten megintcsak egy pénztárgépből kifelejtődött akcióba futott: Alig egy hónappal az Auchan-átverés kalandom után: Más termék, ugyanaz a recept. Energiatakarékos fénycső, akciós (700 Ft), a…..
cybergyerek 2009.07.14 18:06:03
@SzGEE: tudtommal a gépátállítás nem kötelező azonnal, van rá valami könyvelési himi-humi. Legalábbis nekem ezt mondta a főnök a bótban, mikor ezt firtattam.
cybergyerek 2009.07.14 18:44:09
@májgeriberi: nemnem, az áfa átállítási kérdésre reagáltam
cybergyerek 2009.07.14 19:23:03
@májgeriberi: az áfaváltozásos kérdésre válaszoltam. (ecce már ezt beírtam, és meg is jelent.hova tűnnek a kommentek?)
Engem idegesítene, ha valaki juszt is csónakot akarna bérelni tőlem, igaz én nem írtam ki nagy táblára, hogy "csónakkölcsönzés". És nem is egy kikötőben vagyok megtalálható. Xapa Gárdonyban hitt egy reklámnak, aztán lógó orral, vízijármű nélkül távozott, Így…..
cybergyerek 2009.07.14 18:03:32
@Sörecet: szerintem ám itt is volt, mert ezt a pult alól adta, a speciális keretből, de volt odébb egy tepsihűtő, abban tuti volt, szal volt, de nem adott :)
A nyár előhozza az egészen extrém Naiv Ügyfeleket. Ismerkedjenek meg Negyvenesefeggyessel, aki összesen 340 kilométert utazott egy villányi bortúráért, miközben annyira rühelli a bort, hogy a pincéhez érkezve egy pillantást sem vetett a célpontra, viszont minden áron Forma 1-es…..
A benzinkutakon rendszeres, hogy a tankolás után még egy kis vásárolgatás vagy kávézás idejére a kút mellett parkolnak az autósok, először Győző is azt hitte, egy halom ilyen tahóba futott bele a mindig zsúfolt ÖMV kúton. De a pénztárostól megtudta, maguk a kutasok állják el…..
Vilmarci problémás vásárló. Vásárol, elfelejt, ottfelejt, házhozszállítást kér, ezekért bármelyik bútoráruházban kemény kiképzést kapna, de az IKEA pénztárosa mindent kezelt és megoldott. Például önszántából visszanézte a biztonsági felvételt. A meglepő fordulatokra…..
Kettős Mérce Náci-e vagy? 2009.02.14 21:10:00
Hol voltatok Hősök terének védői? Merre jártatok? Miért nem tiltakoztatok? Hol vannak a „Kossuth téri húgyforradalmárok”? Hol vannak a „gójmotorosok”? Hát „Hunnia” vezérei? Hol vannak ezek az egyáltalán nem kirekesztő nem szélsőségesek, csak…..
cybergyerek 2009.02.15 13:54:03
@weisz manfréd huba:

nem értelek. a Libsik zsidók. ez nyilvánvaló
A szovjet birodalmat istenigazából Sztálin, és annak "menedzsmentje" erősítette meg.
Ez is nyilvánvaló.
Az említett menedzsment tagjai mind zsidók voltak. Ez viszont tény. (ahogy például Rákosi "Róth" Mátyás, Kun "Kohn" Béla, vagy még sokan mások a vörös rémuralom korszakából)
A vörösök pedig sokmillió embert küldtek a halálba, és több tucat országot, nemzetet igáztak le. Ez is csak tény.

Nem állítottam, hogy minden zsidó egyben kommunista is, azt sem állítottam, hogy minden kommunista zsidó, de arra a mondatra, miszerint a Libsik, (azaz a zsidók) nem égették fel európát, ez a megállapításom helytálló valamelyest.
A blog célja, hogy kérjé számlát, waze. Hogy ne tekintsd úgy, hogy számlát adni lúzerség, vagy hogy leszarod a számlát. Hogy háborodj fel, ha nem kapsz nyugtát. Hogy követeld meg, hogy a kibaszott pénzed, amiért kidolgozod a beledet, oda kerüljön,…..
cybergyerek 2009.01.12 23:17:37
Ennek az egésznek erősen kormányzatikommunikációsközpontos propaganda szaga van... amolyan gerillamarketing féle...
aszw, te mennyit kapsz ezért a hányásért, mert nem hiszem, hogy épeszű ember ennek a tolvaj rabló politikus bandának egy kicsi reklámot is csinálna ingyen...
és adsz róla számlát?
azt nem hiszem el, hogy ezt te csak úgy csinálod, mert dühít ez a helyzet.

Ami a témát illeti, egyszerűen gyomorforgató, hogy ahelyett, hogy a kormányzat azon dolgozna (mint egyébként mindenki a környéken) hogy az adózási rendszert vállalhatóvá, és követhetővé tegye, inkább azon ügyködik suttyomban, hogy elhintse az emberek közt, az a helyes, ha felnyomod a másikat. A legszebb időkben volt divat feljelentgetni egymást, de ez amolyan ősi magyar szokás, hát rajta, mocskolódjunk csak, jelentgessünk fel mindenkit, ez a helyes út.

Ki kéne nézni kicsit tőlünk nyugatabbra, minél kedvezőbbek az adók, annál jobb az adózási morál. Ezt bármelyik szakember megerősíti. Ekkora adóterhek mellet mindig ügyeskedni fog az ember, mert egyszerűen felkopik az álla.

Ha a felére csökkenne az adó, az emberek nem 30-35%-ban fizetnének, mint most, hanem 90-95%ban. Ezt garantálom! Ha matekolunk kicsit, akkor a végösszeg nagyobb lenne. Ennyi...

Arra vigyázz aszw, ha te más blogot is csinálsz, ki ne derüljön ki vagy, mert a blogger pályafutásodnak annyi...
Nincs rosszabb egy bloggernél, aki eladja a lelkét.
Gábort meggyőzte a Másolófutár honlapján olvasott 130 Ft-os ár, végül mégis 750 Ft-ot fizetett a karácsonyi ajándéknak szánt naptár bespirálozásáért. Az ár növekedését az akasztóval, az elő- és hátlappal, valamint az 50 %-os ÁFA rászámolásával magyarázták.Saját…..
cybergyerek 2008.12.29 12:57:03
@jesszumpepi: Nem akarnám reklámozni a céget, ahol dolgozok, de nem vagyok a másolófutár dolgozója.
Egyszerűen csak sok emberke jön be hozzánk is, hasonló hülyeségekkel, amikor megnézi a táblázatot, kiválasztja a legkisebb számot, aztán fel van háborodva, miért nem nyomtatjuk ki neki 2 Ft-ért a vackát...
cybergyerek 2008.12.29 13:13:11
@hagyma: Az emberke a Homo Sapiens tetszőleges nemű egyedének szlenges hatású megnevezése. Hasonlókért lásd még: a mandró, pali, ipse, arc, alak, figura kifejezéseket, bár ezek többnyire hímnemű egyedekre utalnak, ezért használtam az unisex "emberke" kifejezést.
Nem kötekedés képpen :)
Amúgy látom, sikerült meglátnod hozzászólásom lényegét, ez mindenképp örömmel tölt el.
Ez még nem annyira vicces, mint a múltkori balatonsoundos kergetőzős történet, de bemelegítésnek megteszi. Péter egy illegális fényképezőlefoglalásnak volt szemtanúja rögtön az első nap. A kérdés a Homárt is foglalkoztatja, vajon kihez kerülnek a milyen alapon lefoglalt…..
Vicces képek sorozatunk ezúttal ömlesztve jelentkezik. A Homár egyik kedvenc parkoló autója az "áruszállítás" felirattal a Rothschild-közért előtt pihenő sárga Mustang a Jászai Mari téren. Bizonyára vészhelyzetekre tartogatják a sportautót, teszemazt, ha vki 100 kiló…..
cybergyerek 2007.06.25 13:26:24