Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sedre

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A reggeli szendvics mellett azon is rágódom, hogy tartogassam a heves szurkolói buzdításaimat egy későbbi postra, ahol lerántom a leplet arról, hogy a svédek a focista darwinizmus alapján közvetlen rokonai Csertői Aurélnak, és hogy az a nagyra nőtt baszom csatáruk is jobban teszi,…..
Angol kritikusok szerint Az Oranje Euro 2012-re készített klipje minden idők legpocsékabb adása, ami lement a holland televízióban.A játékosok a Kacsatánc dallamára a következőt éneklik: "Te is a hollandoknak drukkolsz? Ha igen, vedd a kezedbe ezt a madarat, kis szerencsével…..
Már eléggé unjuk a szerdai meccs minden olyan mozzanatát, ami a bíróval vagy a színészkedéssel foglalkozik, de amit most találtunk, az kihagyhatatlan.   Igen, a 60. percben járunk, jön nyújtott lábbal Pepe, Alves elterül. És a következő pillanatban a Barcelona játékosai…..
sedre 2011.04.30 20:22:14
A világ bármelyik hadtörténeti múzeumában jár is az ember, mindenütt láthat szolgálatból kivont régi harckocsikat, harci repülőgépeket, ágyúkat, kézi fegyvereket többé-kevésbé épségben megőrizve. Azon viszont talán nem mindenki gondolkodik el, hogy ezek a fegyverek…..
sedre 2011.02.09 21:24:36
@Iustizmord: volt a helyreállításáról egy majd' egy órás film is a Viasat Exploreren, Harckocsigyár címen.

www.freewebarcade.com/game/crumbled-2/

sajnos magát a filmet nem találtam meg hirtelen.
Az Evertonnak legutóbb az 1985/86-os szezonban sikerült a bajnokságban oda-vissza vernie a Liverpoolt. Az akkori két mérkőzés között, 1985 decemberében született meg Kirkbyben egy bizonyos Leighton John Baines. Egy negyed századdal később a kiskorában még a Liverpoolnak drukkoló srác pont a városi…..
sedre 2011.01.17 18:22:28
@:: Latz ::: Szeritnem mindenképp érdemes oda áttenni, együtt lehetne a többivel. Néha beleírod a PL beharangokba, és kész is. Biztos van aki szurkol az Evertonnak is.... :D:D
Vége. Iniesta a 116. percben eldöntötte a mérkőzést, világbajnok lett Spanyolország, valljuk be, megérdemelten. Mindenekelőtt gratulálunk a hispánoknak, ahogy a sportszerűség ezt megkívánja. Apropó, sportszerűség. Az Oranje meggyőződésem szerint annak köszönheti ezt a…..
sedre 2010.07.11 23:19:47
Nou San Trafford Hajrá, Oranje! 2010.07.11 13:10:00
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nyeri meg a VB-döntőt. "Mi, Oranje-drukkerek, mindig adunk a tiszteletre. Hallottad már a Het Wilhelmust?…..
Bekövetkezett. Bár mondjuk engem egyáltalán nem lepett meg, hogy Hollandia világbajnoki döntőt fog játszani, hiszen már a tavalyi vb-sorsoláskor is meg voltam győződve erről, és ezt azóta is rengetegszer hangoztattam, hogy döntős lesz a narancsmezes válogatott. Nagyon kevesen…..
Korábban már téma volt, hogy a vébé előtt robbantott Nike-reklám elátkozta főszereplői, voltak, akik már ki sem jutottak Dél-Afrikába, mások megsérültek vagy gyalázatos teljesítményt nyújtottak a tornán. Epic fail. Ilyenkor mindig akadnak jóindulatú emberek a világban, akik…..
sedre 2010.07.05 15:04:57
@Vaader: BL döntő előtt leadták teljesben, meg részeket még a Discoveryn is láttam.... de amúy nekem is hiányzik, hogy ha már ennyi pénzt beleöltek, akkor vetítsék is. vagy csak mi nem kapjuk meg?:D
Villámértékelés azon melegében:szörnyű meccsen kaptunk ki egy nullára Chilétől. Szörnyű volt, mert az elején egyáltalán nem derült ki, mi értelme volt Behramit kezdetni a remek Barnetta helyett a középpálya jobb oldalánszörnyű volt, mert a kiállításig is rém rosszul…..
sedre 2010.06.22 00:01:27
@rkb9y5: én inkább nézek végig 10 svájci meccset mint 1 olaszt...

amúgy meg ha hozzá sem ér a másikhoz a játékos, akkor azt miért veszi bárki ütésnek?
Sokan elsütötték már, de csak azért is elsütöm én is, szóval most már tényleg elkezdődik a világbajnokság. Legalábbis ha most nem, akkor tényleg soha, több csoport nincs ugyanis, este máris jönnek az A-jelűek újra a futballgyilkos Urugay-jal meg az érzékgyilkos vuvuzelákat…..
sedre 2010.06.16 18:24:33
@Yann Le Pentrec: Az eb totális véletlen volt. Hup Holland!
sedre 2010.06.16 18:27:42
@nasteey: Svájc 4 éve 9 ponnttal jutott tovább. egy döntetlennel, és egy győzelemmel biztos csoportelsők, akkor meg nektek marad brazília... sok sikert. (:
new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'faves', rpp: 10, interval: 6000, title: 'Mélyen szakmai észrevételek az Index 32 vb-döntős szurkoló-bloggerétől', subject: 'Twitray Tamás bemutatja', width: 250, height: 400, theme: { shell: { background: '#43c43f',…..
Allez la France! 90.perc 2010.06.11 22:24:53
 A meccset a legjobban Domenech ingerült ordítozása foglalja a legjobban össze:-A Henry, a tojásom!-Hozom, uram - fut az öltöző felé a 12-es számú csatár, aki mindig örül, ha kicsit foglalkoznak vele.-Ne hozza... Vakarja!Henry pihegve fut oda a dolgát tenni, mert bár ez a meccs…..
sedre 2010.06.11 23:14:33
@nagylebowski: nem fog bejönni benzema, mert jó érzékkel otthon hagyták...
Boldogok a dán szurkerek, mert még nincsenek annak tudatában, hogy június 14-én a johannesburgi Soccer City zöld gyepén mennyire elkalapálják őket a hollandok. Dánia szurkolói! Ne legyetek boldogtalanok, hiszen így legalább elmondhatjátok, hogy közelről csodálhattátok a…..
Bizonyára sokan tudjátok, hogy a vébén résztvevő csapatok ilyenkor, az első tétmeccseiket megelőző két-három hétben, felkészülő mérkőzéseket játszanak. Természetesen kedvenceink sem kivételek ez alól. Sőt, olyannyira nem azok, hogy három barátságos meccsükből egyet már…..
sedre 2010.05.30 17:06:00
@Muntari: hogy nyerne már Ghána??
Négy évvel ezelőtt a németországi világbajnokságon 1-0 arányú vereséget szenvedtek kedvenceink a nyolcaddöntőben Portugália legjobbjaitól és búcsúzni kényszerültek. Ami igazán érdekessé tette a találkozót, az az orosz Valentin Ivanov játékvezető által kiosztott 16 sárga…..
Jelenleg olyan focinemzet vagyunk, akik hétről-hétre kiemelik, számolják, hogy az a 3-4 játékosunk, akiket a focivilág boldogabb felén is számon tartanak, és az a legfeljebb egy tucat, aki olyan bajnokságban kap kisebb-nagyobb szerepet, amit a tévében is látni lehet, rúg-e gólt,…..
Az is előfordulhat, hogy minden kérdés eldől a hétvégén, de mi inkább a jövő heti horrorra esküszünk. Lesznek teljesen érdektelen meccsek, köztük olyan is, ahol egy magyar focistát fognak ünnepelni, lesznek félig érdektelen meccsek, és lesz két óriási téttel bíró…..
sedre 2010.05.02 16:06:57
@Rico1: és kit raknál be most a helyére? El Zhart vagy Degent? egyik se jobb
Az NST stábja szeretné megragadni az alkalmat, hogy megköszönje Rafa Benítez eddigi munkásságát. A spanyol "sikeredző" ügyködését felölelő, gyümölcsöző hat év során a Liverpool FC kettő darab komoly trófeát szerzett, a 2005-ös Bajnokok Ligája serleget, valamint a…..
sedre 2010.04.30 15:12:17
@Goyo: vagy akkor nézzük meg a Lyon elleni csoportmeccseket, ahol az Anfielden a 89. percben egyenlítettekés a 93.ban lőttek még egyet, és Lyonban meg a 91.ben egyenlítettek
Megnézzük, hogy a futball méltatlanul komolyan vett frázisa, mely szerint a frissen kinevezett edző olyan új impulzusokat hoz egy csapatba, amelyek segítségével garantáltan megnyeri az első meccsét, igaz-e az agyonvert kolibri dinamizmusával futballozó Hamburg esetében. Megláthatjuk…..
sedre 2010.04.29 23:04:10
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
sedre 2010.04.28 21:15:06
@Great Cornholio: a tavalyi elődöntő visszavágója jut eszembe.... csak ott máshogy csaltak
Ezt a párharcot valahogy mindenki elintézi azzal, hogy "innen lesz majd ellenfele az Internek - vagy a Barcelonának". Az mindegy, hogy melyik. Hát, kérem szépen, nem mindegy. A 2001 után döntőbe vágyó Bayern Münchennek sem, még kevésbé a története első jelentős európai…..
sedre 2010.04.27 21:55:03
@Lojzi_: azért ez a Lyon sztem már 'kifingottabb' mint aki a Real-t elintézte. velünk meg nem volt nehéz dolguk. hiába vezettünk, nem tudunk védekezni...akkor se ment.
sedre 2010.04.28 09:47:07
@divi: mi más megoldás lehetne az idegenben lőtt gólok helyett? újrajátszás???
sedre 2010.04.28 09:58:37
@zsakfos : szerintem semmi baj a mostani rendszerrel. mondjuk egy hazai 0-0 után egy idegenbeli 4-4-gyel simán megérdemelten jutna tovább...
A bajnoki cím kvázi-eldőlését vízionáltuk, erre a két legdigóbb PL-csapat egymás után letolta a gatyáját és odacsinált a megterített asztalunkra, közvetlenül a Jack Daniel’s steak és az extra cold Guinness mellé. Ez egyben azt is jelenti, hogy bármi történik a…..
Mivel majd’ 20percig nem tudtam eldönteni, hogy szerintem a Hamburg most feltámad és jól elveri a Fulham-et, vagy a kelj fel és járj! felszólításra annyit mond, hogy mi vagyok én, bazzeg, előfizetett nőklapja, hogy járjak? jó nekem a padlón fekve!, ezért majdnem nem írtam…..
sedre 2010.04.22 22:04:39
@macca17: azon akkorát dühöngtem

@Csöncsön: azért szépen beletette a lábát. ha nem teszi bele egyenesen gól, így meg ha nem rúgnak luftot a gólvonalon, még meg is menthető lett volna. reina nem hibázott. csak a védelem esett darabokra