Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeff Vader

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy speciális megoldás a kommentezési problémára, amit egyre több helyen tűnik fel: a Facebook felületét használni a kommentezésre. Ez egy olyan beillesztett megoldás, ahol a Facebook adja a teljes kommentezési eszközt, de nem kell a Facebook-ba átmenni, a blogon lehet…..
Jeff Vader 2014.07.27 00:35:45
@Konrad: Mit tudunk azokról, akik nem Facebook-oznak? Sok, többé-kevésbé hiteles kutatás van az FB tagokról, de talán még egyet se láttam arról, hogy kik és miért maradnak kívül rajta.
Van közös jellemzőjük? Ritkán netezők..? Idősek..?
Talán a legidegesítőbb hirdetési forma az, amikor valamit akarunk csinálni, de addig nem lehet, amíg egy reklámot meg nem nézünk. Ennek kiemelten bumfordi, ám annál hatékonyabb megoldása, amikor egy videó megnézése előtt vagy közben kell egy videó reklámot részben vagy egészben…..
Nagy elánnal támadja újabban a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) az életbiztosítások MLM-rendszerű értékesítését. Nem tudni, hogy ennek eredményeképpen kihalnak-e az MLM-rendszerű értékesítési módszerek a banki és biztosítói piacon, de ha mégis, nem kell…..
Az amerikai Black Friday a legjobb nap arra, hogy a nagy webes szolgáltatók lemérjék, hol is tart az adott évben az online vásárlás. A Business Insider közöl is néhány érdekes statisztikát az IBM éves felmérése kapcsán:  A mobil és táblagépes vásárlás még mindig a…..
OZORA - szemtanú beszámolója a dombrol néztem végig ahogy legalább 15 busznyi embert visznek és nem bántak ám késztyüs kézzel hát peti én le voltam döbbenve a paradicsom pokol lett és elbaszták az egészet haza is jöttem reggel simán mehetnek holnap is akár és még 1…..
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
CouchSurfing Gyors kérdés 2012.06.05 00:00:00
Most kaptam egy levelet Ninától Franciaországból, aki a hét végén fog kis hazánkba látogatni, és azzal kapcsolatban írt nekem, hogy lenne-e kedvem találkozni, valamint menjünk már el pár olyan helyre, ahol autentikus magyar kajákat lehet kapni. A hölgy egy újkeletű gasztroblogger…..
Jeff Vader 2012.06.06 14:05:28
Épp hétvégén van a Gourmet fesztival, az ugye neki kötelező.
www.sziget.hu/gourmetfesztival

Amúgy a Bock+1, de ha tényleg arra kíváncsi, amit a magyarok esznek, akkor Új-Budavár vagy az újpesti Csülök. Haladó kurzusként pedig Lehel íze, a Tökhöly úti Palacsintakirályban hamburger-melegszenya. Ez utóbbiakat nem feltétlenül a hangulatáért szeretjük, de az ízek autentikusak, a kínálat nagyon magyar. :)
B-oldal A szerelemnek múlnia kell 2010.02.24 10:35:00
Az MR2 Akusztik felvételen találkoztunk "A szerelemnek múlnia kell" című örökérvényű, klasszikus dal feldolgozásával. Az elkövető az Esclin Syndo zenekar volt, akik szépen kicsavarták a dalt, reggae-dub ízzel is megfűszerezve azt. Azóta én nem bírok betelni vele,…..
Kétféle Gmail-felhasználó van. Az egyik, aki a GTalkot is használja a Gmail mellett, és a másik, aki a Gmailen belül használja a csetfunkciót (Gmail Chat). Én az előbbi táborhoz tartozom, és mostmár évek óta világos számomra, hogy a Google lassan, de biztosan ki akarja véreztetni…..
Mint bizonyára mindannyian hallottatok (sic!) már róla, az iWiW új, redizájnolt felületei a hét közepén élesedtek. Azt hiszem, nem lenne fair huszonötödszörre is túlságosan mélyen összehasonlítgatni az iWiW-et a Facebookkal. (Már ugye egyre kevésbé érdemes...) Aki belép ma az…..
Subba Hülye tánc: Ez mit evett? 2010.11.29 13:00:00
Nem tudom, mindenesetre én is kérek! ..
Jeff Vader 2010.11.29 14:35:28
Subba Kamu Roland megint 2010.11.19 18:24:00
Érdemes középig, "Faszom, fasszopó geci" Így őrjöngött Damu Roland - videó..
Mókás nézni ahogy a Tv2 szabadon ereszti ostoba celebvetélkedőjének szereplőit, és rászabadítja őket a gyanútlan bulvárműsorokra, hogy botrányosnak szánt performanszokkal növeljék az amúgy is magas nézettséget. Ma reggel a Mokka volt soron, Pákó és Zámbó Árpy (aki abból…..
Jeff Vader 2010.11.02 12:40:41
A negyedik generációs mobilkommunikáció (LTE) lehetővé teszi az összes hívás Internet-alapú továbbítását, ami így adatforgalmi költségként jelentkezhet az előfizető telefonszámláján, és mint ilyen, jóval kevesebbe kerül. - írja egy iparági véleményt ismertetve a…..
nosferato Oszi az interjú készítésekor kilenc blogban volt érdekelt szerzőként, de nem lenne meglepő, ha ezt a számot a megjelenés után rögtön frissíteni kellene. A Hétköznapi helyesírás, B-oldal, és a Bünti - Mit érdemel az, aki...? atyja végre bevallja; léteznek blog…..
Az Apple talán az egyetlen nagyobb tech cég, mely nem rendelkezik hivatalos bloggal, nem használja hivatalos kommunikációra pl. a Twittert, csak nagyon kevés és szűk szavú sajtóközleményt ad ki, és a céges kommunikáció kimerül abban, hogy a CEO néha magánemailekben rak helyre…..
From: ballala56@imail.hu Date: 2010/02/16 Subject: Sharkbusiness (Üzlet cápáknak) To: Hegedűs Dezső   Szervusz Dezsőkém!   Balla Alajos vagyok, a Kiadótól. Talán emlékszel, rendszergazdája voltam a Maros utcai irodának, aztán - mivel tanult szakmám meteorológus -…..
Jeff Vader 2010.03.02 13:41:56
Nekem is erősen kezd elegem lenni a télből, ugorhatnánk április második felére. Jó volt egy ideig, hogy esett a hó, szép fehér volt, de most már inkább a macera van vele. Holnap meg állítólag még egy adag utánpótlást kapunk. Úgy hiányzik, mint púp a hátamra. Judit nálam is…..
Van ám még havazós sztori a postaládában, de már attól elkezdek fázni és beázik a zoknim, ha a blogra jövök, úgyhogy amíg meg nem jön a mára ígért újabb adag hó, történetből is másfélét kaptok. Mondhatjunk, hogy Csaba peches, a címből sejthető is, hogy miért. Tud valaki…..