Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silly3200[Spyrofan]

7 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Habár youtube videó nézés terén eléggé visszahúzódtam (akiket/amiket aktívan követek videózás terén kollégákat nem számítva simán elférnek egy kezemen), azért voltak olyan anime témájú videók, amik terén igen erősen megkérdőjeleztem annak hitelességét. Eme listában a Watchomojo néhány…..
silly3200[Spyrofan] 2018.06.10 13:59:17
Szegasztok. Ez egy váratlan poszt, de szívesen megosztom veletek az eddigi játékgyűjteményem. A helyzet ugyanis, hogy amit mostanra terveztem anime bemutatót inkább Haloweenre fogom hagyni, máshoz meg jelenleg nincs kedvem megmutatom az eddigi játékgyűjteményemet. Nem vagyok nagy ebben a témában és…..
A bértárgyalások ugyan még zajlanak Melissa Rauch (Bernadette) és Mayim Bialik (Amy) ügynökeivel, de a főszereplőkkel sikerült megegyezni, így lesz 11. és 12. The Big Bang Theory-évad is. Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg és Kunal Nayyar 900 000 és 1 200 000 dollár között…..
Sziasztok. Ez a poszt kicsit másabb lesz, mint a többi. Ugyanis, megnéztem, hogy az animéseknek szerte a világon kik a kedvenc anime szereplői. Az eredmény eléggé nagy fejvakarást okozott nekem. Lássuk is, hogy mi az okozója.  Íme a linkek: Top 150 -> Top 100 -> Top 50  ..
Sziasztok! A 2016-os év nem csak animékben bővelkedett természetesen hanem filmekben is és természetesen ezek között is akad minőségi darab és amiket Mordorban forgattak. Lássuk is, hogy szerintem melyek voltak 2016 legjobb illetve legrosszabb filmjei. Ez azonban 3-as helyett 5-ös lista lett...
Sziasztok! Nos embriók ha már Mangi megcsinálta a saját listáját akkor illendő lenne nekem is összegeznem azt a 3 sorozatot ami szerintem a legjobb illetve a legrosszabb volt a 2016-os évben! Lássunk is neki!..
Boldog Új Évet és örömökben gazdag 2017-et kíván az Anime Manga Palota! Találkozzunk 2017-ben!..
silly3200[Spyrofan] 2017.01.01 00:26:02
Szegasztok. Lassan elérünk a 2016-os év végére. Ezen alkalommal gyűjtöttem össze top 10 örök favorit játékát. Ezek lényegében újra és újra előkerülnek nálam, akárhányszor játszottam ki. Vagy a történetük, vagy a játékmenetük miatt. De lássuk, mik ezek a játékok...
Szegasztok! Történt már veletek, hogy van egy utált műfajotok, amihez bottal sem nyúlnátok, aztán adtok egy esélyt egy új műnek a műfaja ellenére, s végül pozitívan csalódva mosolyogtok, kívánva, hogy bárcsak több ehhez hasonló lenne utált műfajotokban? Nos, én őszintén bevallom: utálom a yaoi-t…..
Szegasztok! Idén lett a Pokemon franchise több mint 20 éves, s a Nintendo és a Gamefreak úgy gondolták, hogy a huszadik évfordulóra valami nagy durranással kell előállniuk, hogy méltók maradhassanak ahhoz a szériához, mely ma a világ 4-ik legjobban fogyó videojáték sorozata, több mint 280 millió…..
silly3200[Spyrofan] 2016.12.28 17:22:59
@Mangekyo22: Én annyira nem bírom a mega evoluciókat, de viszont Eevee új továbbfejlődését, Sylveon-t bírom, hiszen ő is része volt a csapatomnak! Amúgy jövőre tervezek visszatérni a YouTube-ra! :)
Sziasztok! Tudom kicsit furcsa a cím hiszen általában listákat a blog témájában esetleg filmes kategóriában szoktunk csinálni de az a helyzet, hogy már ezeket mind megcsináltuk és időnként frissítjük is őket szóval ideje volt már valami újfajta lista ötlettel előállni ezért úgy döntöttem, hogy most…..
Szegasztok! Skype-os beszélgetésünk elérkezett az Advance Generation-ös saga első filmjéhez és sorozatilag számilag a 6-ik filmhez, a Pokemon Jirachi Wish Maker-hez! Jó szórakozást!  ..
silly3200[Spyrofan] 2016.01.11 19:11:08
Szegasztok! 2009, december 18-án indult a blog, akkor még csak én, Mangekyo022 és Wangood voltunk. Aztán jött Barnileonidasz, xx18Rolandxx és a többiek is, s habár ma már nem mindegyikünk aktív tagja a blogja, de a blogot még mindig sokan látogatják, s szerencsére még mindig sokan…..
Szegasztok! Íme a legújabb AMP Skype Podcast, melyben ezúttal én, Mangekyo022, Member-el és L.Mole-al együtt beszéljünk ki videojátékokat, vitatjuk meg mely konzolok voltak a legjobbak, mondjuk el véleményünket a Konami-ról és a DLC-ről és még más egyéb érdekes dologról is…..
Szegasztok! Kb egy hónapja néztem újra Members Mega Man-es videóját, s mivel úgy hallottam, hogy nehéz játék, ezért kitaláltam, hogy az első 6 Mega Man játékot. Mostanra egyedül a Mega Man 6 maradt hátra. Ennek örömére úgy döntöttem, hogy írok nektek a Mega Man legelső, 1987-es részéről, mely én…..
Szegasztok! Elérkezett eme nap is! Örömmel közölhetem a hírt, hogy az Anime Manga Palota blog immáron 5 éves! Öt év.... b*sszus, az még fagylaltban is soknak számít, nem hogy egy blog fenntartásában! Amikor 2009-ben elindult a blog, nem hittem volna, hogy ilyen sokáig bírni fogja,…..
Szegasztok! Elnézést, hogy még nem készült el az új anime bemutató videó, de ugye lassan kezdődik az új szemeszter s így kicsit bizonytalan vagyok az időmmel. Mindenesetre visszaolvastam "kicsit" a toplisták terén, s rá kellett jönnöm, hogy bizony kellene végre frissítenem a…..
Szegasztok! Mível úgy is nagyon benne vagyok a listáim újításában, ezért úgy döntöttem, hogy a legjobb animék lista után frissítem a legrosszabbakat is! Jó szórakozást! Figyelem: Ahogyan minden Top lista bárhol, eme lista is erősen szubjektív, mely ugyan tartalmaz objektív…..
Szegasztok! A köszönésemből gondolom már rájöhetettek, hogy szeretem a SEGA játékait, főleg a Sonic franchise-t! Anno a SEGA kötött egy szerződést a Nintendo-val, hogy 3 Sonic játék WiiU exkluzív lesz. Ebből a megállapodásból jött létre a szerintem egész jóra sikerült…..
Szegasztok! Visszaemlékezve Bagszipoke-val készített közös Pokemon Origins bemutatómra eszembe jutott, hogy az eredeti első három szériás játéknak (Red, Blue, Green) készült még Gameboy Advance-re 2 remake! Úgy döntöttem, hogy ma bemutatom nektek a Pokemon Red/Blue/Green játékok 2004-es Gameboy…..
Szegasztok! Elérkeztünk hát az Anime Bemutatók Sorozat harmadik évadjának befejező videójához, amiben együtt mutatjuk be minden idők legjobban elkészített manga-anime adaptációját, a Yu Yu Hakusho-t, mely szerintünk még a mai napig megállja a helyét! A végén pedig egy kis…..
Sziasztok! Sziasztok! Elnézést a késői írásért, de én is csak most értesültem erről a hírről! Tehát a hír az, hogy 2014.Január 31.-én végleg megszűnik az Animax. Őszintén szólva nem csodálkozom rajta, hogy megszűnik, amilyen igénytelen és fos műsorok mentek rajta…..
Szegasztok! Mint tudjátok a youtube felvásárlása óta a Google minden tőle telhetőt megtesz, hogy tönkretegye eme videómegosztó oldalt, s most már végleg túlfeszítették azt a határt, amin már tényleg nem lett volna szabad túllépniük! De jobb, ha inkább FreddyD beszél most…..
Szegasztok! Íme a The Simpsons Wrestling című játék, mely annyira rossz, hogy FreddyD is beszerette volna anno mutatni, de végül nem tette. Jó szórakozást! ;) ..
Anime Manga Palota Xbox One Fail 2013.05.31 15:52:05
Szegasztok! Ahogyan tudjátok, a "mikrofos" nem rég jelentette be és leplezte le legújabb Xbox-át, az "Xbox One"-t, aminek hülye neve mellett olyan agyzsibbasztó hülyeségeket is adtak szerencsétlen gépüknek, mint kötelező Kinect kamera és állandó internet kapcsolat! Exkluzív…..