Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsoltt

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Igazi kis balos punkok 2006.11.22 15:22:00
A szatirikus punk pont az a műfaj, amiért érdemes ilyen versenyeket indítani. Itt nálunk a kisemberek is megmutathatják, hogy mit tudnak, a punk pedig tényleg semmilyen tehetséget nem igényel, viszont annál jobb, minél inkább politikai töltetű a szöveg. És valóban, az unokáim…..
Zsoltt 2006.11.22 16:09:08
Jó fél évvel ezelőtt írtunk már az AllPeersről, mely egy p2p fájlmegosztó. Érdekessége, hogy Firefoxon belül lehet fájlokat küldözgetni barátoknak, ismerősöknek. Szóval mondhatjuk úgy is, hogy egy házi fájlmegosztó hálózat. Tavasszal már majdnem letettünk arról, hogy ez a…..
Zsoltt 2006.08.31 15:37:16
box.net
1Gb tárhely ingyen, max 10mb-os file-ok feltöltése egyszerre. Alapvető igényeket kiszolgál. Én is ráindultam annó az AllPeers-re mikor hírbehozták, de később rájöttem hogy felesleges fícsör. Ugyanis csak akkor megy ha mindkét oldalon ff van, installált addonnal, érvényes regisztrációval. Ez a halandó hétköznapi júzereknek semmivel sem egyszerűbb mint az ftp, vagy az msn, vagy akármi. Sőt. Még egy elfelejthető regisztráció.
Ha már kénytelen vagyok valahova regisztrálni, akkor legyen pl a box.net.
Megosztom a szintén box.net-en regelt barátommal a kívánt file-t, és ő bármikor tölögetheti. Nem csak akkor ha az én gépem megy, brózerem fut. És ez óriási különbség. Egynél több letöltéskor pedig egyértelműen nem örülnék ha mindenki tőlem szipkázna, ezért nem tudok rendesen WoWozni :D
Szóval ez inkább érdekes mint hasznos addon. Szvsz
üdv nektek.
Ahogy már említettük, Barcs Miki, rock and roll-frontemberhez illően lehengerelte az indexes-velvetes női kart. Ennek talán a legplasztikusabb bizonyítéka az alant olvasható, erősen töredékes Flash-koncertbeszámoló Barbara tollából. Ha olvasás közben Önbe beköltözik a bugi, a…..
„Iggyre nem megyek ki, mert 6000 a jegy. A sajátomra kimegyek, mert az ingyen lesz. Ha valaki ad egy ingyenjegyet rá, akkor kimegyek az Iggyre is. A Prodigy is érdekel” – kezdte szigetajánlóját Barcs Miki, a Csáp Géza all time kedvenc együttese, a Flash zenekar…..