Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_pierre_

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hahaha, de komolyra fordítva a szót: a parkban legalább 300-an gyülekeznek. Nagy Feró nemrégen fejezte be felszólalását, és megérkezett Novák Péter is, aki egy narancssárga táskát hurcol magával. Én nem mertem megkérdezni, hogy mi van benne, mindenestre Novák szeme furcsán…..
TüntetésNem beszéltem a levegőbe, a kultisok nem hagyják azt annyiban, hogy ki akarják őket dobni. Csütörtökön, a Markusovszky téren, a parkban kultiszimpatizánsok, és úgy általában, a hazai undergroundot féltők demonstrációt tartanak a jelenlegi kultúrpolitika ellen.…..
Érdekes anomáliát fedezett fel Szümi, ami talán még nem szerepelt Homáron. Elektromos fűrészt vásárolt a Praktiker barkácsboltban, ahol azt mondták neki, mivel céges számlára vette a cuccot, bukta a garanciát (ipari felhasználás):Vásároltam egy Batz papucsot a Praktikerben…..
Megint tanulhatunk B. illetve ismerősei példájából, kiderült ugyanis, hogy ugyan a Malév árul jegyeket Dublin-Budapest járatára december 25.-re, a járatot tutifixen törölni fogják, mert a dublini reptér hagyományosan zárva tart karácsonykor. A Malévet ez nem zavarja, hiszen…..
_pierre_ 2007.08.25 19:32:05
Te NORMÁLIS vagy?! Ha a Malévvel utazol, meg is érdemled... Közismerten le se sz@rnak semmit... Válassz más lt-t. jobban jársz. Sztem anyagilag is.
Úgy látszik a sutyerákságnak nincs határa, Tibor legalábbis igencsak felkapta a vizet, hogy az őt spammoló telemarketinges még a beszélgetést is rögzítette: Egy vidéki kisvállalkozás középvezetőjeként számtalanszor vagyok kénytelen néha udvariasan, néha  pedig …..
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..
_pierre_ 2007.08.08 13:34:24
Hiába figyelmeztették olvasóink olvasóinkat, újabb ziccert adtak Kozsó teaházának. Anikó levele szerint az "új menedzsment" sem hajlandó az itallapon a koktélok árát feltüntetni, viszont külön számolja fel a Virgin Mojito mellé a fehér rum árát. Na erre kössenek…..
Mihez kezd egy parkolni próbálkozó mozgássérült, ha 12 rendőr támadja le, hogy fogdába zárják, ha nem áll el a rendőrőrs elől, ahol egyébként szabályosan parkolhat? Tényleg lehet nem engedelmeskedni a rendőri utasításnak, ha az egyértelműen szabályellenes? Hol tehet az ember…..
_pierre_ 2007.07.07 21:29:16
tehetsz feljelentést...
csak mint majd' mindent, ezt is el fogják sikálni a saját berkeiken belül...
amíg nem fordulsz valamilyen befolyásos médiához, nem fog történni semmi, le se fogank
sz@rni...
sajnos ez van... bár, ha joghallgató vagy, fogsz találni olyan paragrafusokat - mintha a mozgássérült nem lett volna elég, de mint tudjuk, magyarisztánban egy "szerv" bármit megtehet -, amikel alátámaszthatod a helyzetet...
szeretném az ilyen féreg, semmirekellő zsarukat kifilézve látni...
de hát ez csak egy lázálom...
óóóó, Huxley... hol is van az a Szép új világ?
Egy klasszikus közhiedelmet/félreértést oszlat el airotkiv, akinek nemrégiben esett le, hogy az "1 év hűség" a UPC-nél már jó ideje nem 1 év hűség, merthogy aki akciósan fizetett elő, annak az akció végétől számított egy évig tart a szerződése. Magyarul, aki tavaly…..
Ha ezt előbb olvassa a Homár, biztos nem posztolja az Oakley-harcos pozitív történetét, de úgyis itt a hidegfront, legalább a szívekbe költözzön egy kis melegség. A legfrisebb fejlemény, hogy a karcmentes Dr. Batz-papucsok után nyomozó K. közepesen köcsög bullshittelgetős…..
_pierre_ 2007.07.05 13:26:22
Lassan tényleg indul a szezon a Balatonon, előkerülnek a pincéből a pudvás hekkek és sorra tűnnek el a számlák a pultokról. Gőzsy Kati hol máshol, mint a siófoki Aranyparton, a Goldenes Ufer nevű büfében próbált jóllakni, de csak a félezer forintos karfiodarabbal tudott…..
_pierre_ 2007.07.03 16:13:41
hogy te mekkora egy láma vagy... :-D
átb@sztak, a kaja is
sz@r volt, de te még 11× visszamentél...
gratulálok a kitartásodért a türelmedért.
megérdemled, hogy itt élj...
Tegnapi kétségbeesett papucsvásárlónk levelére reagált a Dr. Batz kereskedelmi igazgatója. Konstruktív és információban gazdag leveléből kiderül, hogy az üzletvezetők kérésére van mindenhol egy darab papucs méretenként, mert drága a bérleti díj, illetve azon belül azért…..
_pierre_ 2007.07.03 14:54:31
Aha.
"Magyarországon kívül termékeink számos országban megállják a helyüket, többek között az Egyesült Arab Emirátusokban is."
Nyilván ott azért nem nézik
f@sznak a vásárlót, hanem csontig benyalnak, hogy megnyerjék az ügyfelelet/kedves vásárlót és megvegye a terméket. Itthon viszont még mindig MINDEN "szolgáltatás" úgy működik, hogy nem ők vannak értünk, hanem úgy gondolják, hogy mi vagyunk őértük...
Ez egy kicsit fura, nem? bár belegolndolva, itt magyarisztánban (direkt kicsivel, csakazértis) minden t meg lehet tenni - bár aki hagyj, az meg is érdemli... ha szerencsénk van, betévedünk egy olyan boltba vásárolni, ahol nem utolsó fégernek/henyélő herének/unatkozó milliomosnak néznek a "magasan képzett" (tiszletet a kivételnek) eladók...
Már elnézést, de az ÉN pénzemből élnek?!
Ébresztő!!!
És legjobb védekezés a támadás, úgy látszik, MBA-n még mindig ezt okítják...
Congratulations, my friend.
Mikor vágjuk ki ezt a rothadó mételyt?!
Az öregedő Sean Connery állítólag azért nem vállalta a Frigyláda 4-dik részét, mert magyar IC-vonatokon is fognak forgatni. Ezért helyett fiatal olvasónk, ugrabugra kapta meg a magáét. Hali csápos barátom! 06.18. nap folyamán Debrecenből szerettünk volna hazatérni…..
A Külügyminisztérium reagált a Kínai Nagykövetség segítőkész telefonos ügyfélszolgálatos sztorijára: T. Címzettek! A Nagykövetség nevében az említett esetért elnézést kérünk, bármilyen kérdésükre szívesen válaszolunk. Üdvözlettel Külügyminisztérium Odze…..
A legjobb tipp, amit hallott a Homár, ha külföldről kap csomagot mezei postán keresztül, lehetőség szerint hegesztesse be a küldeményét egy fémdobozba. Oké, hogy több lesz a postaköltség, de már a gondolat miatt is megéri, milyen fejet vághatnak, amikor ki akarják bontani... Ez…..
Ki gondolta volna, hogy a salgótarjáni nyugdíjasok virslitacskóját egészben behappoló banánnak látszó anakondát övező pánik után még van hova fokozni az izgalmakat? "G" volt olyan jó és megtalálta céges levelesládájában azt az állítólagos "Rendkívüli…..