Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pixmac3Cmanager

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ausztrálok mindig is nagy figyelmet fordítottak a közlekedésbiztonságra és annak kommunikálására. A helyi TAC (Transport Accident Comission) reklámfilmjei például olyan sokkolóak és szívbemarkolóak, hogy az elmúlt évek alatt ténylegesen csökkentek a közúti balesetek. De nem…..
pixmac3Cmanager 2011.08.30 21:12:41
Síelés, snowboardozás, Forma 1, deszkázás, wakeboardozás, motorozás –  csak néhány sportág azok közül, melyeket a világ egyik legismertebb energiaitalmárkája, a Red Bull támogat. A test és szellem élénkítője immár több évtiezede áll a különleges mozgásfajták…..
addict Így lopj ékszert! 2011.08.25 16:30:00
Mindig is szerettem az olyan filmeket, melyekben rafinált karakterek szőnek szupertitkos tervet egy bank, vagy ékszerbolt kirablására. Úgy tűnik a BMW-nél is rá vannak kattanva a témára, hiszen legújabb reklámfilmjüket egy ilyen rablásra építették. A hosszú, közel háromperces…..
pixmac3Cmanager 2011.08.28 18:45:44
Ronald McDonald, a MacDonald's éttermek kabalafigurája az évek során sok változáson ment keresztül, ami meglepő módon az előnyére vált. Na nem azért, mert a bohóc annyira jól nézne most ki, hanem mert az első változattal gyakorlatilag csak ijesztgetni lehetett a gyerekeket. A…..
pixmac3Cmanager 2011.08.28 18:39:11
addict Norvég rulett 2011.08.23 10:00:00
Vajon miként lehet figyelemfelkeltően kommunikálni egy személyautó alacsony üzemanyag fogyasztását? Erre a kérdésre adott kreatív választ a Norvég Volkswagen, amely különleges kampányában rulettasztallá varázsolt egy helyi autóutat. A VW Golf BlueMotion promóciójában…..
pixmac3Cmanager 2011.08.23 20:44:42
Akik követik a blogot vagy csak a jó reklámokat, azoknak biztosan ismerős az Axe 2006-os, akkor nagy sikert aratott reklámja, amiben egy fürdőruhás nőkből álló, megvadult horda rohant egy srác után, aki természetesen Axe dezodorral fújta be előzőleg magát. A legjobbtól nem…..
pixmac3Cmanager 2011.08.22 22:22:45
addict Közösségi lakberendezés 2011.08.19 10:00:00
A IKEA világszerte elismert innovatív ötleteiről és közösségi megoldásairól. Legújabb kampányukban – melyet egy rotterdami kreatív-duó álmodott meg –  ismét új értelmet adtak a lakberendezésnek. A holland weboldalon minden IKEA-s bútor képe mellé elhelyeztek…..
Az árnyék az egyik legalapabb és legelhasználtabb reklámklisé. Azt a "poént", hogy a reklámozott terméknek  valami más az árnyéka (pl. egy autónak egy repülő, arra utalva, hogy az milyen gyors), rengeteg reklámban elsütötték már, pedig már elsőre sem volt valami…..
Colin Tury nemrég végzett a Detroit-i iparon, vagyis egy kiforratlan gyémánt, vagy mit is szoktak mondani. Nagyjából ezt a kissé rendezetlen, zajos, konfúz életállapotot mutatja be az Unorganized Cabinet című munkán keresztül, ami másfelől tanulmány és vizsgamunka is egyben. A…..
Brian Day Detroitban dolgozik, és valószínűleg nincs különösebben jó kedve. Valószínűleg soha. De fotózás közben egészen biztosan mindig borzalmas foshangulat tör rá, de elképzelhető, hogy már napokkal előtte, mert a képek többsége szépen kitervelt, előkészített…..
Pénteken a NASA egy Atlas V rakétát indít útjára, amely magával viszi majd a Juno nevű űrszondát, amelynek célja a Jupiter, a naptól számított ötödik bolygó. Az expedíció azonban attól igazán érdekes, hogy a NASA és a Lego együttműködésének eredményeként 3 helyes Lego…..
addict KITT bekattant 2011.08.10 09:30:00
Bár nem vagyok nagy híve a GPS navigációnak, az utóbbi idők TomTom reklámjait kifejezettem kedvelem. A tavalyi Star Wars kampány után a márka továbbra is megmaradt a kultfilmeknél, ezúttal a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sorozatát, a Knight Ridert használta fel. A…..
addict Az élmény-taxi 2011.08.09 09:30:00
Egy kis túlzással ugyan, de kijelenthetjük, hogy ma már Dunát lehetne rekeszteni a hazai közösségi vásárlásra szakosodott weboldalakkal. A vállalkozásokat és azok ajánlatait ráadásul már nem csak az interneten, hanem ATL eszközökön is előszeretettel kommunikálják –…..
pixmac3Cmanager 2011.08.09 22:46:36
Idegesít a zsíráfot fejő feka raszta, aki kiöregedett a Sport szelet szpotokból? Akkor ezt a filmet még csak véletlenül se nézd meg, mert biztosan meghaladja a toleranciaszintedet. Az egyetlen mentség csak az lehet rá, hogy nem a Skittles hivatalos ügynöksége keészítette, sőt még…..
addict Olcsó luxus 2011.07.20 10:00:00
Őszintén bevallom, sosem értettem igazán a divathoz és a kifutók világához. A hordhatatlan ruhadaraboktól és rusnyára sminkelt, unott fejű modellektől mindig is kirázott a hideg. Azt se tudom igazán, hogy miként lehet megkülönböztetni egy “csúcsszuper” kollekciót egy…..
pixmac3Cmanager 2011.07.27 18:33:25
addict Egy egészséges drog 2011.07.26 09:00:00
Vajon mi lehet az a valami, ami a központi idegrendszerre és a testre hatva megváltoztatja annak működését, funkcióját, hiánya pedig elvonási tünetekkel jár? A futás. Legalábbis ez lett a központi gondolata a brazil Nike legújabb reklámfilmjének, amiben úgy mutatják be a…..
Sokan, sokféle időpontot megjelöltek már a világvége bekövetkezésére, de ilyen pontosan, és hozzánk időben ennyire közel talán még senki sem tette. Pláne nem építettek a hír köré költséges reklámkampányt, hogy óriásplakátokon hívják fel a hívők és nem hívők…..
addict Papírautó 2011.05.15 12:20:00
Manapság nincs könnyű dolguk az autómárkáknak, ha nagyot akarnak szólni a reklámpiacon. Ha nem jön a nagy ötlet, akkor legtöbbször technikával és sok-sok pénzzel próbálják pótolni a kreativitást. Csili-vili animációkkal és látványos jelenetekkel ámítják a népet, ám ez…..
addict Sör 2.0 2011.05.16 12:10:00
A múlt héten írtam két Miami Ad School tanonc vizsgamunkájáról, az orosz “Facebook” rulett alkalmazásról, ami bár csak elméletben létezett, mégis az egész világ a csodájára járt.  Úgy tűnik, tudnak valamit odaát az ifjú kreatívok, mert ismét előhúztak egy pompás…..
pixmac3Cmanager 2011.05.17 23:07:31
addict Gyerekverés egy reklámban 2011.05.16 14:55:00
Annak ellenére, hogy pontosan tudni lehet, hogy az égvilágon semmi bántódása nem esett a reklámban szereplő kisfiúnak, annyira hitelesen játszik, hogy minden egyes pofont igazinak éreztem, és egész egyszerűen nehezemre esett végignézni a reklámot. Az írországi gyermekvédő…..
addict GonoSzótár 2011.05.17 12:15:00
Rendkívül egyszerű, ám tanulságos online kampánnyal népszerűsíti magát Dubaiban a Berlitz Nyelviskola. Az útnak indított vírusvideókban végre megtudhatjuk, miként is működnek az online szótárak és webfordítók. Röviden összefoglalva: gonoszan. Ez legtöbbször akkor derül…..
Attól, hogy valami nagyobb mint a megszokott, még nem lesz automatikusan sem érdekesebb sem izgalmasabb, ha maga az ötlet lapos és nem indokolja a méretnövelést. Szerencsére ebben az esetben nem indokolatlan a megalománia, hiszen a világ legnagyobb, magában álló óriásplakátja,…..
Bizony, nem egyszerű feladat jó nevet találni egy új terméknek, szolgáltatásnak vagy cégnek, főleg akkor ha a sajátunkról van szó. A sok órányi kutatás, ötletelés, válogatás és vitatkozás után sem lehetünk biztosak abban, hogy a legjobb mellett döntöttünk. Ráadásul mindig…..