Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajdú IC (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi hőssé vált az internetezők körében egy New York-i rendőrtiszt, miután egy fotós megörökítette, hogy a fiatalember cipőt vásárolt egy hajléktalannak. Egy hűvös novemberi napon figyelt fel Lawrence Deprimo őrmester egy cipő nélküli hajléktalanra a New York-i Times Square…..
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..
Szlovák rendszámom van, és nem félek használni Mai cikkünk blogposztja...
Hajdú IC (törölt) 2012.01.04 13:16:03
@ordosb: Ez tényleg az!
 A Való világnak nem tett jót a szokásos karácsonyi tévé előtt bejglizés, a valóságshow nézettsége hullámvölgybe bukva ünnepelt. December 24-én szerény, 17, százalékos közönségaránnyal döntött negatív csúcsot, aztán 25-én 16,2 százalékkal megdöntötte ezt a…..
Vastagbőr Különadó a BKV-nak 2011.12.19 09:01:00
Másfél évvel a kormányváltás és 14 hónappal a Főváros "bevétele" után még mindig nem sikerült megoldani a BKV helyzetét. Tudjuk, hogy nem éppen rózsás állapotban vették át a BKV-t, de azt is tudjuk, hogy ha a kétharmad kigondol valamit, akkor nem számít semmi,…..
Új MÁV blog Macskás kaland 2011.08.13 12:40:00
Dezső küldött egy levelet, melyben felháborodott azon, hogy a nejét rendőrökkel szállíttatták le az IC-ről.  A kedves feleség ugyanis macskával utazott, erre a kalauz 8000 6000 Ft-ra akarta megbüntetni, s mivel ez nem jött össze, így jött a karhatalom. Azon lehet vitatkozni,…..
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
 T. Blogíró!Az Index vasutas fórumait olvasva, nem kicsit lepődtem meg a vasutasok munkafegyelemhez, vasútbiztonsághoz való hozzáállásán! Történt, hogy valaki megint lefotózott egy olyan vonatot, ahol a mozdonyvezető mellett valaki más is látható. No, ehhez szóltak…..
Hajdú IC (törölt) 2010.07.02 10:00:40
@Michael Collins: Nálad a pont! Ráadásul a kép, - a kiretusált változat ott van a topicban - akár a búzamezőről is készülhetett volna, de valószínű a vasút melletti közút felől készült, szóval semmiképpen sem vasúti területről.
Még mindig nagy a csata a vasárnap esti filmek utáni sajátgyártású műsorok között és egyre inkább úgy tűnik, hogy a két szoros és egy sima körből utóbbit az okozta, hogy az RTL Klub akkor a Csonthülye 2. című filmmel hatalmas előnyt szerzett. Ugyanis ezúttal sem volt…..
Hajdú IC (törölt) 2010.03.01 23:36:21
A média és a magyar néző ezúttal kivételesen nem két topsorozat, hanem két saját készítésű műsor párharcát figyeli az országos kereskedelmi tévék versenyében. Igen, a Frizbiről van szó, melyet a TV2 a Heti hetes ellen küldött. Első blikkre merész vállalásnak tűnt a terv,…..