Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forjack

34 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Omis-i kirándulásunkErre a napra terveztük, hogy Omis városába kirándulunk. Reggeli után el is indultunk. Volt egy kisebb dugó a tengerparti főúton, de azért minden gond nélkül odaértünk. A városon keresztül gurultunk és rögtön elindultunk a hegyek felé, hogy fentről…..
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
Part 1: https://www.youtube.com/watch?v=i04PTtgWSns Part 2: https://www.youtube.com/watch?v=kp1V9IsEpE4 Part 3: https://www.youtube.com/watch?v=6xQ7wfcB64Q Part 4: https://www.youtube.com/watch?v=has15io8wms..
Jelenet Budapesten, az ELTE lágymányosi kampuszán. Két autós parkolt rá a Magyar Tudósok körútján lévő kerékpárútra, ahol egy fiatal nő közeledik feléjük biciklin. Kerékpáros: Bicikliút. Rajta állnak a bicikliúton. Autós1: Hol? És? Eltolod? Kerékpáros: Nem az én…..
Forjack 2013.03.14 16:26:20
@joszip: Látom Te sem az eszeddel keresed meg a betevőt.

Talán még annyi eszed sincs, hogy megértsd az első mondatom.
Ezen a napon nem csináltunk túl sok mindent. Nagyjából pont ugyanúgy telt a napunk, mint a 2-ik nap.Reggeli után strandra mentünk, délben ebédeltünk 2 pizzát, délután sziesztáztuk az apartmanban.Délután vásároltunk egy Lidl-ben és este megint csak strand és séta. StrandA…..
Az út Biokovo parkba 3-ik napunk reggelén korán keltünk. Már rég kinéztem a mai napunk úti célját a Biokovo hegyet és annak legmagasabb pontját (Sveti Jure), ami Horvátország legmagasabb pontja is. Házinénink nem ajánlotta, hogy oda menjünk, mert szerinte nehezen megközelíthető…..
Másnap reggel korán keltünk. Reggeli után felmálháztuk magunkat és mentünk a strandra. Legurultunk a partra és behajtottunk a fizető parkolóba. A bejáratnál felmutattam a parkolókártyánkat és már nyílt is a sorompó. A szállásadónk, Ibolya férje a Hotel Marinában dolgozik és…..
2012.06.28. Csütörtök Indulás Az indulást éjfélre terveztük azért, hogy 4 éves gyermekünk az úton a lehető legtöbbet aludjon és hogy a forgalom se akadályozza a haladásunkat. Végül kisebb nehézségek leküzdése után hajnali 1 kor sikerült elindulnunk. A nehézség csak…..
Nagyon sok apró dolog történik az életünkben amit olyan könnyen és gyorsan elfelejtünk, holott szívesen visszaemlékeznénk. Épp ezért ebbe a posztpa csak úgy magamnak fogom beírni azokat az apróbb, pillanatokat, 1-2 perces eseményeket, beszélgetéseket,  amikről úgy gondolom,…..
Egy kedves ismerősünknek köszönhetően több alkalommal is volt rá lehetőségünk, hogy eltöltsünk (alkalmanként) 2 éjszakát Bécsben. Az első 2 alkalommal magunkkal vittük kisfiúnkat is, az utolsó esetben viszont úgy döntöttünk, hogy most az egyszer nélküle is felfedezzük a…..
Egy szomorkás szombati napra ébredtünk. Eléggé borús volt az idő, így pont kapóra jött a "Terrarisztika Budapest Börze" programja. Nyitás után pár percel érkeztünk. Rövid sorban állás után már bent is voltunk. 3 helységben voltak felállítva a hüllőkereskedők…..
Evvel a bejegyzésemmel még adós vagyok. Tavaly szeptemberben a visegrádi bobozás után a Rám szakadékot vettük célba. 12-órakkor indultunk neki a 10km-es távnak. Erre a napra ez volt a fő program és így utólag már nem is értem, hogy hogy vághattunk neki ekkora távnak ilyen…..
Március 3-án és a jól töltött nap után 4-én is kirándultunk egyet a Hajógyári szigeten. Először nem is ide akartunk menni, hanem a megszokott kiránduló helyünkre a normafára, de miután beütöttem a keresőbe, hogy Hajógyári sziget egy klassz képet találtam egy…..
Régóta játszottam a gondolattal, hogy elmegyünk az Aquaworld-be. Informálódás után terveinkről le kellett, hogy mondjunk. Több forrásból is hallottuk, hogy egy 3-4 éves gyerkőcnek nem olyan jó móka, ezért úgy döntöttünk, hogy egyenlőre szüneteltetjük ezt a tervünket.Az…..
Lassan közelednek az egyre nagyobb hidegek. Ennek függvényében mi is egyre gyakrabban szervezünk programokat játszóházakba. Természetesen költséghatékonyan mindent. Pláne most a gazdasági helyzetünket figyelembe véve. A legolcsóbb módja a játszóházasdinak, ha előre vásárlunk…..
Kisfiamat sajnos meg kellett operálni. 1 héttel a műtét előtt már elkezdtünk rákészülni az eseményre úgy, hogy az átlagosnál jóval több programot zsúfoltunk össze a megelőző napokra. Tehát egy hétvégi reggelen elindultunk a visegrádi bobpályákhoz.Az út kb 1óra 15 perc…..
Vasárnap délelőtt kirándultunk egy nem túl nagyot a Normafánál. A parkoló már tele volt, pedig elég korán, olyan 8-óra körül kiértünk. Azért még pont volt egy hely...el is foglaltuk.A parkolótól kb 2.5-3km re van a kilátó. Útközben egy játszótér is van, itt időztünk egy…..
Vasárnap délután 4 kor kezdődött Halász Judit koncert. Zömében "Csiribiri" albumának a számait adták elő, és még volt egy pár számomra ismeretlen gyerekdal is. Sajnos nagyon sütött a nap. Kezdhették volna olyan 5-6 felé a koncertet. Jobb lett volna, de azért így is…..
Interneten akadtam rá péntek este egy jónak ígérkező programra, a Józsefvárosi Napokra. Szombaton és vasárnap is voltak olyan előadások amire egy 3 éves kis poronttyal is el lehet menni. Nagy tömegre, sok autóra számítottunk de meglepetésünkre kihalt volt az Orczy Kert.Szombat…..
Szombati csúszdázást feledve úgy döntöttünk, hogy vasárnap kirándulunk egy nagyot. Végül Pilisszentiván mellett lévő Jági tanösvényt választottuk úticélként. Mivel reggel egy kisebb vitába keveredtem párommal az indulás nehézkesen sikeredett, majdnem le is fujtuk az…..
Gyerekkoromban, a gellérthegyi csúszdás játszótér volt az egyik kedvenc helyem. Apuval sokat jártam ide, sok emlékem kötődik az itteni csúszdákhoz és a környékbeli sétáló utakhoz.Kisfiammal is kijöttünk ide egy párszor, mert neki is nagyon tetszik ez a játszótér. Utoljára…..
Kisfiam jövőhéten megy először óvodába. Szülői értekezleten megkaptuk a listát, hogy mire lesz majd a manóknak szüksége? Tornacipő: Nagyon szuper kis puha talpú tornacipőket lehet kapni a budaörsi Auchanban 500Ft/pár áron. Mi rögtön vettünk 2 párat. A legolcsóbb helyen is…..
Nos harmadjára is letévedtünk a megszokott strandunkra. Annyival kiegészíteném eddigi strand élményeimet, hogy most volt egy pár negatív tapasztalatom a strandot illetőleg. Nagyon sokan voltak, de ez nem is lett volna baj. Mi szokás szerint a játszótér mellett a homokozótól 3-4…..
Idén másodjára jártunk a leányfalui termálfürdőben. A különbség az első látogatásunkhoz képest, hogy az idő most kegyes volt hozzánk és jégviharnak se hírét se hamvát nem láttuk, illetve barátaink is velünk tartottak 10 hónapos kisbabájukkal, Hannával.9:30 ra értünk…..