Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Line24

179 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok férfitársam bizonyára találkozott már azzal a tipikus női viselkedéssel, amikor egy-egy randevú végén úgy búcsúznak el, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, megbeszélik azt, hogy keressék egymást, majd a hölgy eltűnik, mint szürke szamár a ködben és semmiféle sms-re,…..
Line24 2012.11.05 10:54:07
@szereto: Ha ez esetleg nekem szólt, akkor elnézést a problémáért, a régi emailemet módosítottam és ha minden igaz, a rendszer már működik az újjal.
Le vagyok nyűgözve sok ember naivitásán, amikor a csalódásairól beszél, főleg ha az a netes társkeresésről szól. Mintha a huszonegyedik század újdonsága egyszerre megszüntetné az emberi gyarlóságot és tökéletes színben tüntetne fel minket a hibáink ellenére. Mintha az…..
Véget ért a vizsgaidőszak, újra nekikezdhetek modellezni, és más hobbijaimnak hódolni. Ami bizony örömteli. Össze is dobtam valamelyik éjszaka egy szép kis panelházat (szép panelház? - paradox), arról pár kép. Szintenként négy lakás, összesen 4 emelet (földszinttel együtt,…..
Line24 2010.12.03 23:28:09
Igen, hétvége előtti. A következő 4 napban nem leszek itthon (kicsit hosszú hétvége), szóval előtte gondoltam megosztom még csekély számú látogatómmal a legutóbbi kis munkámat. Egy rövid kis animációba vágtam a fejszém, amiben a naprendszer belső, föld típusú bolygóit…..
Line24 2010.12.03 23:27:09
Durvul a helyzet idefent! Ahogy a nagy klasszikus filmben mondják: a helyzet fokozódik! Esély sincs a javulásra, inkább egyre rosszabb a levegő a netes társkeresés mezején. Szinte minden kommentelő panaszkodik: kevés a sikerélmény, sok a megalázó, értelmetlennek tűnő jelenség, sok…..
Netes kalandjait meséli el egy hölgy ezen a linken. Véletlenül egy tipikus és öntudatlan női hibába (de a férfiak szempontjából nevezhetjük őrjítő jelenségbe) sikerül beletrafálnia. Elôzô randijaimon és a női élmény-beszámolókon folyamatosan hasonló sztorikra bukkanok,…..
DTP Szakszervezet Rohad az alma 2010.01.09 20:46:00
Régen minden sokkal egyértelműbb volt: a Windows foss, az Apple pedig a szupersztár. Aki dolgozni akart egy megbízhatóan működő gépen, az gyűjtött és Macintosh-t vett, akinek pedig nem futotta rá, annak csak PC jutott. Ez utóbbiak irigykedve várták, hogy az anyavállalat mikor…..
Virtuális társkeresés Hoppá! 2010.01.08 08:00:00
A következő levelet kaptam:"Szeretnék megosztani létező problémákat pasikrol. Elmegy a hölgy 1 randira. A pasi azt mondja, hogy komoly kapcsolatot keres közben azon gondolkozik, hogy tudná a hölgyet ágyba csalni, mindjárt az elsö randin. Az ilyen pasi csak kalandot keres. Szóval…..
Sokan keresnek társat maguk mellé, de még többen élnek értelmetlenül elhúzott, nyöszörgős, szürke, nem kielégítő és egyáltalán nem szeretteljes kapcsolatokban. Ezek persze nem feltűnőek, nem várnak megoldásra - legalábbis környezetük szerint -, hiszen ha van mellettünk…..
Kedves Társkeresők! Az utóbbi napokban kaptam egy levelet, amely igen erős kritikákat fogalmaz meg egy társkereső irodával szemben. Kérte, hogy tegyem közzé és figyelmeztessek minden jóravaló és esetleg még naív párját kereső embert, hogy ehhez a lehúzós bandához még…..
DTP Szakszervezet Tömörüljünk! 2009.12.21 21:11:00
Néha nem árt, ha egységben az erő! Teljesedjünk ki, mutassuk meg a világnak, hogy mennyien! Hallassuk hangunkat! Tegyünk az országért, a szakmáért! Rendezzünk rendezvényeket! Szaporítsuk hagyományainkat és magunkat!  Világ operátorai egyesüljetek! Legalább az iwiw-en!…..
Folyamatos véleménykifejtés mellett - összeszedve magam - megpróbálok hasznos tippeket és linkeket is közvetíteni számotokra.Nem hinném, hogy bármelyikünket is hidegen hagyna, hogy mivel fogunk dolgozni egy év múlva! Igen, a nevét már tudjuk - biztosan CS5 lesz -, de hogy milyen…..
DTP Szakszervezet Unalmas DTP 2009.12.13 09:51:00
Mi érdekes marad szakmánkban, ha túllépünk az első újságban, poszteren látott saját munkáink felett érzett euforiánkon? Hogy fog minket előre hajtani a lelkesedés, amikor már minden típusú anyagot készítettünk? Mi ad nekünk pluszt a következő szíváshoz, ha tudjuk, hogy az…..
Hát igen, már itt tartunk. Ez az a munka, amibe mindenki csak beledumál, ahol már nem lehet csodát tenni, nem lehet kivívni az elismerést, mert nincs az a retus, nincs az a fantáziától szétdurrant layout, amit ne raktak volna már egyszer össze jó képességű kollegáink. Manapság…..
Jártomban, keltemben az online ismerkedős világ hálójában néha rábukkanok 1-1 “érdekes” személyiségre. Kapok olyan bemutatkozásokat, amelyek azért kiverik nálam a biztosítékot. Lányokkal ismerkedve ugyan trágár, szexuális töltetű mailek nem fogadnak –…..
Helló, mindenki! Itt Mocsok Macsó jelentkezik! Bevallom, mert egyenes vagyok és egyáltalán nem szégyelem: egy tipikus nőfaló vagyok. Véleményem szerint három típusú nő létezik a világon - és ezen szabály alól nincs kivétel! Nehéz lesz ezt tudomásul venni egyes hölgyeknek,…..
Egy hölgy tollából ered a következő kis szösszenet, ami a tipikus férfi társkereső hibákat veszi sorra. Személyes élményei átsütnek szavain, nem kezdő onlány! Érdemes minden pasinak átolvasni és elkerülni a következő sablonokat:Tanulmányt lehetne írni erről a…..
Egy nőt meg kell szerezni!Ha férfiként élsz és kinézel magadnak egy csajt s elfog a vágy a teste iránt vagy teljes egészében magadnak akarod, akkor... ez még nagyon kevés. Hiába vagyok gyakorlott puncivadász még nekem sem megy olyan hatékonysággal, ahogy én azt szeretném.…..
Egy kedves programozó ismerősőm úgy döntött, hogy neki elege van ebből a vadkapitalista országból és kimegy Londonba szerencsét próbálni. Saját kis vállalkozást üzemeltetett, amelyben együtt dolgozott a párjával és minden típusú programozási munkát - legyen az…..
Ismerős az érzés? Reggel kötelező módon megjelensz a munkahelyeden, ahol "bekapcsolnak" és onnantól kezdve működsz. Csinálod, mert ezért kapod a "fizetésed". De ahhoz, hogy megjegyezzék a neved, elismerjék a munkád, felsoroljanak téged is az éjszakázó…..
 "Nem mondom, hogy legyen fizetős! A felhigulás alatt azt értem, hogy sok a linkeskedő. Lehet régen nem volt ilyen de nekem most ez jött le. Hogy van az, hogy valakinek az adatlapja 3-4 hónap elteltével változik? Egyszer van gyereke egyszer nincs meg ilyen apróságok. Ha…..
Virtuális társkeresés Gyűjtés 2009.06.25 13:26:00
1.Üdvözöllek! CSAK FOTOVAL ELLÁTOTT LEVELEKRE VÁLASZOLOK!!! Partner: Magára és környezetére egyaránt igényes, 38 évesnél idősebb férfit keresek, aki legalább 178 cm magas, független, nem sokat dohányzik, és nem sokat iszik. (Nincs fotó, 167/75)Te hülye, aki nôt…..
Azok a rohadt kommentek.Hogy létezik az, hogy minden jónak induló kampányötlet a végén mindig szarrá válik? Magyarországon óriási mennyiségű reklám-fekália keletkezik. Ocsmány, érdektelen, ronda, minden szabályt áthágó foss. Pedig a szakmában rengeteg tanult art director,…..
Unom az ittlétet. A szagtalan, íztelen, sőt ízetlen tömeget. A személyiséget mellőzö, megfáradt, kiélt embertömeget. A mellkitevős, vagy épp farkamutogatós ostoba nőket és férfiakat. Kevés itt az érték, egyre kevesebb....S vagyunk páran, normális, értelmes emberek, akik franc…..
DTP Szakszervezet Dirty Deadlines 2009.03.25 15:08:00
Azok a mocskos határidők.Hogyan létezik az, hogy soha nem lehetsz elég gyors? Hogyan létezik az, hogy hiába dolgozol előre, mégis éjszakáznod kell? Hogyan létezik, hogy szakmánkban nem lehet szervezni, előre látni, tenni, dönteni?Mert töketlenek az ügyfeleink! Ha délelőttre…..