Regisztráció Blogot indítok
Adatok
memety

143 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hír rövid, a stílus szenvtelen. Elköltöztem! Kinőttem, meguntam, lerongyoltam, kevesellem, sokallom, meg úgy egyáltalán és különben is. Akit érdekel egy új, sokkal szeretni valóbb, kinézetét, funkcióit, kényelmét, áttekinthetőségét, sokrétűségét illetően…..
...vagy meghülyült az rendszer és azért dob ki ilyen mókás statisztikákat? Mindenesetre puszi a hasatokra, a memety-blog hűséges olvasóinak járó nagykeresztet pedig majd postázom.(Hülyeséget félretéve; ti tényleg úgy gondoljátok, hogy érdemes elolvasni ezt a nagytucat…..
Iigen, teljességgel tisztában vagyok vele, hogy mocskosul régen pötyögtem új posztot, de basszus, így rápillantva a statisztikákra, még csak meg se zuhant a látogatók száma... o.O Lehetséges, hogy szerény olvasóközönségem érdeklődését sokkal inkább felcsigázza az új posztra…..
 Ne számítsatok tartalmas posztra, csak egy szám erejéig ugrottam fel, holnapra tervezek egy tisztességes méretű helyzetjelentést az összes (nagyjából) aktuális hülyeséggel. EZMI?!+1, mert van jó pár normális számuk is. TsókUi.: errefelé újabban a tűzoltóautók…..
 Sokat töprengtem rajta, mi lenne az a szám, amire lelke-hagyott, kihűlt testem porát szerteszét szórjátok.Ez. ...something in the way.Tsók..
  Éljenek a halvány reménysugarak, a szeretni örökké tudó emberek és Bubó a megdönthetetlen optimizmusával.- és veled mi a helyzet?- Gergővel most békülünk... illetve kísérletet tett rá Balázs az ágyban döglik már és Comedy-t néz én meg az új…..
 Édes, békés elmúlást; gyönyörű, bánatos hervadást óhajtok.Aludni. Száz évig.Látni, ahogy lágyan és puhán szikrázik bennem az élet halvány, utolsó sóhaja.Hallani, ahogy végleg kiölik belőlem a lelket.Kilépni időből, térből, megállni egy pillanatra és a…..
 Pedig nem is ittam. De már nem látok csúszik, szét a világ, mert valami láthatatlan vadállat beletolt egy-egy százasszöget a halántékomba mindkét oldalról.*baszdmegmindjártidehányokmiértfájennyireafejem?!*Namindegy. A tulajdonképpeni ok, amiért rászántam magam a…..
Egy:Kettő:Vagy mégse. Nem, nem fogok köszöngetni, mert ez a pár sor is sokadik nekifutás (Backspace és újrapötyögés) eredménye; nincs ihlet. De itt van a két videó, főként a második; lehet gondolkodni. Nekem is komoly önkép-zavaraim voltak/vannak és nem azt mondom, hogy fúú,…..
 A legkedvesebb piros nadrágom a szennyesben van bicikliolaj-foltosan. Meztelennek érzem magam nélküle. Még pancsolnom kéne, meg muffint sütnöm, meg rendet kéne raknom, plusz a motyómat össze, ezzel szemben a cuccaim szanaszét hevernek a szobában, életkedvnek pedig abszolút…..
 Balázs szerenádozik, én meg nem mertem felhívni megvárni, amíg felveszi, inkább kinyomtam a harmadik csöngés után. DE, írtam egy sms-t, arról, hogy bár nagyon hiányzik, a "nemkénezaklatnilegalábbegykicsithagydbékénszerencsétlent"-érzés erősebb bennem.Így…..
Gina, nem tudom, létezik-e szó arra, amivel le lehetne írni, mit látok én ebbe a képbe bele, de mindenképpen hálás vagyok, amiért megalkottad. Ez A Tökéletes Fénykép.  És Matyi; gentleman-nek, igazi úriembernek hittelek, akiben még élnek a rég elfeledett lovagi erények.…..
  Azon bogyózom, hogy csinálni kellene egy titkos blogot, ahová azt írok, amit akarok és arról, akiről akarok. Cenzúra nélkül.Haha.Elsősorban lenne benne egy Napi Alfa, ahová szépen összegyűjtögetném a megszólalásait, meg feltöltögetném a technológiákon…..
Dear Santa, Fuck you and fuck Christmas!..
 "Maybe I had said something that was wrongCan I make it better with the lights turned on" Úgy éreztem, jogom van hozzá. A lelkedbe settenkedtem aljas módon, összetapostam a virágaid, kerestem a "miért"-eket és "hogyan"-okat, aztán megválaszoltam,…..
 Mégpedig azonnal hatállyal, mert ez így nem állapot.Legalább is ezen bogyóztam hazafelé, lelkiállapotomhoz képest a Nirvana-féle "I'm so happy. Cause today I found my friends. They're in my head."-feeling is legfeljebb ovisok játszótéri viháncolásával ért volna fel,…..
 Ezt a mondatot minimum 50-szer ismételtem el, jobbára visítva; túl boldog voltam ahhoz, hogy tekintettel legyek az aludni óhajtókra.Igeeeen, végre megvolt az a 30Y koncert, amire már hónapok óta izgultam előre. Most szándékosan nem betűrendbe szedve a jó-rossz élmények:- ott…..
Kurva dögök, ezek gyökerek, érted, nagybetűs gyökerek, így: GYÖKEREK. Meggyepálom egyszer, ugyanúgy visszamászik az öccsére, meggyepálom még egyszer, a bot majdnem eltörik, ugyanúgy visszamászik. Most meg itt fekszek szegény molesztált Jake-től 20 centire, hülye Elwood pedig…..
A saját húgomat idézem: "...inkább legyél öngyilkos. Légyszi."Ezt hidegvérrel, mosolyogva; még csak nem is holmi Nagy Lezúduló Hrung Katasztrófa zajlott le, hanem egy egyszerű, kis hétköznapi veszekedés.Most akkor?Túlságosan... Nem is tudom, mit érzek pontosan, mert nem…..
...ez az álomszép Martens; vagy ez a kissé más értelemben vett, de szintén álomszép Mango maxiruha?Komoly kérdés; de végre egyszer nem őrlődöm a döntésképtelenségtől, mert az összes vagyonom 80 forint :DApropó; ha már ilyen boldog csóró vagyok, akkor egyértelmű a zene…..
 Lehet, hogy a tavasz miatt van ez így, vagy csak szimplán jön egy újabb hülyülési hullám, de mostanában az emberek mintha elfelejtettek volna fürdeni.Ahogy tegnap, úgy ma is belebotlottam a büdinénik aljas szervezetének nem is egy, hanem helyből két tagjába. Rebekával…..
Eredetileg hosszasan szerettem volna taglalni, milyen faszányos is volt Piká szülinapja, de ráébredtem, hogy én nem tudok beszámolót írni, csak random, frissensült gondolatokat.A nap fénypontja kétségkívül... Öhhm... Hát, ha fénypontja nem is, de sötétpontja mindenképpen volt.…..
 Nem csak szimplán nem jó; hanem nemjó. Hiányzik, hogy két retardált nyávogás között hozzábújhassak és ugyan csak néhány perce csodálkoztam rá, miszerint "jézi, tényleg, te már holnap jössz", attól függetlenül az a holnap még mocsokmessze van.Amennyire nincs…..
 "You're not the only oneRefusing to back downYou're not the only oneSo get up" Ui.: mennyire aljas komplett posztnak kiadni sovány egy számot... Mellesleg még mindig tart az eufória (a pillanatnyi üzemleállásokat leszámítva, amikor hajlandó vagyok a szar dolgokat is…..
Kim Kardashianra rá kellett külön keresnem, mert ciki nem ciki, csak sejtésem volt arról hogy mitől is híres. Justin Bieber is sokaknak lehet ez a kategória, szerencsés aki még nem látta vagy hallotta énekelni a legújabb amerikai tini őrületet. Komolyan nem tudom hogyan juthatott…..