Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Húsleves

0 bejegyzést írt és 3771 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Facebook-tiltás 2017.07.20 07:07:00
Harminc napi tiltásom volt a Facebooknál. Ez a harmadik alkalom 2015 óta. Ma járt le a tiltásom. Egyúttal elnézést annak a kb. 30 embernek, aki Facebookon írt nekem ez idő alatt és nem kapott választ! Mint mindig, most a szólásszabadságom gyakorlása miatt lettem letiltva. S…..
Húsleves 2017.07.20 07:45:25
Nem mesterséges intelligencia tilt, hanem egy NSA által kiemelt középszerű, nagy büdös senki által létrehozott sanzonbizottság. Zuckerberget mondjuk Bill Gatessel összehasonlítva amint kinyitja a száját, látszik hogy a farok csóválja a kutyát. Zuckenberg nem üzletember, hanem kirakatfigura, dróton rángatott hülye báb, akit ha a gazdái éppen Merkel seggét kinyalni küldenek Berlinbe, akkor csomagol és megy meghallgatni (nem megbeszélni) a parancsot, hogy mit kell cenzúrázni. Hiába hasonlít a politikai véleményük Bill Gatessel, ha összehasonlítod bármilyen szereplésüket, jól látszik, hogy Bill Gates (akinek szintén nem vagyok híve, de ez az objektív igazság) egy nagyon intelligens ember, egy igazi üzleti "héja", míg Zuckenberg az arcát kizárólag annnak köszönheti, hogy eladta a lelkét az NSA-nak, cserébe kapott bivalyerős szervereket és segítséget ahhoz, hogy a Facebook a többi közösség fölé emelkedjen használhatóságban és szolgáltatásokban, magyarul mézesmadzagként szippantsa el máshonnan a közösséget. Rengeteg riportot, előadást találsz például a YouTubeon ezzel a szerencsétlen hülye kreténnel és láthatod, hogy nem üzletember, hanem egy hülyegyerek nyekereg, akiből celebet csináltak. A rögtönzéstől ugyanúgy igyekeznek távoltartani mint a Nobel díjas kirakatnégert, mert csak betanult dolgokat tud elnyekeregni (Obama legalább a betanult dolgokat meggyőzően tudja előadni), a nem várt kérdésbe belesül, mert hülye.
A mesterséges intelligencia csak terelés, hogy az elfogulatlanság látszatát keltse, emberek cenzúráznak, konkrét politikai céllal.
Vegyi támadás érte a liberális médiák olvasóit, akik még hisznek a liberális álhíreknek. Szíriában évek óta háború zajlik. A kb. 17 milliós lakosságú országban eddig kb. félmillió ember halt meg ennek a háborúnak a következtében. Ezen kívül elvesztette otthonát és…..
Húsleves 2017.04.10 07:22:10
@Gerilgfx: sokakat meglepett Trump és sokan mondják amit te, hogy egy újabb báb, de sok dolog nem stimmel. Azoktól akik közel állnak Trumphoz, egyértelműen az jön át, hogy hamis zászlós akció volt, de Trump nem engedheti meg, hogy ebbe kapaszkodjanak. Inkább kifogta a szelet a vitorlájukbók.
Húsleves 2017.04.11 07:40:05
@Gerilgfx:
Amiket leírtál, azokra leírtam fentebb a választ. A magyar köztársasági elnök jelképes szerepét ne használd az amerikai helyzet magyarázatra, mert az amerikai politikai rendszer teljesen más. Az amerikai elnöknek nagy hatalma van, de nem korlátlan. A globalisták még küzdenek keményen, és erre felhasználják a korábban minden pozícióba beültetett patkányaikat és az agymosással elhülyített idiótákat, akiket még lehet etetni légből kapott hisztériakeltéssel és mozgísítani. Ha keményen lép fel ellenük, akkor megkezdődik a bekészített "Hitler felszámolja a demokráciát" kampány, a globalisták pont erre játszanak. Szoktál egyáltalán nézni vagy olvasni amerikai hírforrásokat, vagy csak a kútfőből nyomod? Trumpnak egyelőre vigyázni kell arra, hogy ne használhassanak fel egy akár átmeneti ellehetetlenítést az elmozdítására, ahogyan Brazíliában történt, valószínűleg ott is CIA segítséggel. De ez nem jelenti azt hogy Trumpnak nincs mozgástere, lassan szorul a hurok a demokrata és neokon patkányok nyaka körül. McCain már egyre nagyobb légből kapott hülyeségekkel kénytelen előrukkolni, most éppen ott tart, hogy Aszadot az bátorította fel, amit Tillerson mondott, és az oroszok eltüntették a nyomokat (de azért az "okos" McCain valahonnan mindent tud).
Húsleves 2017.04.11 08:01:34
@Gerilgfx:
Olyan ez a globalisták szemszögéből, mint amikor sakkban előregondolkozik valaki addig, hogy "ezt nem fogja meglépni, mert akkor leütöm a vezért", így azt a lehetőséget nem elemzi tovább. Aztán amikor mégis azt lépi az ellenfél, akkor meglepődik. Erre a variánsra pont azért nem számítottak, mert azt hitték, hogy Trump nem meri meglépni, hogy minden átmenet nélkül és azonnal teszi az ellenkezőjét annak amivel kampányolt, hanem majd ők fogják kiszorongatni belőle, azaz átveszik az irányítást. Nem erre készültek, hanem szép hosszú kongresszusi szarrágásra, ahol elcsámcsoghatnak azon, hogy Trump akarva vagy akaratlanul az oroszok bábja és nem mer vagy nem akar keményen odacsapni Aszadnak, ezért el kell mozdítani.
Ahogy pedig a vegyi támadás borzalmáról beszélt Trump az felhasználható lesz akkor is, ha bebizonyosodik kik a valódi hamis zászlós támadók. Mivel elég nyilvánvaló hogy hamis zászlós akció volt, és Aszad az utolsó, akinek hasznot hozott.
bircahang A népek tavasza 2016.12.04 07:07:00
A népek tavasza zajlik. Télen. Minden a 80-as évek végére emlékeztet. Akkor hihetetlenül gyorsan véget ért az addig sziklaszilárdnak hitt kommunizmus. Most hasonló folyamatok zajlanak. 2-3 még úgy tűnt, itt csak pár kelet-európai állam nevetséges és ideiglenes ellenállásáról…..
Múlt heti hír: megverték egy budapesti parkolóházban a 888.hu tulaját. Elemezzük az esetet gyorsan európai, haladó, liberális szempontból! Mert ez az egyetlen szempont! Minden más szempont klerikálmaradiantiszemitadiktátorság. Tehát kezdjük is el a független, civil elemzést! A…..
bircahang A ferencizmus alapjai 2016.09.22 07:07:00
A katolicizmusnak manapság a legfelsőbb szinten jelentkező ferencista áramlata csak azoknak újdonság, akik nem ismerik jól e felekezet történetét. A katolicizmus alapja az, hogy a vatikáni urak fellázadtak az egyházi tanítás ellen, mely a Szent Hagyományt tette meg az egyetlen…..
bircahang A végső bajor csapás 2016.08.27 09:09:00
Meglett a végső csapás. Ha egy ballib politikai akcióban megjelennek a legfanatikusabb ballib megmondóemberek is, az mindig azt jelzi: befuccsolt. Most olvastam, hogy Iványi Gábor MINDEN állami kitüntetését visszaadja, mert így tiltakozik Bayer Zsolt közíró kitüntetése ellen. Azaz…..
Húsleves 2016.08.27 20:35:22
@Sexual Harassment Panda:
Ez most úgy jött ide, hogy nem tetszik, hogy a hozzhád hasonló metszettfarkú köcsög kivételt képez a trágárság alól?
Húsleves 2016.08.27 20:38:54
@Sexual Harassment Panda:
Meg még csak annyit hadd említsek meg, hogy veled szemben a trágárságot nem érv helyettesítésre használom. Az hogy te hülye vagy ahhoz, hogy egyáltalán véleményed legyen és ezért mindent Bircától kérdezel, az egy más kategória.
 Gyönyörűséges egységfront kezdett kialakulni a migránsok befogadásának érdekében. A multinacionális cégek tulajdonosai, szélsőséges liberálisok és némi meglepetésre a katolikus egyház. Az ennyire eltérő nézeteket vallók egységes törekvései mindig is büdösek voltak, most sincsen máshogyan...
bircahang Törökország 2016.07.16 08:08:00
Bevallom, nem vagyok  Erdoğan török elnök híve. Az iszlamizmus taszít, még az Erdoğan-féle mérsékelt verzióban is. Az viszont módfelett érdekes, hogy nem akkor történik puccs ellene, amikor mindenben szót fogadva a nyugatnak eszkalálta a szíriai helyzetet. Érdekes módon…..
Húsleves 2016.07.20 19:59:10
@F.M.J.:
Egyébként én az ilyen barmot úgy hívom, hogy liberális dzsihádista :)
Húsleves 2016.07.21 07:20:03
@karandash:
Ok, lehet hogy korábban valami valószínűleg valami önmagában másképp értelmezhető részletet vagy általad valaki elé tükörként tartott szöveget nézhettem be ami alapján azt gondoltam hogy Soros nyájába tartozol, most egy kicsit jobban beleolvastam a szövegeidbe, és azt gondolom hogy nem.

Ettől függetlenül az iszlám vallásból való levezetéssel nem értünk egyet. A bibliában is vannak olyan részek, ami alapján akár népirtást is magyarázhatnál "felső utasításként", úgyhogy nem az írásban van a hiba, hanem az értelmezésben. Akinek pedig "demokratikusan" kiirtják a családját és lerombolják a hazáját, azt könnyen beszippantják a fundamentalisták. A "vallás" itt csak a mankó. A liberális barmokat ugyanennyire fanatizálják liberális jelszavakkal, amikhez pont azoknak nincs semmi köze, akik fanatizálják őket. Az olyan liberálist, aki úgy liberális, hogy nem áll be a sorba, mint mondjuk Schiffer, azt habzó szájjal szidják.
Húsleves 2016.07.21 08:25:22
Egyébként én ezt tartom a legvalószínűbb verziónak:
sputniknews.com/russia/20160721/1043373832/russia-warned-turkey-coup-attempt.html

A jenkik "jóbarátok" bűne pedig, ha nem volt közvetlen közük hozzá, akkor itt lehet hogy csak annyi, hogy mint szövetségestől, tőlük is elvárta volna Erdogan az infót, hát sajna megbuktak a teszten.

És lehet Erdoganra mondani hogy "nem demokratikus", de a jenkik által "demokratikus féknek" mondva mindenhova beültetett tetvek, bábok, spórák férgek ellen nem lehet másképp fellépni csak tisztogatással.

Amikor olyan világban élünk, amikor előre Nobel békedíjazott háborús bűnöző háborúzik egyfolytában, amikor meghekkelték a pápát meg a sportbizottságokat, álcivileket pénzel és véd egy pénzügyi spekuláns tróger, akkor nem marad más a szuverenitás megőrzésére mint a tisztogatás.

Amit a hülye jenkik benéztek, azt hitték, hogy a szokásos kettős játékaikat tartósan űzhetik némi "migránsokért" fizetett hűbér pénzért cserébe Erdogannal is, hát ez nem jött össze, most szarba tenyereltek rendesen.
  Fűzfasíp   Tata fáradtan üldögélt a diófa árnyékában. Gondolatai annyira messze vitték, hogy észre sem vette a közeledő unokát. Tomi lassan a háta mögé került, befogta a szemét, és kérdezte: - Na, ki vagyok? - Vajon ki lehet? Csak nem egy settenkedő kópé? - Min gondolkozol Tata? Kihoztam a…..
Húsleves 2016.07.10 15:35:33
@F.M.J.:
Mindenesetre ez nagyon jó. Van mondanivalója, de nem szájbarágós, és nem is sikkad el, pont jól van adagolva.
És látszik, hogy olyan írta, akinek tényleg van fogalma arról, hogyan készül egy fűzfasíp.
bircahang Levél 2016.07.02 07:07:00
Kedves Homokos Embertársunk! Megértjük problémádat, hiszen sokszor valóban könnyebb az embernek a homokba dugnia a fejét, mintsem szembesülni a nehéz igazsággal. De ehhez jogod van, Isten által adott szabad akaratoddal élhetsz ahogy akarsz. Viszont kérünk ne akarj mindenkit…..
Az okosok, a szépek, a szakmájukban sikeresek, a fiatalok, a jóságos, modern emberek, a felszabadult lelkűek Anglia EU-tagságára szavaztak, míg az ostobák, a csúnyák, a lumpenek, a vének, a gonosz, múltban rekedt emberek, a téveszmékben élők pedig arra, hogy Anglia lépjen ki az EU-ból. Legalábbis…..
Húsleves 2016.06.25 21:20:14
@F.M.J.:
Hát igen, bár őszintén szólva ismerek pár embert, akinek a nyolc osztálya ellenére megvan a maga józan, logikus gondolkodása. Csak az ilyen Martin Schulz féle műmájerekkel szemben az ilyen ismerőseimnek nem volt még igazán lehetősége tanulni, vagy nem volt még előtte a minta. De azon is látszik a különbség, hogy a gyerekét viszont taníttatja.
Tényleg röhej, hogy ilyen kontraszelektált hülye mutogat másokra mint Martin Schulz
bircahang Spanyol 2016.06.22 09:09:00
A spanyol nyelv elterjedése és nyelvjárásai. A spanyol a világ harmadik legnagyobb nyelve, anyanyelvi beszélőinek számát tekintve. Európa: Afrika: Amerika: a spanyol nyelv státusza: sötétzöld – hivatalos nyelv és a lakosság 90-100 %-a anyanyelvi beszélő (Argentína,…..
Vesztett Ausztriában az újjobbos jelölt, nyert az újbalos. Ausztriában most a "szélsőjobb" jelölt ellen az egész mainstream elit kénytelen volt egy rendszeridegen jelölt mögé beállni. Mert bárhogy is hazudnak és csúsztatnak most a liberális médiák, a valóság egy: most itt két…..
bircahang Eurovízió 2016. 2016.05.15 10:10:00
Vége az idei eurovíziós dalfesztiválnak. Persze a fesztivál csak nevében zenei. Az idei verseny azonban létfontosságú politikai következtetések levonására ad alkalmat. Oroszország álláspontja messze a legnépszerűbb, az orosz résztvevő fölényesen első helyet ért el a…..
Húsleves 2016.05.16 15:29:29
@karandash:
A magam részéről annyira nem veszem ezt komolyan, hogy innen (konkrétan erről a blogról, mivel fel vagyok rá iratkozva) tudtam meg, hogy most éppen tart ez a szar.

A többiben nem igazán értünk egyet.

Az amerikaiaknál is állami doppingprogram van, csak egyelőre az ő zsebükben vannak a megvásárolt újságírókkal együtt a megvásárolt ellenőrök is. Ezért hallasz te elég egyoldalúan az orosz állami doppingprogramról. És az, hogy veled ellentétben másnak nem tetszik, hogy egyes, mindenbe belepofázó, előre Nobel-békedíjazott bábelnökkel vezetett országok megvásárolt felszopói egyoldalúan vadásznak azon országok sportolóira, akikre éppen uszítják a gazdáik, nem azonos azzal az általad viccesnek feltüntetni próbált állítással, hogy "jáj, báncsák a szegény oroszokat!".

Az, hogy lehetne az Eurovíziót könnyedén is venni, nem rajtunk múlik, hanem azokon, akik miután korábban "erkölcsi" propagandának használták, most meg már nyíltan politikai propagandára. Kezd már hasonlítani a szocialista időkre, amikor mindennek kellett legyen "erkölcsi, politikai nevelő" hatása.

Elhiszem hogy az orosz dal szar volt, ahogy a 2008-as győztes Dima Bilan giccses nyáladzása is az volt, mégis nyert. Csakhogy itt nem a színvonalról van szó, hanem arról, hogy nyíltan hülyének nézik az embereket, és erre nem jó reakció hogy rájuk hagyod, mert akkor már el is érték a céljukat.
Egyébként a közönségszavazatok alapján az orosz versenyző nyert, ami ugyan nem cáfolja azt, hogy az előadása szar volt, azt a hülyegyerekeket megcélzó bábszínházat viszont nagyon is cáfolja, hogy a közönség kifütyülné az oroszokat.

Ahogy a magyarokat se tartják intoleráns, muzulmánellenes kerítésépítő népnek, ez csak propaganda. Nézd meg a YouTube-on az angolul feliratozott, Magyarországgal kapcsolatos videók tönkelegét és alattuk az angol nyelvű kommenteket.
Húsleves 2016.05.17 21:35:35
@karandash:
Ne strapáld magad, mert egészen konkrétan fogalmaztam, ezt: "csak egyelőre az ő zsebükben vannak a megvásárolt újságírókkal együtt a megvásárolt ellenőrök is", és erre amit írtál minden volt, csak nem válasz. Nekem ne rinyáljál itt ilyeneket hogy "ne hazudj", annyit írtam, hogy veled ellentétben másnak nem tetszik, hogy ez így működik, és ez így is van.
Évek óta folyik Oroszország egyoldalú démonizálása, és a legtöbb embernek az, hogy egyoldalúan vadásznak orosz sportolókra azok a jenki faszszopók,, akiknek az olimpián például amikor kiderült hogy csaltak a megvásárolt pontozók, akkor nem vették el a sportolótól az érmet. Lehet hogy neked ez így tetszik, jogod van hozzá, de én nem így vagyok vele.
Amit a YouTube kommentekről írtál, az meg úgy hülyeség, ahogy van. Értem én hogy savanyú a szőlő, de nem kell a rizsa.
Húsleves 2016.05.21 10:40:47
@asturianu:
Na mi van szarházi, előetted a provokálásra használt tartalék neved?
Ma, 2016-ban nem a negyedszázada hazament oroszok jelentik a problémát, hanem a családon belül szaporodó, belterjes, vérfertőzött büdös görény fajtád. Ha nem tetszik valami, takarodj haza a déli hazádba.
bircahang Fischer Iván 2016.05.08 07:07:00
Fischer flashmobozik. Fischer flashmobozik, mert még több pezsgőt és kaviárt akar a csúnya Orbántól - emberileg ez teljesen érthető. Fischer még amolyan régivágású balliba, aki képtelen feldolgozni, hogy a nép nem akar ballib kormányzatot...
Húsleves 2016.05.08 13:52:20
@CsipkeRózsa:
Igazából szerintem mindkét oldalon vannak csúsztatások. Abban igazad van, hogy az általam linkelt cikk sem mentes a hangulatkeltésről. Egyébként Fischer Ivánt mint zenészt szeretem (az ő előadásában szerettem meg Bartók zenéjét), és azt gondolom, hogy magánemberként politizáljon ha akar, éntőlem haverkodjon akár Sorossal, magánügye. De a koncertjére ne vigye be a politikai nézeteit.
 Sokak számára érthetetlen a jelenlegi zűrzavar forrása, mely Európában ma uralkodik. Pedig az ok egyszerű, Németország gazdasági hatalmát és az EU vezetésében megszerzett pozícióit felhasználva próbálja egy szuperbirodalommá kovácsolni az Európai Uniót...
bircahang A zene hatalma I. 2016.05.07 07:07:00
Távolsági buszon utaztam nemrég. Az utasok fele cigánynak bizonyult. Mit tesz ilyenkor az ember? Már kisgyerekként megtanítottak: vigyázz fokozottabban értékeidre, cigány van a buszon! Szóval táskám zsebét magam felé fordítottam, s erősebben szorítottam magamhoz a táskát.…..
Húsleves 2016.05.07 18:08:12
@CsipkeRózsa:
Mondom ne erőlködj Csipke Józsika, hülye vagy mint a segg. Direkt Népszabadság cikket linkeltem, hogy ne tudjál Orbánozni, de neked mindegy, mert annyi a szókészleted hogy ÓÓÓÓÓÓÓÓbááááán!!!

Szerinted milyen bírói ítélet az, amit úgy hoznak, hogy a rendőrség se tudott mindent? Egészen konrétan le van írva a cikkben, hogy a Kovács Pistike kormánya alatti nemzetbiztonság vastagon benne volt, nem csak eltitkoltak részleteket, még az emberük is ott volt. Mondjuk azon már senki se csodálkozik, hogy az olyan gerintelen tetves féreg mint te, aki toleranciáról meg szabadságról ajvékolsz reggel éjjel meg este, a napot is letagadja az égről akkor is, amikor már nincs értelme tagadni.
Ismered a betűked? Érted a szavakat? Össze tudsz rakni mondatokat, hülyegyerek?

"az orgyilkosság-sorozat alatt is tartották vele a kapcsolatot, valamint az, hogy beszervezett ügynökük volt"
Érted ezt a mondatot, hülyegyerek?
Húsleves 2016.05.07 18:09:46
@CsipkeRózsa:
A te büdös görény fajtádnál soha senki nem ártott többet se magyaroknak, se cigányoknak. Csak arra kellenek nektek a cigányok, hogy ellentétet szítsatok.
bircahang A fasiszta Schiffer 2016.04.20 07:07:00
Schiffer, az LMP vezetője már megint rosszalkodott. Ahelyett, hogy vakon hallgatott volna a ballib agytrösztre, ismét könnyelműen szemlélni kezdte a valóságot, majd pedig – ez súlyosbító tényező – gondolkodott. Schiffer azt merte mondani, hogy nem 100 %-osan helyes Satana Mertkell…..
bircahang Toleranciaterror 2016.04.08 07:07:00
Egy vicces, de igaz és tanulságos történetet fogok most leírni röviden. Részt vettem pár hónapig egy nyelvészeti témájú FB-vitacsoportban. A múlt héten egy résztvevő felvetette: létező jelenség-e, hogy valaki azért nem akar tanulni egy adott nyelvet, mert az a nyelv egy…..
Húsleves 2016.04.08 19:24:18
@F.M.J.:
Szerintem félreértettél. Én se tanulnék franciául, de nem azért, mert a franciák ilyenek vagy olyanok, ugyanis a franciák többsége nem tehet róla hogy péppé mosták az agyát, és a francia nem csak franciaország nyelve. Ugyanígy még az oroszra is furcsa érv az ideológiai, egyrészt mert még az sem igaz amit Birca állított (Oroszország nem homofób, maximum a pozitív diszkrimináció hiányával lehet rájuk képmutatóan mutogatni, másrészt az orosz nem is csak Oroszország nyelve.
Hasonló dolog ez, mint amit te írtál az iszlámról, nem szabad általánosítani se pozitív, se negatív irányban.
Húsleves 2016.04.08 21:53:59
@F.M.J.:
A francia nyelvet nagyon sokan beszélik első vagy második nyelvként. De általában mindenben igazad van, kivéve egyet, hogy "franciák" alatt a degenerált, megvett, gátlástalan báb vezetőikre vonatkozik amit írtál. Biztos vagyok benne, ahogyan Birca is írta, hogy a migránsinvázió óta nyugaton is ébrednek az emberek, így Franciaországban is.
Húsleves 2016.04.08 22:01:25
bircahang A kommentelés vége 2016.03.25 06:06:00
Március 25. az Örömhír ünnepe, ezen a napon tudta meg Szűz Mária egy angyaltól, hogy terhes lesz Jézus Krisztussal. Ez a nap számvetésre is okot ad. Nagyon régi internetes szereplő vagyok. Már a világháló megjelenése előtt is neteztem, ezt kevesen mondhatják el magukról. S…..
Húsleves 2016.03.25 07:28:16
  A menekültválság során többször is, mondhatni rendszeresen megesett, hogy a 'független' média igyekezett egy adott hírt felfuttatni, vagy sulykolni, mint a híres agysebész és mérnök az összes szír híradások. Egységes volt migránsokkal kapcsolatos híreknél a hozzászólások letiltása is...
Húsleves 2016.03.24 07:08:08
@F.M.J.:
Szerintem ennek a hírnek van annyi igazságtartalma, hogy az a bizonyos papír a részletes útmutatóval tényleg igaz, csak nem egymás közt terjedt (mert biztos a nagy menekülés közben volt idejük és lehetőségük számítógépet és nyomtatót is hozni magukkal), hanem a CIA-tól kapott "híreket" a saját nevükön megjelentető "újságírók" nyomtatták ki és terjesztették köztük.