Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mordok

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Fehérvár–Villach 1-4 2010.10.31 20:42:00
Nagyszerű első harmadot produkált a Sapa Fehérvár AV19 a liga egyik élcsapata ellen, de a folytatásban kiderült, hogy a Villach egyelőre jobb nálunk. A meccs az előnyök tökéletes kihasználatlanságán és a hátrányok gyenge kivédekezésén ment el, hiába kaptuk a fórokat…..
mordok 2010.10.31 22:44:59
@piqq: ne a szurkolókra fogd ezt a gyötrelmes játékot!

Egy ilyen csapatnak, akkor is mennie kell, ha nincsenek szurkolók! És mond már meg nekem, hogy minek kellene, vagy miért kellene buzdítani egy ilyen gólképtelen impotens csapatot?!

A mai mEccsről: GÓLKÉPTELEN, IMPOTENS, KRETIVITÁS NÉLKÜLI CSAPAT!

MEGÉRDEMELTE A VOLÁN A VERESÉGET!!!!!!

Egy jó harmaddal nem lehet megnyerni egy meccset, pláne nem az Ebelben!

Az emberelőnyökről meg ne is beszéljünk, mert nyomdafestéket nem tűrne a véleméyne: EGY NAGY SZAR VOLT!!!
mordok 2010.10.31 23:24:12
@piqq: oké, akkor ok!

De a szurkolásban is racionálisnak kell lennie az embernek.

Ha úgy játszik végig a csapat, mint az első harmadban, és kikapunk 4-1-re, akkor sincs semmi baj, mert az jó játék volt...akkor igenis kell mindenkinek torkaszakadtából énekelnie...
Jégkorong Fehérvár-Olimpija 4-2 2010.10.24 21:31:16
Közvetlen vetélytársat vert ma a Sapa Fehérvár AV19, és újra elkerült az utolsó helyről az EBEL-ben. Ladányi szerzett vezetést az első harmad közepén, majd Vas Márton két gólja a második harmadban biztos vezetést eredményezett. A kiváló center második góljához az így…..
mordok 2010.10.24 23:39:21
Engedjétek meg, hogy megosszak veletek 1-2 gondolatomat a Fehérvár idei szereplése, és játékos állományáról.

Szerintem romlott az idei játékosállomány minősége tavalyhoz képest. Pedig számomra az a fura, hogy minden csapat arra törekszik, hogy évről-évre, jobb legyen a keret, ha csak picivel is, de jobb legyen. Én ezt nem láttam a volánon. Vas, Kóger, hogy csak ezt a kettő nevet említsem, nem egyenértékű, mondjuk Holéczyvel meg Fodorral...vagy Bornhammar, Alén, nem egyenértékű Orbánnal, vagy Maklárival...Kicsit olyan érzésem van, hogy darabra meg van minden, de minőségben abszolút nincsen...ha a védőket nézzük, a volánban nincs ütős védő...nincs olyan aki aki kemény, erős, nagy darab lenne...leszámítva Horvátot, csak ő meg igen lassú. Az igaz, hogy Kranjc meg Durco mindenképp erősítést jelent, de én hiányolom az olyan típusú védőt, mint pl. Alén, vagy Ennafatit.

Én úgy gondolom, hogy a Volán tavaly emberfelettit nyújtott, és ha ez így van, akkor könyveljük el "csodának" és akkor idén ne várjunk csodát. Vagy ha ez nem így van, akkor elnézést. De a tavalyi keret mindenképpen erősebb volt, amit nem értek, hogy akkor idén miért lett gyengébb, miért nem lett olyan erős a keret? Mert gondolom, a légiósokkal meg lehetett volna állapodni, és azt is gondolom, hogy egy playoffos csapatból nem szálltak ki a szponzorok, akkor nem értem, hogy miéért nincs legalább olyan minőségű keret, mint tavaly. Továbbá, nem értem Tolvanennel mi volt a baj? Miért kellett mennie, mert lehet, hogy érdekes eszközei voltak, de mégis playoff lett belőle.

Továbbá ott van a kapus poszt is. Én úgy gondolom, az első számú kapus még mindig Tommi, és nem azért mert finn. Azért mert Űzolikénak még mentálisan kell tanulnia szerintem. A tv-s meccseken volt 1-2 bakija, amit szerintem ilyen szinten nem lehet megengedni. Nem azt mondom, hogy nem jó kapus, félre értés ne essék, ő rajta múlott a legkevesebb, csak annyit mondok, hogy valami hasonló rendszer, mint tavaly, nekem tetszene, hogy 5 meccset ő véd, 5 Tommi.

De ami a legnagyobb hiba idáig a szezonban, az a motiválatlanság. Nem tudom, miért, de rohadtul motiválatlan a csapat. Szerintem Ocskay Bá azért nem tartotta be az ígéretét, hogy aki nem teszi oda magát, azt elzavarja a picsbe, mert akkor konkrétan a két kapus meg az első sor maradt volna...bár ha nem változik a játék, akkor elrettentő példaként el kellene egy valakit küldeni...de remélem erre nem kerül sor. Új dző, új center, új játék.

De komolyan, idén Fekete, Kovács, Mihály, Martz, Nagy, Fodor, stb...eg nagy nullák voltak...a Zágrább elleni meccsen Léderer jóformán nem is említette Fekete Dani nevét, pedig a pályán volt...

Összeségében, rohadt motiválatlan a csapat, és nem tudom, ogy miért, de remélem, hogy az edző miatt, és most az új edző majd megtesz mindent, hogy újra méltó legyen a Volán a nevéhez!

Ocskay Bának üzenem, hogy Cortina fizetésének egy részét állom, összedobjuk innen, a blogról a fizujának egy részét...:D :D :D
Esélye sem volt a Sapa Fehérvár AV19-nek Zágrábban, a hazaiak az első és a második harmadban három-három gólt szereztek, a harmadikban pihentek, 6-0. Eredmények még: Olimpija–Salzburg 4-3, Graz–Villach 3-4, Klagenfurt–Linz 6-1, Jesenice–Vienna 4-2...
Elhozott egy pontot a Red Bull Salzburg otthonából a Sapa Fehévár AV19. A Volán hátrányba került az EBEL kirakatcsapata elleni meccsen, de a harmadik harmadban Vaszjunyin és Sofron góljaival fordítottunk. A bajnok az 58. percben mentette hosszabbításra a meccset, a legvégén izgulnunk…..
Hatalmas meccsen vert bajnokot és listavezetőt a Sapa Fehérvár AV19. Ezúttal nem aludtunk el a meccs elején, már az első harmadban is egyenlő ellenfelei voltunk az EBEL első számú sztárcsapatának, a legtöbb helyzetet érdekes módon hátrányban alakítottuk ki, de ekkor még nem…..
A magyar válogatott kapusa az Arizona Sundogs játékosa lesz a következő szezonban. Szuper Levente új csapata hétfőtől tartja idénynyitó edzőtáborát, ezen a magyar hokis is részt vesz, a keretet tíz nappal később véglegesítik. Az Elitesprospects az átigazolást már tényként…..
mordok 2010.10.01 22:53:08
A Major League Hockey (MLH) nevű ontariói bajnokságban érdekelt Dundas Real McCoysban folytatja pályafutását a magyar válogatott védője. A liga elmúlt három évének nyertese címvédésre készül Omar Ennaffati közreműködésével. Az itteni győztes bejut a kanadai amatőr csapatok…..
mordok 2010.09.30 14:43:24
@Lazlee: köszi!

Szülhetett volna Pesten is :D
mordok 2010.10.01 22:46:57
@kanada09: ezt szomorúan veszem tudomásul, mert jó védőnek tartom, és nekem hiányozna, ha nem lenne a válogatottban...mondjuk Sator mesteren múlik, de azért benne több van, nem hiszem, hogy nem talált magának jobb csapatot, szerintem nem is akart...neki dukál egy jobb csapat!
A keddi Mol Liga-fordulóban egy olyan csapat sem tudott nyerni, amely megszerezte a vezetést. A nap szupermeglepetése az UTE nevéhez fűződik. A Megyeri úton a vendég Steaua lőtte az első gólt, öttel válaszoltak a lila-fehérek. A bukarestiek nélkülözték ukrán…..
mordok 2010.09.29 15:11:27
@celebesz: köszi, ezt nem tudtam, erről beszéltem, hogy nekem az utehoki ami inóval szolgál.
@Uteapu: van csapatom: a Jászberény HC :D igaz a NAJB-ban indul, de volt egykoron jó csapatunk.
@Fejér Lilla: igen és azon nem lenne érdemes elgondolkodni, hogy hogy a több néha kevesebb...mert mivel imádom a hokit, ezért ha tehetem minden fordulón kimegyek egy meccsre, szerencsére van Pesten minden meccs, és nem kell messzire menni, mondjuk Fehérvárra járok. Nekem akkora példaképek, nagy sportolók voltak a Leheles srácok és a szovjetek, hogy egyetlen egy magyar sportoló nem lesz nekem soha a büdös életben...tehát nekem nem kell elmesélni mi fán terem a jégkorong. Nálunk Jászberényben a 90'-es évek elején, minden iskola hordta korizni a gyerekeket, meg a befagyott zagyvára...és ezért, mert sokan vannak úgy akik olyanok mint én, hogy leszarjuk ki játszik, mert nem vagyok divat szurkoló, hogy most hajrá vasas mert pl. tavaly nyerték a mol ligát! én a hokiért megyek...de a pénzemért szeretnék minőségi hokit látni...illetve ha nem 900 huf lenne, hanem 450 huf mondjuk, akkor szerintem többen mennének ki...ennyi, esetleg az ute fanok, akiknek van pl. ehhez affinitása csinálhatna egy felmérést. Nem mindig a sok a több....MErt itt volt a fradi példája...kikaptak és kettő meccs volt inygen...sokan voltak nagyon, és ennek vonzata, hogy később többen mennek, mert esetleg megtetszett a hangulat, avgy a csapat játéka...ezzel meggyőződésem, hogy a fradi többet nyert! Én pl. eévittem 2 embert magammal, még sosem voltak meccsen és megtetszett nekik a hoki nagyon, annyira, hogy vasárnap megyünk a vasas-HSC-re...mert oda nem sajnálom a 950-et, jó meccs lesz, még akkor is a nem lesz sok gólos, mert szerintem nem lesz.

Sajnálom, ha nem értitek meg, mert ti újpestiek vagytok és nem tudtok semleges szemmel nézni...
mordok 2010.09.29 15:16:02
@celebesz: köszi, ezt nem tudtam, erről beszéltem, hogy nekem az utehoki ami inóval szolgál.
@Uteapu: van csapatom: a Jászberény HC :D igaz a NAJB-ban indul, de volt egykoron jó csapatunk.
@Fejér Lilla: igen és azon nem lenne érdemes elgondolkodni, hogy hogy a több néha kevesebb...mert mivel imádom a hokit, ezért ha tehetem minden fordulón kimegyek egy meccsre, szerencsére van Pesten minden meccs, és nem kell messzire menni, mondjuk Fehérvárra járok. Nekem akkora példaképek, nagy sportolók voltak a Leheles srácok és a szovjetek, hogy egyetlen egy magyar sportoló nem lesz nekem soha a büdös életben...tehát nekem nem kell elmesélni mi fán terem a jégkorong. Nálunk Jászberényben a 90'-es évek elején, minden iskola hordta korizni a gyerekeket, meg a befagyott zagyvára...és ezért, mert sokan vannak úgy akik olyanok mint én, hogy leszarjuk ki játszik, mert nem vagyok divat szurkoló, hogy most hajrá vasas mert pl. tavaly nyerték a mol ligát! én a hokiért megyek...de a pénzemért szeretnék minőségi hokit látni...illetve ha nem 900 huf lenne, hanem 450 huf mondjuk, akkor szerintem többen mennének ki...ennyi, esetleg az ute fanok, akiknek van pl. ehhez affinitása csinálhatna egy felmérést. Nem mindig a sok a több....MErt itt volt a fradi példája...kikaptak és kettő meccs volt inygen...sokan voltak nagyon, és ennek vonzata, hogy később többen mennek, mert esetleg megtetszett a hangulat, avgy a csapat játéka...ezzel meggyőződésem, hogy a fradi többet nyert! Én pl. eévittem 2 embert magammal, még sosem voltak meccsen és megtetszett nekik a hoki nagyon, annyira, hogy vasárnap megyünk a vasas-HSC-re...mert oda nem sajnálom a 950-et, jó meccs lesz, még akkor is a nem lesz sok gólos, mert szerintem nem lesz.

Sajnálom, ha nem értitek meg, mert ti újpestiek vagytok és nem tudtok semleges szemmel nézni...
mordok 2010.09.29 15:31:48
@forestjr: végre valaki, aki megérti és nem anyázik! (Y)
Jégkorong Linz–Fehérvár 3-4 2010.09.26 21:01:00
Tavaly az egész EBEL-alapszakaszban egyszer sem nyert Ausztriában a Sapa Fehérvár AV19, az idén viszont máris megvan az a nagyon fontos két pont. A pénteki borzalmas vég után a csorba kiköszörülése volt napirenden Linzben, de nem úgy indult a meccs, mintha ez sikerülhetne, már a 2.…..
Akik nem szoktak hozzá a Sapa Fehérvár AV19 feltámadásaihoz, már az első harmadban úgy gondolhatták, eldőlt a Vienna Capitals elleni meccs. A hazai csapat álmosan, az ellenfél agilisan kezdett, már a 3. percben hátrányban voltunk. Megijedni sem volt időnk, megkaptuk a másodikat,…..
mordok 2010.09.25 17:47:00
@Puckman Éliás: ez szánalmas???

Akkor hány pontnál van Roger?

A védők, hogy játszanak?

A mol liga és az ebel között pont akkora különbség van, mint mondjuk ebel között és skandinávok között, avgy valamelyik amerikai bajnokság között...van de ritka, hogy magyar játszik vagy osztrák pl. a tengerentúlon...

Akárki akármit mond, én úgy látom, hogy a tavalyi védelem sziintekkel job bovlt mint az idei...
mordok 2010.09.26 00:31:55
@HAJNAL: igazad van, jelenleg szinte a teljes csapat használhatatlan....

Mint a legelső hozzászólásomban ebben a topikban is említettem, a helyzetkihasználásunk 0 volt...ami ilyen ligában elengedhetetlen és megbocsáthatatlan!

Ennek következménye lesz, úgy érzem ez a keret minden téren hagy kivánni valót maga után...valahogy nem gömbölyű itt valami!
Lubomir Hurtaj belépője súlyos sérülést okozott Andrew Dertonnak. A HSC Csíkszereda szlovák csatára térddel ütközött a Miskolc kanadai bekkjének térdével. Dertonnál részleges térdszalagszakadást állapítottak meg az orvosok a szerdai kontroll során, ennek következtében…..
Az EBEL kampányt indított az erőszak, a rasszizmus és a bedobálások ellen, ehhez videóklipet készítettek, amelyben Tokaji Viktor csapatkapitány képviseli a Fehérvárt. A csapatok játékosai egyenként mondanak néhány szót a tárgykörben, a magyar játékos azt, hogy "keményen,…..
mordok 2010.09.17 14:56:41
@Vincenzo90: mi az, hogy kitörölni a videódat...ha kitörtölnék, akkor azok lennének rasszisták..:D

Teljes mértékben igazad van, nem is szólok hozzá semmit, pont ezt akartam írni...ez is egy nagy gyökérség...néha olyan érzésem van mintha tudatosan sulykolnák belénk egyesek, hogy igenis van rasszizmus...lehet ha nem lenne téma, nem is lenne...
Cristian Carlan Steaua-főnök a számára előírt határidőn, két munkanapon belül eljuttatta levelét a Magyar Jégkorong Szövetséghez (MJSZ) a versenybíróság határozatával kapcsolatban. Mint ismeretes, múlt pénteken a bukaresti jégpálya használhatatlansága miatt elmaradt a…..
mordok 2010.09.16 21:19:57
@kerusz: ez nem az akar lenni, csak érdekes, hogy pont bukarest esetében történt meg...nem is értem őket, azt mondják, hogy a meccs napjának délelöttjén mondták a fradinak, hogy nem lesz meccs...huha, azt a micsoda de jó fejek...végülis a szomszédban van...mnt megyeri út meg pesterzsébet...ez ilyen esetnél persze, hogy felmegy a pumpa, mikor az ftc nem tehet semmiről, most tényleg nem, amúgy pedig nem szeretem a fradit, de nekik van igazuk...
mordok 2010.09.16 21:30:08
@AG 2.0: ezt hhogy érted?
Csütörtöktől Újpesten edz és játszik a Ferencvárosi TC felnőttcsapata, erről Csabai Gábor szakosztály-igazgató tájékoztatta blogunkat. A zöld-fehérek nem tudtak megállapodni a jégcsarnokot üzemeltető kft.-vel és az önkormányzattal a hétköznapi délelőtti edzésekről,…..
mordok 2010.09.16 13:44:45
Szerdán megkezdődött a bajnoki szezon Svédországban is. A másodosztályban a magyar válogatott csatárt foglalkoztató Tinsgryd a Vaxjö Lakers otthonába látogatott, és 3-1-es vereséget szenvedett. Vas a negyedik sorban kapott helyett szélsőként, és bár az 56. percben ziccerbe…..
Letámadással kezdett a Fehérvár, uraltuk a mérkőzés elejét. Aztán egy félpályás emelés bepattant a kapunkba, ugyanúgy elvesztettük a fonalat, mint a ljubljanai vb-döntőben. A szerencse nem állt mellénk, a játék alapján a Jesenice nem szolgált rá a 3-0-s vezetésre az első…..
mordok 2010.09.12 23:12:40
@kapusLaci: sorry, a zagrabi tornájukra gondoltam...

De amúgy a mondandómat rem értetted..:D
Egy-két héten belül kinyithat a zalaegerszegi jégcsarnok, az évek óta tartó gondok megoldódhatnak. A tulajdonos banktól a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány egy évig bérelte az épületet. A szerződés 2010. április 30-án lejárt, így a jégcsarnok azóta zárva tart. Hosszú…..
A Steaua jégcsarnokában nincs jég, ezért pénteken csonka fordulót játszanak a Mol Ligában. A meglehetős viharokkal indult bajnokság 2. fordulója következik. Három csapat is túrára indult, az FTC és az UTE Bukarestben, illetve Csíkszeredában váltotta volna egymást, a Brassó…..
mordok 2010.09.11 22:19:09
A szezonnyitó fordulóban olyan szabálytalanságokat követtek el jégkorongozóink, amelyek túlmennek a kemény, férfias küzdelem határain, sőt voltak olyan esetek is, amelyek nem jégpályára valók. Az alábbiakban kiemelten foglalkozunk Gergely Csaba Galanisz Nikandrosz ellen elkövetett…..
mordok 2010.09.09 19:58:54
@Rettenet tábornok: De igen, csak épp ezekszerint az rossz (szar)...én egyszer kis koromban, hasonlítani akartam a kamasz fiúkra, mert milyen jó, hogy apjuk simsonjával nyomulnak, és bandáznak...egy napon, azt mondták, hogy ha bemegyek az egyik ház kertjébe, aminek nem volt kerítése, mert a város végén volt, olyannyira, hogy kis parcellák tartoztak oda...menjek be, é hozzak nekik sárgarépát...én bementem és hoztam nekik, mert azt mondták, hogy nem baj ha ahozok, mert ismerik a nénit, és úgy is adna, csak épp alszik...kb. 6 éves lehettem, kis városban nevelkedtem, ott ahol az utcában focizhatott még olyan hogy "gyerekközösség", mert nem volt számítógép pl...ez kiderült, apám hazahívott és megkérdezte, hogy volt, mit csináltam...

Elmondtam neki. Kettő olyan büdös nagy pofont kaptam, hogy az orrom vére is eleredt...azóta egy rohadt rágót sem emeltem el, és ha meglátok valakit a kezét letöröm...ezt komolyan mondom...

És apám nem krdezte, hogy miért mentem be, ki kért meg, mi volt az indok...

Kedves sporttársak! Ilyen roppant egyzserű az ügy...ezt most tessék átültetni a történetbe...

Ha akkor ejnye-bejnyét kapok, lehet máshogy alakulok...akkor fájt és rosszul esett a pofon, de most hálás vagyok érte...

Erről ez a véleményem...igenis kell és hasznos néhány esetben a radiklis változás! Egyszerűen elrettentő példa kell...