Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kit_fisto

0 bejegyzést írt és 299 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány óra leforgása alatt is erős mezőny gyűlt össze a kormányzati arrogancia megnyilvánulásaiból a törvényhozás hétfő délutáni munkája során. Kigyűjtöttem.Rétvári Bence igazságügyi államtitkár bírja ezt mondani egy napirend előtti felszólalásra válaszolva: "Ami a…..
Hát eljött ez is. Néhány órája Kijevben Klicsko a Majdan színpadán állva megkérte a nőket és a gyerekeket, hogy hagyják el a teret. Az utolsó nagy csata következik. A térről közvetítők szerint a rendőrség gépfegyverekkel és páncélozott járművekkel érkezik a térre,…..
Kit_fisto 2014.02.20 18:29:26
@maxval a gondolkodó birca: sajnálom, hogy az ostobáknak van pénze internetre...
Az oligarcha oligarcha akkor is, ha az általad preferált pártban van, és ez a párt történetesen egy évezredre elásta magát.
Váczi János blogja Amazon 2013.05.03 09:18:43
A múltkor olvastam, hogy az Amazon webáruház, ahonnan én is szoktam néha könyveket rendelni, egy pörgősebb napon másodpercenként közel 200 rendelést vesz fel. Kíváncsi lettem mekkora és milyen lehet a raktára. Hát ilyen. Az biztos, hogy a raktárosoknak rendesen van arrafelé…..
Update: A LEGO Hungária szíves közlése, hogy májustól mind a DC, mind a Marvel készletek kaphatóak lesznek itthon is, de kizárólag csak játékboltokban. Velük együtt Spongya Bob is megérkezik. Szuper(hős)! Sajnos az idei év egyik legnagyobb durranása, a felnőttek számára…..
Egészen újkeletű a kattanásom van a zombikra. Amennyire ignoráltam régebben a zombis filmeket (egyszerűen nem féltem tőlük, úgy meg mi értelme van?), a The Walking Dead című tévésorozattal annyira nagy híve lettem a témának. (Illetve a Zombieland című mozi is eléggé beütött…..
A Cobi a háborús tematikát történelmi távlatokba is meglovagolja. A Romans & Barbarians vonal minden elnagyoltsága (otrombasága) ellenére is tűnhet gusztának, mitöbb kívánatosnak. A hajótest azért nem rossz Nagyszerű légvédelmi ágyú a palánkon Ami viszont őszintén…..
Kit_fisto 2010.04.21 19:02:31
@BorZol: de vannak elemek, meyeket érdemes használni, Nnenn is használt érdekes klónokat
Kit_fisto 2010.04.22 16:54:23
@mestska: nem erre gondoltam, hanem a katonás pakkokra, a hátizsákból nekem van egy, Kiváló minőségű, eltörött a torzó szemközti oldalánál lévő pántja, mert ráléptem, azóta még jobb is...

valamint a fegyverek amiket használni tudnék, a figek nem kellenek, max a sisakjuk, ha rendesen rámegy a minifigre, a legora
Kit_fisto 2012.01.27 20:46:23
@LEGOman: Én sem tudom hol lehet ilyet kapni, de gondolom a százas boltokban lehet ilyesmit kapni, bár ki tudja. Sőt, azt sem tudom, az én cuccaim honnét vannak...
szirszarjaim Convertible 2011.05.27 09:00:00
Tavalyi keltezésű (az alján), de idei darab a most következő 69-es Shelby GT 500. A kisautó különlegességét (egyebek mellett) az adja, hogy ez végre régi és végre nyitott. (Mondom ezt a végrét úgy, azért az időnként fel-feltűnő ilyen-olyan újabb Mustang-változatokat is mindig begyűjtöm, még ha nem…..
Mivel Edward eladta a csónakját a flottaépítési-álmokat kergető Walter Walrusnak, szüksége volt egy nagyobb gépre. Ha valaki mond cukibb legós dolgot a Fabulandnál, az vendégem egy sörre és egy sajtos-tejfölös lángosra a keszthelyi városi strandon. (A főbejárathoz legközelebb…..
Talán csak véletlen, hogy a Sand Diego Comic Conra nem készült el teljesen a gyönyörű Amidala figurája, de így mindenesetre sokkal nagyobbat üt a téma.Na, miből lesz a cserebogár?Amidala része volt korábban is a LEGO Star Wars univerzumnak, de nem ennyire éterien…..
Minifig, Bionicle, Hero Factory, Ben10 fanok, egyesüljetek! | Köszi a linket rixman! | Még több kép az FBTB flickrjén. |..
Annyiszor pedzegettük már a kérdést (legutóbb itt és itt), hogy ideje egyszer és mindenkorra eldöntenünk, hogy menő-e eltakarni a kockákon a bütyköket, vagy sem? Lehet hogy azt sem érted miről beszélek? Nyugi, nem kell értenedned a néha idegesítő legós tolvajnyelvet ahhoz, hogy…..
Azért ennek a negyedik szériás fignek van egy elég szomorú olvasata mostanság.Brutális őszinteség..
Folytatódjék hát az Elveszett készletek nyomában, irány a Jurassic Park Dínó Sziget!Adventurers - Dino IslandAz 1999-as készletek méltó lezárása lehetett volna az Adventurersnek, de sajnos 2000-ben a tervezők úgy gondolták, hogy a lankadó érdeklődést a dinoszauruszok…..
Sajnos hazánkban most nincs valami kellemes idő, így inkább elkalauzollak benneteket Egyiptomba, majd később a trópusi esőerdőkbe.Adventurers - Egyiptom A kalandorok sorozat 1998ban indult útjára. A készletek célja a világ egzotikus tájainak bemutatása volt. Ezeknek első…..
Már akkor is írtam egy kommentben, mikor a kockagyáron szóbakerült, hogy keskenyebb kerékkel értelmesebben néznének ki a mostani autók is. Szóval, puding próbája az evés, szerinted milyen? Az első három képen keskenyebb kerék van rajta, a második hármon pedig a tengely…..
Micsoda lelkes, idealista, a jövőben, a tudományban feltételek- és fenntartások nélkül bízó időszak lehett az ötvenes évek a világnak nem kommunizmusba szorult felén. Ma már iszonyú viccesnek tűnik, miféle jövőt képzeltek eljönni robotokkal, önjáró autókkal, légitaxikkal,…..
Kit_fisto 2011.01.21 22:32:01
@BorZol: És nem fogy el, sőt meg se kell gyújtani :D
Ebben a posztban kalandos utazásra invitállak bennetek az Északi sarkra. Történt ugyan is, hogy meteorok csapódtak az Arktisz jegébe, és egy kutató csapatnak be kell gyűjtenie azokat.Ezzel a koncepcióval indult útnak 2000-ben az Arctic széria, mely a Town főtéma altémája lett. A…..
A tegnapi levélforgalmam egy jelentős hányadát tették ki azok a levelek, amelyekben arra hívtátok fel a figyelmem, hogy az egyik áruházban megjelent pár 2011-es készlet, sőt, Greg36 még fel is hívott, hogy épp a kosarában van egy 5766 Log Cabin, meg a 3648-as üldözés, és erről…..
Tegnap megvitattuk, csendes őrültek vagyunk-e. Árnyaljuk egy kicsit a képet, írjunk orvosi Lego wikit:Összegyűjtöttem pár tünetet, ami alapján minden kétséget kizáróan megállapítható rólam, hogy legopata vagyok. Az orvostudomány fejlődése érdekében kérdezem: ti miben…..
A minikészletek azért varázslatosak, mert pár száz forintba kerülnek és zsebben hazacsempészhetők. Tipikusan az a fajta cucc, ami karácsonykor legfeljebb karácsonyfadísznek elég, a Mikulás viszont bármelyik cipőbe bele bírja gyömöszölni. Tekintve, hogy még mindig…..
Kit_fisto 2010.12.01 20:40:42
@Keahi: Ne tudd meg milyen tartós egy sajtburger.... :) Egy amerikai fotós 180 napja tartja egy tányéron a mekdöncis burgert, és semmi baja nincs...
@ainex: Ezt a zsebben hazacsempészést hogy értetted?? :P Amúgy tetszik a dolog, nekem is megvan.
Kit_fisto 2010.12.01 21:41:21
@Keahi: Elhiszem, nálam sem bír sokkal többet, de aki nem megenni veszi meg, az bizony méltó versenytársat talált a LEGO-nak. Persze ki az aki ilyen marhasággal szórakozik?? :D
Nos, eldőlt: péntektől a kockagyar.blog.hu címen találjátok a legoblogot. A végig nagyon szoros szavazás végén kicsit elhúzott a kockák (37.38%), de elsöprő fölényt nem tudott szerezni a bricks (33.64%) és a kockagyár (28.97%) előtt. Mivel a preferenciáim úgy…..