Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WToma

37 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ott kezdődött a nyolcvanas évek második felében, hogy 35 szimfónia. Dohányzás persze, mondhatni a felnőtté érés kapuja. Cseh Tamás már ott várt a bejáratnál. Aztán bejött közénk, Polimer magnókazetta-testet öltve, s úgy tudtuk róla, hogy jobb ő, mint mi vagyunk.…..
Modorosblog A BKV-mániás 2013.01.16 13:23:52
Ajánlom kedvenc bloggeremnek, Hamsternek.  Leszögezem az elején: tömegközlekedés csak Budapesten van. A többi csupán néhány helyi viszonylatú, fura színű jármű kapcsolata, későn kelő vidékieknek szórakozni. A nyelvhasználat se mindegy: míg Budapesten átszállás van,…..
WToma 2013.01.17 20:47:54
@vanvelemenyem:

En gyakran utazok a Nabikkal, nem tudtam hogy Mo-n keszulnek. Ezert most egy kicsit kevesbe fogom gyulolni oket, mert amugy a szart is kirazzak az emberbol.

Amugy meg ha utazasi komfort, eddig messze a legjobbnak a szegedi folujitott CNG-s Ikaruszokat talaltam.
Subba Ebédidő 2012.09.17 15:04:37
..
WToma 2012.09.22 09:52:27
IDDQD A game over halála 2012.03.06 07:36:00
Minap meséltem Tylernek, hogy felhúztam magam egy XBLA-játékon. Letöltöttem a Radiant Silvergun remake-jét, és kipróbáltam, de már a második pályán meghaltam – és utána kezdhettem az egészet elölről. Mire Tyler szeme felcsillant, mintha Mariót látta volna Zeldával…..
WToma 2012.03.06 15:32:28
@vladimir964: tamagocsi?
Valamikor '80 körül, amikor még óvodába jártam, volt egy látványos tél, amiből két dologra emlékszem: egyrészt a nekem nagyon magasnak tűnő hófalra, ami a kertből kivezető ösvényt szegélyezte, és arra, hogy egyik nap anyu jött értem, és busszal mentünk haza apu Trabantja…..
Anime Comment Vocaloid 2012.01.02 13:15:00
  Itt az új év, ami a maják szerint ráadásul az utolsó is. Próféciák és pánikkeltés helyett viszont inkább egy jövőbe mutató, jövőt fürkésző cikkel szeretném gazdagabbá tenni a blogot. Meglepve tapasztaltam, hogy az Animecommenten még nincs Vocaloid cikk, és úgy gondoltam…..
lázálom Kataka III. 2011.10.30 20:05:09
A lány elég magas volt (mondjuk ez viszonyítási pont kérdése, mert én meg alacsony vagyok, de mindegy), csinos arcú, hullámos-szőke haja lehetett, ami nem biztos, mert valami kontyszerű frizurába volt rendezve, szabadon hagyva a nyakát és megmutatva az azon lévő tetoválást. Nem…..
Nem kell megijedni, nem fogunk átmenni pályamesteri blogba (már csak azért sem, mert én sem vagyok pályamester), de szerintem ez a videó megér egy pislantást: Egyszerűen fogtam, és letettem a kamerát a padlóra a kocsiszíni meneten, megnyomtam a felvételt... A csuklórésznél…..
Ha már anno ámuldoztunk (vagy retrosznobsági szinttől függően finnyáskodtunk) egy sort a Battlefield 3 bemutatkozó trailerén, úgy illik, hogy nézzük meg a nagy vetélytárs Call of Duty sorozat egymilliomodik része, a Modern Warfare 3 friss előzetesét is. Ahogy elnézem, újabb…..
WToma 2011.05.27 11:43:51
@CzB: ezt sokan a szemére szokták vetni, de azért ennek megvan az a pozitív hozadéka is hogy játszható és élvezhető régebbi gépeken is.
Sőt, ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor be kell vallanom, hogy még a következő disclaimer is tavaly, és idén eszembe se jutott a locsolóvers-generátor.Ez igazából egy tavalyi poszt, de örök igazságokat tükröz, ezért idén is kirakom. A locsolóvers-generátort meg egy kicsit ki…..
Anime Comment Kemono no Souja Erin 2010.09.28 15:00:00
  Nem is olyan régen volt egy időszak, amikor én is elgondolkoztam azon, hogy ki lehet-e öregedni az animenézésből. Leginkább az szomorít el és táplálja a kételyeimet, amikor már a hatodik sorozatot sem vagyok képes végignézni, unom, gyerekesnek, sablonosnak találom…..
IDDQD A Wii-nek annyi 2010.11.22 08:01:00
A játékiparban kering néhány, Stephen King-regénybe illő hátborzongató legenda, ezek közül a Madden-átok a legismertebb (ami szerint rossz dolgok történnek azokkal a sportolókkal, akik a Madden sorozat játékainak borítóin szerepelnek). De létezik Hancu-átok is, csak hogy…..
WToma 2010.11.22 13:13:31
@Turanga Leela: Most komolyan... nyelvtannácizol, az OK. De itt miért is kéne különírni az igekötőt? (Vagy csak én nem vagyok tisztában a helyi folklórral?)

Amúgy meg, ahogy valaki már korábban írta, ahogy ez a csaj kinéz, simán vállalható pár komolyabb karambol érte :).
Ma reggel 7:10-kor indul a gépem Londonon át Dublinba, a korábbi állapotokból és az Indexen is olvasható cikkekből kiindulva úgy döntöttem, legalább két órával az indulás előtt kiérek annak ellenére, hogy csak kézipoggyászom van. Normál körülmények közt egy óra is elég…..
WToma 2010.10.11 10:17:40
Február 3, péntek.Hétfőn megjött az új főnök. Már múlt pénteken elterjedt a hír, hogy a fejvadászok végre találtak valakit, aki megfelel. A hír Katikától szivárgott ki, aki nem követte a régi főnököt, hanem eggyel feljebb lépett a hierarchiában, és most a vezérigazgató…..
lázálom Roger nyúl a pácban 2010.09.06 22:52:00
Jessica Rabbit nevét olvastam valahol, és hirtelen kedvet kaptam ehhez a filmhez. Gyerekkoromból két dolgok rémlett: sötét és félelmetes, valamint szerepel benne Michael Jordan. A film végére mindkettőről kiderült, hogy nem igaz.Először rántsuk le a leplet a második…..
lázálom A titkos összetevő 2010.08.18 19:37:00
"Nincs titkos összetevő. Csak te vagy." -- hangzik el a Kung-Fu Panda kötelező bölcsességeként. Őrült közhelynek hangzik, de meglepő módon igaz. Jó tanács mindenkinek, aki valamilyen misztikus megvilágosodást vár. És jó tanács lehetett volna Dan Brownnak is, aki viszont…..
90 Kozmix - Csakazértis szerelem 2010.07.09 20:57:00
Év: 1997 Hozsó és Lala még ’95-ben robbantottak a hazai happy hardcore egyik első megteremtőjeként. Sokáig csak „magyar Scooterként” emlegették őket (HP-éktől ezúton is elnézést), aztán beletelt pár évbe, amíg sikerült (ha egyáltalán sikerült) kilépni a…..
Wow... A Doctor Who mostani (ötödik, első, harmincegyedik, ki hogy nevezi) évadjában egy rejtélyes repedés követi a Doktort:  ... egy "repedés a tér és idő szövetén", ami elpusztíthatja a valóságot: Erre mit talál a NASA 11 ezer fényévnyire tőlünk, a Nyilas…..
Anime Comment Claymore 2008.03.23 15:00:00
Elég ambivalens érzésekkel álltam fel a Claymore utolsó része után a tévé elől. Először is nem sikerült egy kerek lezárást rittyenteni neki, ami ha azt vesszük, hogy a manga, amiből készült, természetesen nem ért véget az anime előtt, nem is csoda. Valószínüleg a második…..
WToma 2010.06.15 22:59:46
Az elején nem igazán tetszett, nehezen szoktam meg a 90%-ban darkosra hangolt grafikát, meg a repülő végtagok amúgy se az eseteim... De aztán kb 10 rész után már nagyon tetszett.

A legnagyobb bajom tulajdonképpen az volt, hogy Raki karaktere kevés kivételtől eltekintve idegesítő volt és maradt a végén is, a nyilvánvaló dramaturgiai célja ellenére. A klasszikus visszatekintős jeleneteket is túlzásba vitték a végén szerintem.

@Apex: "ahol már Clare jóformán egy atombomba erejét lenne képes egyesíteni magában (bajtársai pedig a nevét mondogatnák, meg csodálkoznának)"
Szerintem már itt is néha egy kicsit sok volt.

Mindezek ellenére összességében nekem is tetszett, és ha jönne második rész, legalábbis elkezdeném nézni.
Amikor elkezdtem nézni a Ranma második évadát és rögtön belecsöppentem egy újabb harcművészeti versenybe, ezúttal műkorcsolyával megspékelve, kicsit fogtam a fejem, hogy akkor most ugyanazt fogom kapni, mint az első szezonban, csak fordított sorrendben? A név kötelez - félig…..
Dr. Lenkei Gábor szülész-nőgyógyász, belgyógyász és kutatóorvos, a Dr. Lenkei vitaminbirodalom volt tulajdonosa 2010. március 7-én, 00:04-kor új bejegyzéssel kedveskedett olvasóinak. Ezt pár óra múlva törölte (a bejegyzést elolvasva sejthető, hogy miért), a Google Cache…..
WToma 2010.03.21 18:00:16
@Félkupica_Fehér_Főnök: amennyire hülyén hangzik, hogy egy ÁNTSz-es ember rendőrt küldessen feketemunkásokat keresve, annyira elképzelhető és valószínű a dolog. Magyarországon "A Hivatal" még mindig egy kafkai jelenség, az egyes részei ezer szálon fonódnak össze.
Nyilván az igazi sztori sosem fog kiderülni, mert az ÁNTSz csak valami olyasmit válaszolna, hogy "mindeben a törvényben megadottak szerint jártak el", Lenkei (némileg túlzónak tűnő, de most mondd, hol állítsa be magát mártírnak, ha nem a saját oldalán?) verzióját meg már ismerjük.
Lehet, hogy ez az ember a vitaminjaival együtt egy nagy szélhámos, de ha erre az illetékes szervek csak kisstílű hivatali packázással tudnak válaszolni, akkor inkább kussoljanak, mert ezzel csak adják neki a magas labdákat, amiket előbb utóbb le fog csapni (még ha a mostani a hálóba ment is).
Régen volt már, hogy egy második évad külön helyet kapjon nálunk, de most szeretnénk pótolni a hiányt, mégpedig azért, mert akad néhány olyan darab a tarsolyunkban, aminek láttán nem kopogtunk az asztalon ingerülten. Az első ezek közül a Full Metal Panic! duplája, ami egy…..
lázálom Szerelmes vers 2010.02.14 10:56:00
Itt a tavasz (oké, még fagy, meg a fél ország éppen méteres hó alatt van, de ez a napsütés akkor is tavaszi). A tavasz idegesít, több okból is. A legfőbb ok a pogány szerelemünnepek tömkelege, amik ilyenkor elárasztják a világot, és akármennyire is becsukom a szememet, nem tudok…..