Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ászív

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rick Genest modellt Mariano Vivanco fénképezte. Nicola Formichetti, a Mugler tervezője volt a stylist, így nem meglepő, hogy a saját kollekcióját aggatta a modellre. A fotók a tavaszi/nyári számban fognak megjelenni. Egészen elképesztő testfestést kapott a modell! Zombie boy a…..
Most tessék szépen félretenni a cinizmust, a mondvacsinált celebek iránt érzett zsigeri ellenszenvet és undort, és értelmezni a posztot. Nem bértollnokságból született, nem felkértek rá, hanem jött, mert jönnie kellett. Az RTL Klub idei jótékonysági akciójának mottója: Minden…..
ászív 2011.03.15 14:39:14
@Ember maradok: igen, ESZKÖZT kapnak nem egy tál ételt.
abban van némi igazság, hogy szülnek-szülnek folyamatosan, de van erre más példa is. a Tényekben a kullancs elleni oltásól volt szó, és a családnak 6 gyereke volt -és most érkezik a hetedik. és nevetve mondták, hogy nem tudnak kullancs elleni védőoltást adni a gyerekeknek. szerintem ez az igazán felháborító.
és a bejátszásban szereplő családfő is dolgozott, ha figyeltél volna.
a megélhetési bűnözésről pedig ítélkezni, nem helyes dolog, hiszen akik a kénylmes házukból osztják az észt, el sem tudják képzelni milyen helyzetben vannak azok. nyilvánvalóan ledőlnek bizonyos társadalmi korlátok, hiszen adott helyzetben nem az a legfontosabb. nem helyes, de az itélkezés felettük sem az...
Zoli október végi máltai kiruccanásáról készült beszámolójának második része következik. Tehát, ahogy megérkeztünk Máltára, egy kis sétával elértük a reptér bejáratát, egy kicsit fura volt, mert keveredtünk a beszállókkal. Innen pár perc alatt ki lehetett jutni a…..
comment:com Normalizálódunk 2010.09.23 16:30:00
Két nap gyengébb eresztés után végre megint kezd normalizálódni a program, sokminden azért nincs, de az alapanyag kifejezetten jó. Ez már a második pozitív hangvételű ajánlóm a héten, ha így folytatjuk, szívembe zárom a programszerkesztőket. Filmekkel kezdünk, azon belül is a…..
ászív 2010.09.24 10:26:24
@Tesztelo.hu: a tervek szerint a 7. évad télen érkezik a Cool-ra!
Egyszerű e-mailnek indult, de végül a sok címzett miatt amolyan kvázi nyílt levél lesz belőle, mert a maga bulváros módján mégis "közérdekű". Kurva hosszú, de aki nem néz tévét, úgyis ráér elolvasni, nem?Kedves comment.com, kedves tévénemnéző "civilek"…..
ászív 2010.09.23 09:53:19
@yanchi345: csak azt áruld el nekem,-és ez bármelyik álőszinte nem tvze kmert az tönkretesz emberkére vonatkozik- miről tudtok ti beszélgetni a barátaitokkal, illetve ti ettől jobban érzitek magatokat,hogy mindenkinek hangoztatjátok a nemes szokásotokat. szinte lesajnáljátok azt aki nem azonosul a nézeteitekkel, és jön a pörköltszaftos-borsodis-kiégett-elhízotzt disznó sablon.
én tudom, hogy jó komoly dolgról beszélgteni na de mindig azt sem lehet. egyébként a nem tv-zők elég hasonlóak a szépirodalmat olvasók táborához, akik szintén imádják hangoztatni a felsőbbrendűségüket a "ponyva" könyvekről szóló cikkek alatt. amúgy meg a comment:com tényleg jó blog!
Egy biztos, nem árt majd meg a Született feleségeknek a vérfrissítés, a hetedik évadjába lépő sorozat ugyanis már nem a régi. Az ABC több új karaktert is beépít majd a műsorba, sőt a hírek szerint lecserélik Pennyt, Tom és Lynette Scavo lányát. Kendall Applegate két évaddal…..
ászív 2010.07.23 15:03:58