Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prosztóék

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett az új Tarantino-opusz első trailere. A műfaját tekintve western Django Unchained főszereplője a Jamie Foxx által alakított rabszolga, aki egy fejvadász (Christoph Waltz) segítségével megpróbálja feleségét kiszabadítani egy gonosz ültetvényes (Leonardo DiCaprio)…..
   Annyiból releváns hír ez egy jogi posztba, hogy a joghallgatók jelentős hányada a Budaörsi úti kollégiumban szocializálódott. A kolesz a fénykorát a kilencveneses évek elején élte, olyan halhatatlan figurákkal, mint a joghallgatóként kezdő Optikás, aki a…..
A tizenötödik születésnapját egy (dupla) best of-lemezzel, meg egy, az alkalomhoz méltó koncerttel ünneplő Heaven Street Seven kegyetlen utazásokról, koncertélményekről, kolbászokról és kerítésekről mesélt nekünk. Előtte viszont hallgassuk meg a zenekar Utazás a…..
prosztóék 2010.10.29 23:24:53
Emlékszem, ahogy a kanapén fekve áhítatattal lapozgattam gyerekkorom egyetlen divatmagazinját, a nyugat ópiumát hazánkba csempésző Ez a Divatot. Ámuldoztam a nagyvirágos kartonruhák repülésén, az ondolált hajú és szolidan festett modelleken, és biztos voltam benne, hogy ez…..
Máté Péter feltehetően meg se izzadt azalatt az egy perc alatt, amit tegnap a rendes játékidő hosszabbításában a pályán töltött; játékának köszönhetően a Debrecennek mégis jó esélye van, hogy megnyerje az EL (avagy Eszméletlen Lúzerség) 2010/2011-es idényét. Könnyen…..
prosztóék 2010.08.27 20:20:43
@hagyma:
Anélkül, hogy magamra venném, és lehet, hogy tényleg hülye vagyok, de én már semmin se lepődnék meg.
Mielőtt a jótékony feledés homálya nyelné el az előző évezredet, emlékezzünk meg utolsó évtizedének SF terméséről. Olyan filmek kerülnek most terítékre, amik valamilyen szempontból meghatározták ezt a dekádot. Fellebezésnek helye van, reklamációt elfogadunk. A legjobb…..
prosztóék 2010.08.15 14:03:31
@shitgun: Azért nem fér bele mert akkor ugyanaz lett volna a vége mint a 13. emeletnek. Szerintem megírták az első részt (ami szerintem megérdemli az első helyet, főleg akkor, hogy mennyien próbálták meg utánozni) aminek a sikere mindenkit meglepett, aztán valamit gyorsan le kellett akasztani a falról, és hát így sikerült...
Nem kisebbítve Christopher Nolan filmjének erényeit, nyugodtan kijelenthető, hogy az Eredet történetében kevés olyan elem található, amelyet ne láthattunk volna korábban különféle sci-fi és cyberpunk-klasszikusokban. Piszkos12 rovatunk mostani különkiadásában összeszedtük az…..
prosztóék 2010.08.11 15:35:56
@repecs:
eredet nem ragadott magával túl eccerü persze lehet, hogy én vagyok bonyolult
Sólyom egy olyan ember benyomását keltette, aki csak egy dolgot érez biztosan: magát érzi kényelmetlenül a szerepében. (Fotó: metropol.hu/MTI) A Sólyom László távozását kísérő sajnálkozó reakcióiból úgy tűnik, bal- és jobboldalon egyaránt nagyon sokan szerették volna,…..
prosztóék 2010.08.09 12:31:25
@szakállasbácsi:
Egy Karl Marx avatar mögül morálról oktatni az embereket kissé ironikus.
Nem értem miért akarják beállítani egyes emberek igazságbeszédnek az Öszödi beszédet, mert hogy nem akart semmit se kezdeni az országgal, arra jó példa azt amit utána csinált évekig. Elismerem lehet, hogy nem csapta be a népet, de egy embert igen és az én vagyok, mert 2006-ban az MSZP-re szavaztam, és soha többé, amíg Feri bloggol ebben az életben.
Sólyom László, meg azt tette, amit úriember tehetett ebben a helyzetben. Elment addig, amíg lehet és nem tovább. Ha Fletó lemond, találnak azonnal egy új miniszterelnököt, akkor lehet, hogy még mindig van SZDSZ és Orbán nem miniszterelnök most.
Nem tudom mit csinált volna Göncz Árpád és Mádl Ferenc az öszödi beszéd után, de valószínűleg csak néztek volna, mint Rozi a moziban és nagystílűen, nagyvonalúan, kompromisszumkészen hallgattak volna, mint annyian ennek az országnak a történelme során...
B-oldal TOP5 sétálós klip EVÖR 2010.08.03 07:49:00
A klipkészítésben legalább annyi klisé van, mint a "normál" filmszakmában, így nem csoda, hogy minden ősszel érkezik egy-egy mélabús, "elhagyott a szerelmem, esőben szomorkodom"-típusú klip, majd tavasszal megérkeznek az "együtt bulizunk a szobában,…..
Jó, értem én, hogy valakinek még a Mars csoki is keserű, de azért az mégse járja, hogy hetet-havat összehordunk és egy kalap alá vesszük az összes vezetőjét Magyarországnak. Bede Márton tegnap közölt cikkéből pedig sajnos az derül ki, hogy a méltán híres újságíró…..
prosztóék 2010.07.28 10:21:46
@autodidakta agysebész: Ne haragudj, de te az operálást a saját agyaddal kezdted?
Hosszú, ámde annál alulmotiváltabb karrierem alatt számtalan munkahelyet végigpróbálhattam és ezek mindegyikén gyakoroltam a munkahelyen való alvás veszélyes, de bizsergetően élvezetes gyakorlatát. Ez azonban egy igen nehéz tevékenység, aki már próbálta, tudja miről beszélek.…..
  Talán emlékeztek rá, egy több mint 40 ezer négyzetméter alapterületű (nagyjából egy Allee-nyi) bevásárlóközpontot terveztek a kisföldalatti Mexikói úti végállomásához, ám ebből úgy néz ki nem lesz semmi. A tervet a Központi Tervtanács meszelte el tegnap, mint a Napi…..
Úgy tűnik, nem csak a pártok szeretnek ígérni, hanem az ásványvizek is, csak a vizek úgy ígérnek, hogy eljátsszák, mintha nem. Meglepő módon két konkurens márkára is rábukkantunk, melyek nagyon hasonló módon játsszák el, hogy nem. Ez itt a nemrég átpozícionált Kristályvíz…..
Jól indult a hete Gerendai „Nullszaldó” Károlynak, az biztos! Hétfőn, azaz március 15-én megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét, kedden pedig azzal keltették reggel, hogy étterme, az évek óta egyenletesen fantasztikus minőségű Costes lett az első…..
prosztóék 2010.03.18 02:16:12
Ronald McDonald's piros csíkos bohóca egy megátalkodott bűnöző, akit a kemény Michelin-kopók üldöznek, miközben ő túszul ejti a Bob's Big Boy szendvicslánc kabalafiguráját, aki éppen a Haribo-fiúcskával próbált lelécelni az állatkertben az iskolai csoporttól, és aki később…..
prosztóék 2010.03.09 18:35:09
Ha azt kérdezitek, mi keresnivalója volt az átadáson, azt mondanám, hogy szinte minden menő színész tőle veszi a számítógépét, bizonyára megpróbált rátukmálni Cameronra és Jeff Bridgesre néhányat a lassan kifutó MacBook Prókból. Többen hallották, ahogy Sandra Bullock…..
RED HOT CHILI PEPPERS, 2006. DECEMBER 6., BÉCS, STADTHALLE Beck Zoli a sofőr, de mivel külön vettük meg a jegyeket, csak a helyszínen derül ki, hogy Zoliék fent, valahol a lelátó magasában fognak ülni, amíg mi lent, a színpadtól alig 8-10 méterre állhatunk. Irigyelem is magunkat…..
prosztóék 2010.03.05 19:46:09
@NiHiL: Igaz. Bocsesz.
prosztóék 2010.03.05 23:28:05
@=Ford Prefect=: Azt nem mondtam, hogy hosszú volt. :) De addig legalább jól zúztak, és Anthony sokat kommunikált a közönséggel.
Vajon melyik sör lehet az, amit - költségben - csak a Honda és a Pepsi reklámja előz meg? Nem annyira meglepő a válasz: a Guinness. AMV BBDO nevű reklámügynökség készítette el a Guinness „Tipping Point” fantázianevű reklámját, amelyben rengeteg híres szakember vett…..
Ha te is szeretnéd esetleg megnézni a neten azt az 1010 képet amit megvett Magyarország, és a miénk, hát irj ide egy igent. Ismét nekifutok, szerintem fontos lenne hogy megismerhessük az egész anyagot, és ne Capa születésének 100. évfordulóján a mindenkori kultuszminiszter…..
prosztóék 2010.03.05 14:28:49
Type O Negative, 1997. július 19., Budapest, Petőfi Csarnok Az October Rust volt az aktuális lemez, amivel kapcsolatban még a rádióbarát jelző is felmerül, de erről majd később. A koncert előtt az MCD lemezboltban volt egy dedikálás, ahol nem csak aláfirkantották a jegyemet, de…..
Pearl  Jam, 1996. november 17., Budapest Sportcsarnok Ülőhelyem volt, így egy színházi távcső segítségével vettük szemügyre Eddie tokáját és  Jack Irons öreges dobolását. A Red Hot Chili Peppershöz hasonlóan a Pearl Jam is csak egyszer járt eddig Magyarországon,…..
prosztóék 2010.02.05 19:16:01
Gróf Balázs jegyén játszik, hogy tiszteletjegy. Haha.
Én a saját pénzemből mentem el, és jól éreztem magam. Pajzán Gyulával pogóztunk az Dzsi Áj Dzsók között, akik olyan egyszerűek voltak, mint a faék. Azt hiszem 18 emeletes buszt számoltam a parkolóban, amivel az amerikai katonák partraszálltak a BS-ben. A Pearl Jam lendületes volt, Eddie lelkes, bár az látszott, hogy az együttes csak a Ten és a Vs számait szereti játszani, és az est többi részében Eddie Vödör házizenekarjának fizetett alkalmazottai. Másfél-két órát játszottak és jól.

Voltam az RHCP koncerten is 96-ban. Összesen 60 percet játszottak, és Dave Navarro olyan arcot vágott végig, mintha nagybőgővel dugták volna seggbe hátulról lassan és szisztematikusan. Ennek ellenére nagyon jó bulit csináltak. Olyan pogó volt a Kisstadion katlanjában, hogy én szó szerinte az életemért küzdöttem, pedig 184 centi vagyok és (akkor még) kellően kisportolt. Az RHCP tényleg utálja a 1HM lemezt pedig zseniális, akárcsak az összes többi kivétel nélkül. Én azzal a koncerttel is elégedett voltam, mert amíg játszottak, addig jól nyomták. Aztán láttam őlet 2003-ban Bécsúlyhelyen Johnnal, akivel 2 óra 10 percen keresztűl zúztak kb. 60 ezer embernek, akik közül (nekem úgy tűnt, hogy) minden 3. magyarul beszélt. Látszott hogy nagyon élvezik, amit csinálnak és Flea és Fru szétjammelték az agyukat. Milyen kár, hogy John megint megbolondult és otthagyta a többieket, mert ők egymás nélkül nem az igaziak. MIndegy. Életem legjobb koncertje volt, meg talán a Beastie Boys a Balaton Sounodon, meg Iggy Pop 96-ban a Szigeten. Istenem milyen rég is volt....