Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www.dani

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Izgalmas könyv jelent meg, egy amerikai séf vallomásai a szakmáról, amit elsőként magyarra fordítottak le. Kicsit belemelegedtem a beszélgetésbe vele, így elég hosszú olvasmány, de hétvégére pont jó lesz talán.És lehet nyerni dedikált példányt! Michael Gibney, New…..
www.dani 2014.11.23 18:17:19
Ha már megint pajzán csütörtök van (ami szerintem visszatérő rovat lesz), akkor ideje bemutatnom azt a nagyajak spirál piercinget, aminek az alapjait pár hete készítettem el.Az éxer maga egy aranyműves kezei által készült el, és ezen a képen a piercing körüli bőr teljesen…..
tegnap készítettem, és a horgonyt és a feliratot is kézzel rajzoltam föl, ezért lehetnek eltérések a fekete és a piros kontúr között, de szerintem így még jobb is, mintha full szabályos lenne. Mégiscsak minimál, meg absztrakt vagy mi:) klikk a képre!   ..
www.dani 2010.02.10 20:54:52
Az alábbi tetoválást Lukács Anita készítette, aki szerintem a portrékat (és persze minden mást is) tökéletesen meg tudja csinálni. (És ezt nem azért mondom, mert vele dolgozom:)) A mű három alkalomból készült el...
www.dani 2010.02.10 20:05:29
@Frucsasz, az őzikelány: én még mindig látom a horgonyt.
ittvan a lábfejemen :P
na jó, igazából csak elkezdtem firkálgatni aztán a jobbakat meghagytam. Igazi minimál és absztrakt (mostanában ez a két kedvenc szavam mindenhol ezt mondom:)) rajzocskák ezek, amiket szívesen tetoválnék!a képre kattintva eljuttok a többi képhez is!..