Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hümhümm

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magammal versenyzem, és vesztek...
Új klipet készített a Hangmás, most éppen a második lemezről, a Katonák voltunk című számhoz. A forgatás a Pannónia Filmstúdióban zajlott május közepén, népes stábbal és nagyon különleges technika bevetésével, egy 1980-as rövidfilmből merítve ötletet. A videóról és a…..
hümhümm 2010.06.29 11:55:18
@GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google.":
Az bizony. Csak Curtis ezért jobban csinálta...:D
hümhümm 2010.06.29 13:10:41
@GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google.":
Az semmi, élőben meg úgy rángatózik, mintha magyarországon senki se látott volna még JD koncertfelvételt...
Nah akkor hagytam ott őket.
Otthon, takarítás közben szeretek hardcore-t hallgatni, ezzel motiválom magam erre az utálatos tevékenységre. Mikor a kertben buherálom az autómat, akkor pedig régi metállemezek mennek. Nálam a zenének komoly funkciója van...
hümhümm 2010.06.25 16:51:27
@DJ Etus:
azaz :D
The Gipsy Way címmel különleges single-t ad ki az Ektomorf a fesztiválszezonra. Igazából ez a legutóbbi lemez, a What Doesn't Kill Me... fesztiválverziójához jár, de külön is lehet majd kapni. A kislemezen az Alice In Chains We Die Young-ja, a Soundgarden Rusty Cage-e, valamint egy…..
hümhümm 2010.06.24 19:01:22
@Abramelin:
Nincs is felemelőbb egy jó kis ebéd utáni cigányozásnál, ugye?
Gratulálok pajtás.
A Pat Metheny Group júnuis 30-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon játszik, ezzel Metheny is a visszatérő vendégek közé játssza magát. A körülötte rotálódó zenészek közül ezúttal Lyle Mays zongorista, Steve Rodby basszusgitáros és Antonio Sanchez dobos kísérik el. Az…..
Az évet Péter Bence zongorajátékával indítottuk a B-oldalon "Hungary Has Talent" felkiáltással, aki John Williams több művét foglalta össze zongorára, és nem soknak tűnő 18 évével elég szépen leiskolázta a zeneműveket. A kommentekben sikerült megállapítani, hogy…..
hümhümm 2010.06.22 22:21:43
@altero:
te egy hatalmas idióta vagy.
The Dead Weather – Sea Of Cowards (Third Man) A Tennessee állam fővárosából, Nashvilleből származó The Dead Weather valóságos szupergrupp. Születése 2008 nyarára tehető, amikor Jack White épp nem a White Stripesot, hanem egy másik projektjét, a Raconteurst turnéztatta. A…..
hümhümm 2010.06.04 15:14:57
@thebigthreekilledmybaby:
Ha a gallagher gyerek mondta vna még oké lenne hehe
Semmi kétség afelől, hogy 1969 augusztusa fordulópontot jelentett a békemozgalmak történetében. Nem kissé ironikus hát, hogy olyan zenész vált a Woodstock Fesztivál státuszszimbólumává, aki csupán a drogfogyasztás terén tudott közösséget vállalni a pacifista…..
hümhümm 2010.06.02 09:13:59
@nancyboy:
nyuginyugi, lehet, hogy csak a converse által fizetett kötelező wikipédia-átfogalmazásról van szó...:D

Egyébként inkább 100, negyven éve lejárt höndrikszes poszt mint egyetlenegy Kylie Minogue-os, én azt mondom...
Köztudott, hogy James Hetfieldnek, a Metallica énekesének, régebben elég sok gondja akadt az alkohollal. Elmondása (és a Some Kind Of Monster című film) szerint függősége miatt a 2000-es évek elején a zenekara is majdnem feloszlott. Hetfield azonban elvonóra ment, állítólag ma már…..
hümhümm 2010.06.01 21:25:50
@nemazenyem:
Jah, aztán 40 évesen rájössz, hogy nem éltél eleget és otthagyod a feleséged meg a gyerekeid egy ribiért, pár gramm kóláért meg egy kis piáért...
hümhümm 2010.06.01 23:50:13
@queensryche:
Énis toltam minden szart korábban amit elém tettek, szépvót, jóvót, 1általán nem bántam meg, de így 23 évesen örülök, hogy ezt a korszakot 16-20 éves korig letudtam.
Egyébként is, ki a faszom vagy te, hogy akárkinek is megmondd, hogy mit csináljon? Az oké, hogy egy herkás jóbarátot bebaszol az elvonóra, de ilyen, hogy cigi, meg kaja...az agyam eldobom.
Túl sok levegőt nem vett véletlenül?
A haverod valószínűleg azért tolja a "fiatal vagyok még" vagy "eccerélünk" dumát, mert a haverod és nem akar megbántani. Közben meg nagyon jól tudja, hogy az ilyen megmondó, ütnivaló köcsögöket McDonalds-al kéne kivégezni...
hümhümm 2010.06.02 08:24:04
@nemazenyem:
Nem tudom eldönteni, hogy most te nem tudsz olvasni, vagy a szanaszét hasadt tudatod űz veled tréfát.
Csak sejthető, hogy a kommented melyik része vonatkozik rám, és melyik queensryche-ra, mert szépen sikerült két külön személyt egyazon kollektív tudatként kezelni...
Épp ezért nem is nagyon tudom melyik részével értsek egyet, pedig néhol van igazság abban, amit mondasz.
Eric Singer 1991 óta már a harmadik turnust húzza le a Kiss dobosaként. Az idén 52 éves zenész korábban Alice Cooper, a Black Sabbath vagy az Avantasia tagjaként is feltűnt, játéka ötven albumon is meghallgatható. Ma este, a Papp László Sportarénában élőben nyomja majd el a Sonic…..
hümhümm 2010.05.29 19:55:21
@The Man Who Laughs:
Akarod mondani, Roger Waters "Fal" koncertjén?
Május 30-án, délután kettőkor tartják a napokban, gyomorrákban elhunyt Ronnie James Dio rockénekes nyilvános megemlékezését Los Angeles-i Hall Of Libertyben, ahová szabadon mehet minden rajongó. Ezt a megemlékezést akarja tönkretenni demonstrációjával a Westboro Baptista…..
Múltkor már adtunk egy linket a Nudedragons fellépéséről, most viszont itt egy profin rögzített videó is róla. Aki nem tudná, a Nudedragons a Soundgardent takarja, akik 13 év után álltak össze újra, és ez volt az első, titkos fellépésük Seattle-ben, a Showboxban. A buli hírét…..
hümhümm 2010.05.03 21:19:20
@Trotter:
próbálj meg elvonatkoztatni a cornell kurválkodásaitól és jó lesz meglátod...:)
Már egy jó ideje fotókat posztolt Trent Reznor a Nine Inch Nails weblapján, amik alapján arra lehetett következtetni, hogy dolgozik valamin, viszont most már videó is kikerült a netre, igaz egy teljesen új helyre. Egész pontosan a How To Destroy Angels weboldalára, ami Reznor és…..
hümhümm 2010.05.03 21:12:41
@fiokosszekreny:
te nyilván buzi vagy akkor, esetleg fasiszta...
A Vatikánnak elkel mostanában a pozitív sajtó, hiszen a papok gyermekmolesztálási ügyeit eltussoló katolikus egyház nem tartozik a legnépszerűbb szervezetek közé jelen pillanatban. A sajtósuk viszont ügyes, az tuti, hiszen hivatalos lapjukban, a L'Osservatore Romano hétvégi…..
hümhümm 2010.04.17 22:46:17
@AdamT:
Hozzájáruuult? Le ne szopjalak már? Te jó ég...!
Az emberi fejlődéstörténet 1800 évének tönkretételéhez, ahhoz tisztességesen hozzájárultak. Nagy gondolkodóink megkínzásához és elégetéséhez: ahhoz is hozzájárultak. Több százmillió agymosott gyermekmolesztáló kitenyésztéséhez? Ahhoz is. Örülhetünk, hogy nem másztunk vissza a fára a milétoszi kultúra után egyből.
Kommunikációt vált??
Attól, hogy egy magát "pápának" nevező hamis individuum bocsánatot kér a twitterén az elmúlt évezredek gyötrelmeiért, még nem fogjuk elfelejteni az egészet, csakmert "régen volt".
Menny te a picsába, már ne is haragudj.
hümhümm 2010.04.19 09:17:06
@AdamT:
Nos, alapjáraton nem kenyerem itt vulgárkodni, de te meg az egyneuronos társaid egy fingnyival sem érdemeltek többet. Kábé arra vagytok valók, hogy jól felbasszátok az agyamat, amint az meg is történt.
És képzeld, egészen véletlenül olvastam/kutakodtam a témában, éppen ezért még jobban felkúr az álszent dumád. Engem akarsz olvasásra buzdítani, amikor hozzá se tudtál szólni az érintett problémakörhöz...szánalmas.
Az oktatásos/egészségügyes terelő szöveg elég gyenge próbálkozás volt, bár a második vesszőig majdnem elhittem, hogy valami értelmeset fogsz írni, én kis naiv.
Engedd már meg kérlek, hadd utáljam kedvemre a gyermekmolesztálókat. Kérdésedre válaszolva: igen, utáljuk őket, te beteg fasz.
De külön kiemelném a mondanivalód csúcspontját, hogy majd halálom után derül csak ki, hogy ki is az agymosott...:D Hát ezen jót röhögtem. :) A sarokba szorított patkány istennel ijesztget hehe:D Feldobtad a reggelem nah.:)
Jöhet az istennemverbottal duma húúúú xD
Holdvilágos címmel megjelent a Napra második albuma a FolkEurópa Kiadó gondozásában. A zenekar új lemezén tovább viszi a rájuk jellemző progresszív rock és népzene ötvözetét, de Bartók Béla öröksége is ugyanúgy tetten érhető rajta, mint Both Miklós gitáros-énekes…..
hümhümm 2010.04.17 21:01:01
@pitybull:
Eléggé elnézted az elnézést akkor...Vannak zenészek is dögivel, csak ők talán még annyira sem tartják a Malmsteen-t, hogy egy ilyen gitárhősös posztba írogassanak.
Az ilyen Satriani meg Vai féléket csak a hozzád hasonló egydimenziós szerencsétlenek tartják a világ legjobbjainak, akiknek az számít, ki tud lefogni több hangot egy másodperc alatt.
Szánalmas.
Nem akarok itt claptonozni meg gilmourozni, de gondolkozz már el picit.
hümhümm 2010.04.19 03:45:17
@eukano:
én már egyszer megtettem, többször nem fogom, ha ennyire rá vagy izgulva vissza lehet keresni nyugodtan...
de állítom, hogy próbatermi paravános sufnistúdiós felvételeink jobban szólnak, mint ez. mintha nem is lenne masterelve, vagy nemtudom...
Ugyebár hamarosan érkezik a többek közt Jack White-ot, és Alison Mosshartot foglalkoztató Dead Weather második lemeze. Az első nagyon jó volt, és komoly elvárásokat nyugodtan görgethetünk a visszatérés elé is. Ugyanis Jack White neve már garancia a minőségre. A karrierje…..
Szerda éjfél körül, valószínűleg szívelégtelenségben, meghalt Peter Steele, a Type O Negative énekes-basszusgitárosa. Először egy pletyka indult el Mistress Juliya Twitter-oldaláról, akivel állítólag Kenny Hickey, a zenekar gitárosa közölte a hírt, ezt Brandon Geist, a…..
hümhümm 2010.04.18 17:11:30
@Szadocica:
van a Léjdi Kakának halós száma?
írjátok már meg, ha igen, és akkor betehetnénk egyszerre....xD
Jim Marshall fotós készítette az alább látható 15 képet olyan zenekarokról és előadókról, mint a Led Zeppelin, a Grateful Dead, a Beatles, Jimi Hendrix vagy éppen Janis Joplin. Az idén márciusban elhunyt művész volt az egyetlen fotós, akita backstage-be beengedtek a Beatles utolsó…..
A nemrég szólólemezzel jelentkező ex-GnR-gitáros április 10-én, a legendás Roxyban indította lemezbemutató turnéját, amin Myles Kennedy feladata lesz majd elénekelni sz összes nótát. A koncertről készült felvételekről szerintem lejön, hogy Kennedynek jó hangja van, és elbír…..
Az dél-afganisztáni Marjah tartományban állomásozó amerikai katonák furcsa módját választották a tálibok elűzésének a környékről. Óriási hangerővel játszanak nekik rockot és metált az autóikról, ami állítólag még kilométerekkel távolabb is zavaróan hallatszik. A…..
Elkészült a videó az Esti Kornél Ki van kint dalához, ami elvileg az első a tavaly megjelent Egytől egyig lemezhez, gyakorlatilag pedig a második, mert még régebben, 2008-ban forgattak egyet a Panodrámához, de nem a nagylemezes verzióhoz. A Vad Róbert által rendezett klip első…..
hümhümm 2010.04.08 15:04:39
@Dzsófaszalasszó:
olvasd el mégeccer a kommentem...:)
az mr2 kompatibilitás nem hiányolni való jó, hanem elkerülendő rossz, amibe most belefutottak, hogy direkt, vagy sem, nemtudni.:D
különben egyetértek
hümhümm 2010.04.09 00:09:19
@florence:
te végigolvastad a kommenteket??
egyáltalán: tudsz te olvasni??
faszom.
megint egy csökkent értelmi képességűnek kell magyarázni, hogy igenis ismerem(jük) a zenekar eddigi munkásságát, így még jobban felbasz ez az okádék dal, mintha az egész repertoárjuk okádék lenne. de baszottul nem az, tehetséges banda, jó szövegek, de ez most mellément, van ilyen.
semmi gond, ilyen "nagyvilágba fikázóknak" van a youtube mint én, mehetek keresni normális kornél számot, mert van egy rakat.

a picsába már :D
hümhümm 2010.04.10 16:45:28
@kardoskardos:
ejjha, bevallom, megkönnyeztem a kommentedet...:D
nyilván nem hallottál még akkor igazán a "gyűlölet hangján" szólni.
mondjuk akkor szoktam, amikor egyesek szövegértési nehézségeik lévén kiforgatják a szavaimat, igen.
de most nem fogok, csak azért sem; a kornélék meg jobb, ha szokják, hogy ilyen patkányokkal van tele az ország, akik szeretik a zenéjüket, de van olyan dal amit nem.
szomorú világban élünk.
Hosszú betegség után, április 8-án reggel 64 évesen elhunyt Malcolm McLaren, a Sex Pistols "feltalálója", szellemi atyja, az angol popkultúra egyik kulcsfigurája. McLaren karrierje a A 70-es években indult, miután művészeti tanulmányait befejezte (kirúgták az iskolából)…..
hümhümm 2010.04.09 22:07:56
@Zombika:
jól tudod, sőt, egyesek szerint magát a hip-hop-ot is ő vezette be a mainstream-be, elég durva...
nemtom, hogy ez most legenda, vagy valóság; hozadék vagy deficit...:D
(szerintem deficit, de hagyjuk inkább:) )
A Soundgarden legutóbb akkor bolygatta fel a zenei világot, mikor hirtelen feléledt a weboldaluk. Utána viszont csend lett, egyik tag sem nyilatkozott a fura mozgolódás ügyében (sőt, volt aki tagadta az egészet közeli forrásokra hivatkozva) és, ha ugyan el nem is felejtették az emberek…..
hümhümm 2010.04.07 16:28:10
@meis:
télleg belehettél, mert az úgy van, hogy:
blekhóóóóól-szááán, vóóntcsukáám :D
hümhümm 2010.04.07 17:01:00
@meis:
hehehehehe :D
ezen nem veszünk össze xD
hümhümm 2010.04.09 19:41:34
@Pinkpöröly:
rosszkor? megnéznélek kiöregedett rockénekesként, hogy mit tennél, amikor rájössz, hogy nem tudod már megadni a családodnak azt az életszínvonalat, ami egész eddig biztosítva volt. :P

inkább ez szerintem, mint egy MTV CC valóságshow...:D
najó, gonosz vagyok, lehet hogy tényleg a zene szeretetéről szól azért.
Lényegében most magunkat reklámozzuk egy kicsit, ugyanis megjelent a New Noise első száma, ami szerkesztőségét tekintve szinte teljesen megegyezik a Lángoló Gitárokéval. A New Noise, a Planet Z magazin utódjaként továbbra is ingyenesen kerül az olvasók elé, viszont az…..
Method Man @ Petőfi Csarnok, 2010. április 1. Mikor általános iskolába jártam, az avasi srácok körében a hip hop volt a legkúlabb dolog, amit csak el lehet képzelni. Az osztálytársaim leszakadtabb része bármifajta szövegismeret nélkül is érezte, hogy ezek a négerek pontosan…..
hümhümm 2010.04.04 23:23:59
@progvog:
nah végre.
ha ki is kellett provokálni, köszönöm hogy megtiszteltél a válasszal.
amint elmennek a rokonok válaszolok...:)
hümhümm 2010.04.05 00:42:15
@progvog:
haladjunk visszafelé akkor:

1. igen, a potitekerős dumát most tökkomolyan felhoztam, de semmiképp sem szeretném, hogy kihátrálj, mégkevésbé azt, hogy megöld magad emiatt, lévén egész értelmes vitapartnernek tűnsz...

2. akkor most vágjuk ki lawrence-t meg anyádat (kevés ugyan a háttérinformáció, de egyikőjük sem azonsítható velem érdemben úgyhiszem):

"valaki szerintem viccesen reagált a 14 évesen tankcsapdás pulcsiban és acélbetkósban rohangáló unokaöcsémet megszégyenítő véleményedre, erre kontráztam rá, amire te az én direkt sarkított véleményemmel vágtál vissza, csak te már komolyan gondoltad.akkor neked mégis hogyan jött ki, hogy itt neked igazad van, én meg nem joggal hülyézek?"
a) egy szóval sem mondtam, hogy igazam van (ez itt egy vitafelület, szerettem volna, ha reflektáltok)
b) nem gondolom, hogy "sarkított", főképp azt nem, hogy "direkt" lett volna a komment; de legfőképp azt nem, hogy a te véleményed átiratával válaszoltam volna. Ha így gondolod, akkor mi itt elég szépen elbeszéltünk 1más mellett...

3. a tankcsapdás unokaöcséd eccer kinövi, én viszont legszívesebben visszautasítanám, de mégse.
elvesztené a varázsát, nem?
hümhümm 2010.04.05 00:48:09
@rizla:
drága rizla, tudom, hogy "legbelül" nem így gondolod :D
békejobbnak szolgáljon az alábbi link, őket mostanság találtam:
www.myspace.com/headlesstrio