Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KopaszMercis

0 bejegyzést írt és 7792 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Bazmeg! 2016.09.26 12:38:01
Drága honfitársaim helyenként hihetetlenek vagytok, basszátok meg!   Tekintsünk most el attól, hogy én is el tudok képzelni a tegnapi robbantásról számtalan konspirációs elméletet onnan, hogy Mindenórás Tábornok így akarja felpörgetni a közhangulatot, odáig, hogy maga Allah adta parancsba a no-go…..
A riói olimpia egyik szombati közvetítésében ifj. Knézy Jenő úgy adta le a női 100 pillangó egyik előfutamát, hogy közben egy szót nem beszélt arról, hogy egy 18 éves szíriai menekült, Yusra Mardini nyerte meg a futamot, ahogy azt tegnapi posztunkban megírtuk. A történtek után vasárnap délután jött…..
KopaszMercis 2016.08.08 08:57:13
@Mr Falafel: Mr Bevandorlo mit magyaraz?
KopaszMercis 2016.08.08 08:57:57
@11110000: nem "tőlem" hanem "nálam"... de nem vaj.. fuss neki még egyszer szegényember :)
KopaszMercis 2016.08.08 08:59:49
@liberálisleszaró: a fekalomániád aggasztó... terápiára gondoltál már? Nem mellesleg anyádra haragudjál, ha nem tanította meg rendesen, hogyan kell kitörölni a segged, és attól szaros, ne rám
Mi sumérok, etruszkok, kelták, szkíták és hunok, vagyis magyarok, egy emberként ejtünk el egy könnyet, mert a Pestisrácok információja szerint az Echo TV-nél felmondtak Szaniszló Ferencnek, a csatorna alapemberének, az összeesküvés-elméletek Juszt Lászlójának. 2008 augusztusa óta vezette a…..
KopaszMercis 2016.06.03 07:13:54
@Gibbonka26: majd keresnek a helyere masik majomembert. Jelentkezz Te harmadrangu szolganep tagja Te :)
Biztosan sokan tudják, hogy a DVSC labdarúgócsapatának indulója a Piros-fehér című Tankcsapda dal volt, melyet a zenekar nemcsak debreceni kötődése miatt írt a labdarúgócsapatnak, hanem mert maguk is nagy szurkolói voltak a klubnak. Nos, a zenekar úgy döntött, hogy jöjjön valami új, valami friss és…..
KopaszMercis 2016.02.17 19:59:00
Az angol The Graham Norton Show című talkshow-ban van egy szegmens, amiben behívják az utca (gondosan előszűrt) emberét, beültetik egy nagy piros székbe, és elmondatnak vele egy vicces sztorit. Ha a műsorvezető Norton és vendégei jónak ítélik, elmehet, ha nem, a szék felborul, ő meg kiesik belőle. A…..
KopaszMercis 2016.02.01 10:35:55
@McZozo: nekem.. is :)
A The Voice szabályrendszere kimondja, és most akkor idézem, nehogy elkúrjak valamit, hogy Azaz a szavazás az USA államaiból érvényes, pont. Ehhez képest Király Viktor Facebookján arra biztatnak, hogy a szabályokat megkerülve az énekesre Magyarországról is szavazzanak az…..
KopaszMercis 2015.11.10 12:07:22
@totorohun:
Kurva nagy... Viktorek (kornyeken) csaladra buzditanak, es nem azzal van a bajod aki csalasra buzdit, hanem azzal, aki szovateszi. Bravo.
Míg az angolt világszerte mintegy 335 millióan beszélik, addig kínaiul több, mint egy milliárd  ember társalog. Bár árnyalja a képet, hogy a kínai nyelv nem egységes, ugyanis a nyelvjárásoknak tekintett nyelvváltozatok olyan jelentős eltéréseket mutatnak, amely alapján külön…..
Nógrádi Györgyöt fél nap alatt kivégezte a magyar média Orbán Viktor-ellenes szárnya. A biztonságpolitikai szakértő, egyetemi tanár néhány óra alatt szélhámos kóklerré vált, aki holdkóros összeesküvés-elméleteket terjeszt obskúrus tévécsatornákon. Nógrádi Györggyel…..
Bocsánat a Limp Bizkit miatt. De tényleg. Nagyon rosszul érzem magam, hogy ilyen szart is inspiráltunk. - ezt mondta Tim Commerford a Rolling Stone-nak, aztán szépen elmerengett azon, hogy milyen gyönyörű is, hogy már nem léteznek. De Tim, léteznek, és még mindig játsszák a…..
A Last Week with John Oliver per pillanat a legjobb közéleti műsor a tévében és az interneten, ezért is érdemes figyelni, hogy milyen témákat dolgoznak fel. A legutóbbi adás kiemelt témája most a menekültválság volt, amivel kapcsolatban Olivertől tényleg megkapta mindenki a…..
KopaszMercis 2015.09.28 21:09:38
@prfact:
Nem nem olyan, mert azok tehetségtelen pojácák, ez pedig ennek a műfajnak - tudniillik televíziózás - a csúcsa. Tetszik nem tetszik. Primkóknak nyilván nem tetszik.
KopaszMercis 2015.09.28 21:10:36
@HJudy:
"Az fog történni, mint Amerikában"

Jah már azt hittem, hogy ismét nagyhatalom leszünk.. nem lenne szar, de ilyen hozzáállással nem fog menni soha.
KopaszMercis 2015.09.28 21:13:03
@Éhes ló:
Az te vadember, hogy folyamatosan ugyanezeket a faszságokat szajkózza mint te... amerikai külpolitika, szemét az usa hadsereg, idióták a politikusok, mihasznák és ostobák és kapzsik...

Ugyan azokat a faszságokat mondja folyamatosan mint te. Most akkor hülyék vagytok, vagy nem vagytok hülyék?
Trikorder Sorozatajánló: Louie 2015.08.31 07:31:01
A stand up-os nem csak humorista, a dolga nem az üres nevettetés. A stand up-os megfigyel, gondolatot ébreszt, és birtokolja minden figyelmünket. Hogy a közönség mindezen jól szórakozik, az csak a bónusz. Néha a vicc nem vicc. Az alábbi írásban a Louis C.K.-jelenséget vesszük…..
A tervek szerint a Fox egy évad erejéig visszahozná a képernyőre a 2000-es évek egyik legnépszerűbb sorozatát, a Prison Breaket, ami itthon A szökés címen futott. A tervek szerint ez egy limitált sorozat lenne, ami nagyjából egy tucat új részt jelenthet, és a TV Line szerint…..
A Bors azt írja, a hat éven át bolíviai börtönben ülő Tóásó Előd nem kért Friderikusz Sándorból és az Összezárva Friderikusszal című műsorból, és inkább Fábry Sándor talkshow-jába megy el, hogy meséljen megpróbáltatásairól. Pedig Hajdú Péter producer nemcsak…..
Napi 5 kiló kaja, Te bírsz ennyit enni? Neki muszáj volt, hogy formában tartsa magát. Nézzük is meg, hogy miből mennyit evett, aztán lehet utána csinálni :) Első étkezés30 dkg hal2 egész tojás2 bögre zabpehelyMásodik étkezés25 dkg hal35  dkg édes burgonya1 bögrényi…..
Nem is olyan régen a nagy nu metal korszak slágereit gyűjtöttem össze, és többen hiányoltátok belőle a pop punk vonalat, egyébként teljesen jogosan. A kilencvenes évek második felétől, egészen a kétezres évek közepéig ugyanis ennek a stílusnak is volt egy szép virágzása,…..
Van az a klasszikus, hogy minek megy Mayhem-koncertre az, akit váratlanul ér, hogy esetleg megdobják disznófejjel. Volt ilyen, be is perelték a zenekart, de ha jól tudom, akkor nem büntették meg őket, mert számítani kellett volna ilyen eseményre. Na most, aki volt már At The Drive-In-…..
KopaszMercis 2015.03.07 08:28:50
Igazán gáláns hangulatában volt a köztévé: miután tegnap kiderült, hogy csak 505 millió forintot költöttek el Rudolf Péter Kossuthkifli című sorozatára, mára azt derítette ki a Bors, hogy az MTVA csökkentette a Fábry Show költségvetését. A korábbi 22 millió + áfás összeg…..
Toldozzák-foltozzák az illetékesek a fizetős útdíjrendszert, hátha egyszer csak kikerekedik belőle valami értelmes verzió. Ami nekünk a legfontosabb, bejelentették, hogy mégsem lesz fizetős a reptér megközelítése. Azt azonban nem nagyon kommunikálják, hogy ez csak Budapest…..
A Charlie Hebdo szerkesztősége ellen elkövetett merénylet két, régóta velünk élő szólamot erősített fel: az egyik az általános muszlim- és most már bevándorló-ellenesség hangja, a másik pedig a cenzúra és az öncenzúra iránti igény. Bármelyiknek engedünk is a kettő közül, a terroristák elérik a…..
A Bors infói szerint a nagy átalakulás közepette a köztévénél elsunnyogták Fábry Sándor új szerződésének aláírását (pedig azt a rongyos 440 milliót csak ki lehetne gazdálkodni az évi 80 milliárdból, ugye), így jelenlegi állás szerint nem lesznek újabb humorbonbonok a…..
KopaszMercis 2015.01.22 08:30:50
@bollokcs:
Sztend ap mufaj!!!! AHAHAHAHAHHA EHEHEHEHEHE AHAHHAHA EHEHEHHE AHHAHAHA Mitch Hedberg Richard Pryor es George Carlin forog a sirjaban... A taho fingo orrat turo budos magyar paraszt es a sztend ap!!! AHAHAHAHHAHA EHEHEHHEHE
KopaszMercis 2015.01.22 10:44:27
@Hülye aki elolvassa!:
Magyarorszagon nincsen stand up... Bohockodo a segguket felto kozepszar a kozonsegnek (pl neked) tokeletesen megfelelo igenytelen szar moslek van.

Ez nem stand up. Ez vmi fajta humorosnaknszant olcso szinpadi maszturbacio... Menj el Vegasba, vagy New Yorkba. Ott talalsz stand up-ot. Vagy az amerikai HBOn, Netflixre gyartott cuccok kozott.

Itthon nincsen. Nem van. Neked valo igenytelen szar van. De ez nem stand up.
KopaszMercis 2015.01.23 10:24:22
@nyirok:
Nem álsznob, hanem sznob. Nincsen magyar stand up. Középszar vicceket mesélő magyar wannabe-k vannak
@axeleda:
Nem nincsen magyar stand up.
@Hülye aki elolvassa!:
Nem érted Louis CK-t, Sem angolul nem tudsz elég jól, sem az amerikai kultúrának csúfolt (mert kultúra ott nem nagyon van) milliőt sem érted. Ezért röhögsz azon teli torokkal, hogy "egyetek baracot annyi van mint a szar olyan mint a fos"...
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Mt Blog! Nehéz olyan világba gyermeket szülni, ahol egyes vezetők…..
A baloldali sajtómunkások figyelmébe. Ezek az álíltások nem tőlem származnak, hanem a mérvadó nemzetközi sajtó állításai az orbáni gazdaságpolitika sikeréről. „Az orbáni gazdaságpolitikát („orbanomics”) dicsérik a devizahitelesek védelméért.” (Financial…..
Milyen érzés, ha fél napon át bezárnak egy repülőgépbe, amely nem tud felszállni például köd miatt? Kevesen tudják a választ, de aki beleszalad ilyesmibe, biztos megemlegeti. Az utas majdnem teljesen kiszolgáltatott, miközben persze a légitársaság alapvető érdeke, hogy ne…..
KopaszMercis 2015.01.12 21:57:23
@Mészáros Laci:
Én utaztam Etihad business-en (nem első osztály, biznisz!), konkrétan az összes biznisz kabint kiszolgáló sztyuvinak meg kellett tanulnia fejből, hogy melyik székben mit isznak (gondolom hátul felírták és bebiflázták). Már nem emlékszem (már eleve részeg voltam, amikor felszálltam a gépre), hogy 2 v 3 sztyuvi szolgált-e ki minket, de mindenki tudta fejből, hogy mit iszom, ezen kívül végig volt mükődő wifi a gépen, és a majd 9 órás utat végig tudtam netezni az iPad-emről. Az összes amerikai, európai és ausztrál légitársaságot hatvanszor kenterbe veri az Etihad.

Just sayin...
KopaszMercis 2015.01.13 03:21:54
@Mészáros Laci:
Nekem aki trópusi tengerparton szeret nyaralni egyáltalán nem számít, hogy a Norvégok ebben is kurva igényesek. Le a kalappal előttük, de szarok rá, mert engem nem érint. Az Etihad és az Emirates viszont igen.
Az meg, hogy pár hülye alapján ítélj meg egy egész közösséget, elég meredek... lehet te örülnél annak, ha mondjuk téged az országgyűlési képviselőink alapján ítélnének meg, én viszont fel lennék háborodva, hogy a legsuttyóbb plebszhez hasonlítanak engem.
Lement a The Colbert Report legutolsó adása, és bár azért szűnik meg a műsor, mert Stephen Colbert jövőre átveszi majd a nyugdíjba vonuló David Letterman talkshowját a CBS-en, az már nem lesz ugyanaz. A The Colbert Report egyfajta szatírája volt a Fox News gyakran propagandába…..
KopaszMercis 2014.12.20 18:10:04
@killertom24:
Ha ertened ezeket az elborult jobboldali amerikai musorokat, kulonosen a radio musorokat, akkor ertened azt is, hogy mirol beszel a szerzo. Igy hogy veget er neked a vilag Hegyeshalomnal nehez rad haragudni a tajekozatlansagod vegett...
KopaszMercis 2014.12.20 18:10:59
@Virág et.:
Jo de nekik nem ulnek a nyakukon a kommunistak non stop a XX. Szazad kozepe ota
KopaszMercis 2014.12.21 11:04:04
@killertom24:
Egyreszt eletemben nem lattam se TVben se mashol magyar focimeccset. Mas reszt, sok mindent megmagyaraz ez: annyira vagod a temat, mint amennyire be tudod loni a korulmenyeimet. Ehhez nincsen mit hozzafuzni. Tovabbi jo felirat letoltest kivanok ;)