Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bambamacska

5 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember onnan tudja biztosan hogy megérkezett valami ungabunga országba, hogy a hatóságok értelmetlen vackokkal kezdik baszogatni (elnézést, ez a pontos kifejezés). Ez nem olyan, mint az amerikaiak mániákus bombakeresése, vagy a németek reptéri tulsúly-mániája. Nem.Ez olyan mint a…..
A „Műszer” névre hallgató olvasónk küldte az alábbi posztot. Dugás Szerelem, koktélok, szexmentes rúd meg traktor - fiatalság, bolondság, de egy-két helyen azért nekem is ökölbe szorult a kezem :)A belevalóA belevaló lány a szakközépiskolai fiúosztály kedvence,…..
Lehetséges az ösztönök legyőzése magasabb eszmékért? Képesek vagyunk számunkra örömet okozó dolgokról lemondani, csak hogy megdicsőüljünk vagy ez csak a regényhősök kiváltsága? Nem paradox, hogy miközben a teljes kielégülést keressük, a nihil állapotába kerülünk,…..
Mindenekelőtt fontosnak tartom leszögezni, hogy e törvényjavaslat a teljes dilettantizmus és idiotizmus jegyében született. Minden jelenleg is működő párt egyet értett a beterjesztők azon álláspontjával, hogy mostantól csak egyetlen eszme van, mely követendőként áll a nép és a…..
Mai beszélgetőtársam Candide, aki fogalakozása szerint az optimizmus személyes megtestesítője és kalandor. Történetét mindenki ismerheti, de most először engedett a kérésnek, hogy válaszoljon pár kézenfekvő kérdésre. Vágjunk is bele!   R: Nem érezte már a kezdetektől…..
Egyszerű érzés, szinoním az undorral – nekem. Van azonban, akinek egészen mást jelent. Többet, rosszabbat, nehezen körülírhatót, mégis bárminél erősebbet, valóságosabbat. Van, hogy ez az iszony egyenlő az életeddel. Vannak életek, melyek úgy telnek el, hogy az embernek,…..
Miközben a foci vébé javában zajlik, a világ szeme Dél-Afrikán, egyes források szerint a világ legnagyobb bűntettével körözött Ádám Lucifer kíséretében különösebb feltűnés nélkül  hagyta el bolygónkat tegnap, 2010. június 15-én, hogy a Föld Szellemével…..
Arktész: Ó, kedves Antarktész, milyen szép hűvös reggelre ébredtünk, csiripelnek a madarak, zümmögnek a bogarak, a természet ünnepe ez! Antarktész: Igazad van drága Arktészom, gyönyörű nappal áldottak meg minket az olymposziak! Arktész: Talán leszaladhatnánk a patakhosz és…..
A kék norvég megérkezett, nyugdíjazta a Pannon márkát, és helyette a nemzetközi Telenort adta nekünk. Szerintük jó az, ha a norvégok tapasztalataira is építhetünk, mert így legalább megtaláljuk a családot a Szabadság téren héderező hippik között. Vagy valami ilyesmi a…..
A honduraszi konyhán egyszerűen túlléphetnénk azzal, hogy tipikusan közép-amerikai, rizses-babos-tortillás és használ mindent, amiben bővelkedik a természet - halat, rákot, trópusi gyümölcsöt - vagy éppen nagyra nő és sok húst ad, mint a disznó. Egy nemzet konyhája viszont nem…..
Vannak már pár éve ezek a pálinkafesztiválok. Ott van az összes valamirevaló pálinkafőzde, lehet velük dumálni, végigkóstolni az újdonságaikat meg a régiségeiket. Szeretjük ezeket a rendezvényeket. Bár hosszú a sor a bejáratnál és kuponnal kell fizetni a kupicákért (éjfél…..
Tegnap 19:26 óta másképp forog a Föld, már ha forog egyáltalán. Én sajnos nem láttam élőben a nagy dirrel-dúrral beharangozott világfordító tévés reklámeseményt, épp a végéből csíptem el egy jelenetet, amikor a nagyon trendire és fiatalosra fodrászolt marketinges (szerintem…..
Felkerült a netre Banksy első filmjének ötperces változata. Az Exit through the gift shop című dokumentumfilmről eddig azt lehetett tudni, hogy a Sundance fesztiválon méltatták a kritikusok. És hogy a neves street artos mellett maga a filmkészítő, Terry Guetta is központi szerepet…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/11 Subject: Bukka Party - Jelentkezés To: bukkaparty@bevallalos.hu   Sziasztok Bevállalósok!   A siteon olvastam - edgeH a nickem - hogy jelentkezőket vártok a II. BukkaPartyra, ahol Throath Andival a főszerepben három lány egyszerre próbálja…..
bambamacska 2010.03.11 10:53:35
@"the dragon": ez Dezsőnek való. tuti elküldené őket a faszba. de természetesen csak azért sem fog előfizetni. őt keményebb fából faragták.
Dezső leveleit nem könnyű követni. Vannak napok, mikor nem zárul le egy történet sem. Ezért vannak napok, mikor itt sincs friss sztori. Ezeken a napokon a "Na, mi lesz ebből?" rovattal pótolja mostantól mailvadász a hiányt, ahol kibontakozófélben lévő történeteket…..
bambamacska 2010.03.08 11:53:23
Dezsőmail Subject: Fasrang 2010.03.08 09:17:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/13 Subject: Fasrang To: erika.szabaly@moore.hu   Sxia Erila!   Nagaon jú volrt a farsnag és Tr is csinosd voltlé! Mi lenmr ha talákloznáénk valamikor?:   Dezsa SLaes   From: Szabaly Erika Date: 2010/02/15 Subject: RE: Fasrang To:…..
From: ballala56@imail.hu Date: 2010/02/16 Subject: Sharkbusiness (Üzlet cápáknak) To: Hegedűs Dezső   Szervusz Dezsőkém!   Balla Alajos vagyok, a Kiadótól. Talán emlékszel, rendszergazdája voltam a Maros utcai irodának, aztán - mivel tanult szakmám meteorológus -…..
Dezsőmail Subject: Filmszerep 2010.03.01 10:45:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/26 Subject: Filmszerep To: Wolesinszky Balázs   Szevasz Baloo!   Téged láthattalak tegnap egy vitaminos reklámban? A spotban egy csaj ébresztett reggel - elég nagy volt a segge, ezt én biztos nem így csináltam volna, hiszen szerintem a nők…..
bambamacska 2010.03.01 12:41:41
@Eric_Cartman: abszolút osztom! lécci! :)
Dezsőmail Subject: Méltányosság 2010.02.25 11:37:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/11 Subject: Méltányosság To: szabsert@policebp13.hu   Tisztelt Szabálysértési Iroda! (Parancsnokság?)   Tegnapi napon kézhez kapott, szabálysértési bírság kiszabásáról tájékoztató levelükkel kapcsolatban az alábbi kérelemmel és…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/05 Subject: Szárnypróbálgatás To: foszerk@ifjuirodalmarok.hu Tisztelt Főszerkesztő Asszony! Nem az első a mostani "találkozásunk", hiszen anyám bridzspartnereként többször járt nálunk, ezzel kapcsolatos emlékei bizonyára pontosabbak,…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/15 Subject: Mozdulás szombaton To: Tom;Pallay Ervin;Peti;Soma Szevasztok! Jövő hétfőn leszek 34, ami tudom, hogy nem kerek, de egymás utáni számok és a legutóbbi ilyenen pont Ervinnel és Tomival ünnepeltünk, ha jól emlékszem az Új Vár klubban,…..
From: Marquille Szabolcs Date: 2009/09/14 Subject: JTL 2.1 eladó To: Billboard - Moore Sziasztok, upgrade miatt eladó 1 JTL 2.1 asztali (pc, notebook, TV, stb.) hangrendszer (2x15W+1x30W). 1 éves, szól rendesen. Irányár: 20e (bolti ár: 32e) Érdeklődni személyesen nálam, Szabi (HR)…..
From: Steel Gym Date: 2010/02/16 Subject: Steel Klubtagság To: Hegedűs Dezső Tisztelt Hegedűs Dezső! 2010. feb. 15.-én írt Panaszkönyv-i bejegyzést a kollegina nem tudja elolvasni ,és én sem ,sajnos. E-mail-ben kért válazst ,én is kérem ,hogy E-mail-ben is irja le a panaszt…..
Dezsőmail Subject: Tali 2010.02.15 08:21:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/13 Subject: Tali To: Bogi UnDR96.9 Szia Bogi! Akkor, ahogy megbeszéltük, ma este 19h Kodály tér! ;) A szobornál várlak, megismersz majd, szürke kabát, szürke sál (ha esik, kék ernyő, Moore logóval - ott dolgozom, azért), de tudod mit? Lesz nálam…..