Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vörös Nefelejcs

134 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 50 nm-es panellakás árából igazi csodákra lehet bukkanni! Nemrég összeszedtük azokat az ingatlanokat, melyeket ma a legalacsonyabb négyzetméterárral kínálnak a lakáspiacon. Az ingatlanok többsége természetesen a nagyvárosoktól messze, sokszor az északi, keleti és déli…..
Vörös Nefelejcs 2016.07.04 07:59:39
@mojoking77: Speciel Holle anyó - az én szememben - jobban megtestesíti a realitást, mint a te szöveged.
Egriként ide-oda kerültem, voltam mindenhol, és mondhatom, hogy nincs az a pénz, amiért Pestre vagy bármilyen nagyvárosba mennék lakni. Nekem nem lehet megfizetni azt a koszt, zajt, levegőt, amit a pestieknek ki kell bírniuk. Nagyon örülök, ha ez nekik nem probléma, ha szeretik, de a magam nevében csak vidék, minél kisebb hely, annál jobb. El tudom foglalni magam anélkül is, hogy más gondoskodna erről... és nem hinném, hogy egyedül vagyok.
Pont Szalonna, és pont cigánylakta falvak nem jönnek számításba, és pont úgy csöppentem ide, mert szeretném kideríteni, hogy merre érdemes menni, de csak kis falu jöhet szóba.
Az Országos Választási Bizottság úgy döntött, nem lehet aláírásokat gyűjteni arról, hogy a kutyát ehető haszonállatnak nyilvánítsák. A népszavazást kezdeményező magánszemély azt a kérdést szerette volna hitelesíttetni: "Kezdeményezzük a vonatkozó …..
Bármely ország miniszterelnöke mondhatta volna azt, ami tegnap Sárközy a franciáknak, hogy ki kell bírni, meg kell állni a lábukon, tartani kell a "frontot". Mondhatta volna tegnap, tegnapelőtt, egy éve... és még egy ideig a jövőben...
Jó tett helyébe jót várj X-men 2011.12.01 10:38:10
Se szeri, se száma a földi jóknak, amit az amerikai hadseregnek köszönhetünk...
Ez volt  Nonsense tegnapi posztjának címe. Ma hozzáteszem az én variációmat, a kár a benzinért címhez...
Mindig megplepődök, ha kapitalista országban élő emberek balos megmozdulásait látom...
Van egy kommentem, egy őszinte, az egyik barátomtól...
Önkéntes munka - mire jó..
Gazdasági hírek áradata ömlik a médiából...
Néha olyat hallok, amit addig soha és amin el kell gondolkodjak hosszú ideig...
Mindenki máshogy csinálja...
Kinek mennyi jár...
Előre is elnézést kérek mindenkitől, akinek sérteném az érzéseit. Nem az övéket akarom elítélni, hanem az enyémeket megosztani...
Főzősuli Liszt kisenciklopédia 2009.09.28 08:27:00
Békés gyerekkorom és zivataros kamaszkorom idején (azért nem volt nagyon régen:)) még csak 1-2 lisztfélét találtam a polcon a közértben: sima liszt, rétes liszt, búzadara -kb. erre a háromra emlékszem, meg arra, hogy még így sem tudtam, mi alapján dől el, hogy egy receptben sima…..
Belgiumban második éve nincs kormány...
    Az angolszász gazdasági irodalom egyik népszerű tanmeséje...
  Van egy kis vita Solidenál a magyar mezőgazdaságról...
Volt, mikor még nem féltem semmitől...
Idézet Littlétől: "A kapitalizmus fo elonye hogy a sikert es riziko vallalast jutalmazza. Ez evolucios alapon is sikeres strategia."..
A régi szocialista "propaganda-szövegek" most nyugati újságírók tollából...
  A fogyasztói társadalom és a pazarlás...
A  másik  felé történő leghatékonyabb viselkedés...
Olvasom a Népszavában, hogy iskolákat adnak át működtetésre az egyháznak (ne írjak egyházakat?), mert a kormány számukra kedvezőbb anyagi feltételeket teremtett, mint az önkormányzati iskolák számára...