Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hiissa

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon az átszállási lehetőségek bemondása vagy a „Kérjük kapaszkodjon” szöveg idegesítőbb? Vajon mi a célja ennek a kapaszkodós kampánynak? A BKV tényleg aggódik értünk, vagy csak nem akarnak biztosítást fizetni? Tisztelt BKV-figyelő! A blogon olvastam 2-3 hónapja,…..
..
hiissa 2008.10.20 21:27:01
Ebből a szerkezetből egyetlen probléma miatt összesen kettő darab készült! A neve An-225 Mrija vagyis "álom". Anno a szovjet űrrepülőkorszakban hirtelen szükségessé vált egy óriás szállítógép, ami a Buran névre hallgató orosz űrrepülőgépet és annak…..
hiissa 2008.10.15 14:30:26
autózz! Kis magyar szokáskalauz 2008.10.02 07:17:00
Richelieu lassan elnyeri a legaktívabb levélírónak járó első díjat. Most is a szokásos formáját hozza: szórakoztató stílusával próbál nekünk tanácsokat adni, mit is lehet tenni, ha egy bizonyos szituációban tanácstalanok vagyunk. Az emberek sokféleségét szem előtt tartva…..
Aszittem ilyen csak a filmekben van! Mindig meg kell kérdezni hány éves, különösen, ha "testvérek!" Brr.Sziasztok!Ha érdekesnek találjátok adjátok közre. Köszi.Hosszú lesz. Nem annyira a szakításról szól, mint egy halva született kapcsolat hattyúdaláról,…..
Félrefordítások Mi a hézag? 2008.09.27 09:31:00
A hétvégi futam némi aktualitást kölcsönöz greggrant beküldésének:Azt hiszem, nem találkoztam még a blogon az utóbbi idők számomra talán legidegesítőbb félrefordításával, ami hosszú időn keresztül folyamatosan ment élő adásban:Az rtlklub forma-1-es közvetítései után…..
A kapcsolat mindig befektetés, egy bölcs tanácsadó szerint mindig azt kell mérlegelni, hogy a befektetésért cserébe eleget kapunk-e. A kedves levélírónak üzenjük, hogy néhány hetet se érdemes manapság várni, nemhogy tíz hónapot! Ebben a drámai pillanatban nem okoskodnánk, mert…..
Tcxbalage kifogott egy olyan Skoda Fabiát, ami egy év után olyan tartósan esett szét újra és újra, hogy mindig épp haza tudott vele gurulni a szervizből, aztán vihette is vissza azonnal. Fél év után megunta a küzdelmet és bár az importőr kész volt a kedvezményes cserére, a…..